Bästa VPN för Pantaya

Pantaya, the over the top service lanserades 2017. Det erbjuder den största och mest mångsidiga samlingen av spanska blockbuster som du eventuellt kan hitta. Att komma åt Pantaya ger emellertid ett problem som inte många vet hur de ska hantera. Tjänsten är inriktad på latinamerikaner som bor i USA. Även som prenumerant betyder att resa utomlands inte kan strömma från tjänsten. Den här artikeln visar hur du hanterar problemet med ett VPN.

Bästa VPN för Pantaya

Bästa VPN för Pantaya

Vad är Pantaya?

Lämpligtvis betyder titeln ‘Pantaya’ ‘skärm’ på spanska. Detta exemplifieras av de längder som tjänsten har gått för att göra även utländskt innehåll konsumtivt av spansktalande publik. Exempelvis kommer samarbetet med Lionsgate att erbjuda Lionsgate-filmer på spanska. Därför är streaming av amerikanskt innehåll nu möjligt för spansktalande publik att förstå.

Lanseringen av denna exklusiva språktjänst verkar mycket överensstämmande med att USA är hem till världens näst största spansktalande folk. Pantaya erbjuder innehåll som dokumentärer, serier, såväl som första utgivningar till sina prenumeranter, och är tillgängligt för cirka 6 dollar i månaden. Pantaya erbjuder också appar för användare som hoppas få åtkomst till det via iOS, webben, Android eller Amazon Prime. Det är också tillgängligt via Roku.

Hur man avblockerar Pantaya när du är utanför USA

Din IP- eller Internetprotokolladress förmedlar information om din anslutning, t.ex. din plats eller ens din identitet. Om du vill ändra detta och kunna blockera Pantaya utanför USA måste du prenumerera på en leverantör av virtuellt privat nätverk. En VPN-tjänst är i grunden en av de mest pålitliga tjänsterna du kan vända dig till för obegränsad åtkomst till geo-blockerade webbplatser.

En VPN fungerar genom att ändra din IP-adress när du ansluter till leverantörens fjärrservrar. Det här är servrar som placeras på olika platser runt om i världen. På det här sättet, allt du behöver göra för att komma åt Pantaya är att dirigera din anslutning via en server som är baserad i USA. Kolla in hur du avblockerar Pantaya nedan:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
  3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en amerikansk server.
  4. Lansera Pantaya.
  5. Strömma det bästa spanska innehållet på Pantaya var du än är.

ExpressVPN är ett internetverktyg som är välkänt för att kringgå regionala begränsningar. Inte bara det, utan det skyddar också din enhet mot eventuella hack- och övervakningsförsök från externa parter. Om du vill veta mer om vad som ska komma i den här recensionen är här de bästa VPN: n för Pantaya.

Bästa VPN för Pantaya

VPN-användare får njuta av så många fördelar jämfört med dem som inte gör det. Detta beror på att en VPN höjer säkerhetsnivån genom att kryptera en användares trafik. Krypteringen gör det svårt för tredje part att avkoda användartrafik, och detta inkluderar också användarens ISP. Att ha en internetleverantör begränsad från åtkomst till användartrafik innebär att man undviker alla åtgärder som kan vidtas för att begränsa eller kontrollera din anslutning.

Sådana metoder inkluderar att placera bandbreddgränser för intetanande användare eller till och med blockera åtkomst till en viss webbplats. Praxis som dessa kallas throttling och kan undvikas genom användning av VPN.

På en marknad som är full av hundratals leverantörer kan det vara frustrerande att titta igenom de olika leverantörerna på jakt efter den perfekta lösningen. För att hjälpa dig med detta har vi satt upp en lista med några få tjänster som garanterar att erbjuda det bästa när det gäller tjänster. Titta nedan:

1. ExpressVPN

Vi kommer från de brittiska Jungfruöarna ExpressVPN, och den toppar listan som vår mest rekommenderade leverantör. Tjänsten har nära 2000 servrar i sitt nätverk, med närvaro i över 90 länder. ExpressVPN är berömt för sin spetskompetens inom kundservice och en aldrig felaktig VPN-tjänst.

Den använder 256 bitars AES-kryptering för skydd och möjliggör upp till 3 samtidiga anslutningar för varje abonnent. ExpressVPN har också en unik funktion som de flesta av sina konkurrenter erbjuder, vilket är dess delade tunnelingverktyg.

Genom detta verktyg låter ExpressVPN dig välja vilka delar av din trafik som ska krypteras och vilka inte. Tjänsten har också en VPN-klient som är lätt nog att navigera igenom, vilket ger tillförlitlig åtkomst till alla sina 200 000 IP: er. Tjänsten lovar att inte lagra några användartrafikloggar och tillåter dem också att välja vilket VPN-protokoll de ska gå med.

Användare kan välja mellan OpenVPN, SSTP, PPTP och IKEv2 men rekommenderas att gå med OpenVPN eftersom det är det mest avancerade. Tjänsten har också en Internet-kill-switch och är kompatibel med Tor för att erbjuda oöverträffad anonymitet. Ta reda på mer om det genom att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish erbjuder ett annat hållbart alternativ som en tjänst som stöder strömning. Baserat i Florida övervakar tjänsten nära 1100 servrar med platser i mer än 60 länder. IPVanish är också en av de få som äger fysiska servrar istället för virtuella, och de hanterar dem också direkt.

Detta ger dem en stor fördel gentemot dem som hyr ut eftersom direkt ägande innebär inget tredje part. Trots att de är baserade i USA, lovar IPVanish att användarens data fortfarande kommer att förbli privata, tack vare deras strikta nollloggning.

IPVanish kan skryta med ett tier-1-nätverk som kan hantera någons torrentbehov. Tjänsten lovar att underlätta obegränsad peer to peer till filöverföringar och att hålla hela operationen anonym för användaren. Tjänsten har också den högsta förmågan att stödja flera enheter och rymmer upp till 10 för dem som väljer att arbeta med tjänsten.

IPVanish erbjuder också DNS-läcksskydd, liksom en dödsbrytare som startar varje gång VPN-klienten komprometteras. Dess pool på över 40 000 IP-adresser ger ett stort urval att välja mellan, och dess obegränsade datatillägg betyder inga datakapslar på sina kunder. Kolla in resten av dess funktioner genom att gå igenom vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN passar räkningen för alla som söker en verkligt global åtkomst till Internet. Tjänsten har mer än 4500 servrar som den övervakar, alla baserade i mer än 60 länder. Antalet servrar i dess nätverk gör det möjligt att erbjuda ett antal funktioner som endast är exklusiva för dem. En sådan funktion är dubbelt dataskydd.

NordVPN-användare krypteras sin trafik två gånger eftersom den går igenom två VPN-servrar innan de når sina föredragna webbplatser. Detta innebär dubbla nivån på 256 bitars AES-kryptering som erbjuds av andra tjänster.

ServerVise, NordVPN har en samling dolda servrar som användare i mycket censurerade regioner kan komma åt. Detta gör att de kan använda NordVPN utan upptäckt. Tjänsten fungerar också bra för torrenting och är idealisk för streamingtjänster som Pantaya och US Netflix för användare utanför USA.

Prenumeranter har också tillgång till programvara som CyberSec och SmartPlay som gör deras upplevelser mycket bättre. CyberSec tillåter användare att hantera oönskade annonser, medan SmartPlay ger dem åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler. För att lära dig mer om den här tjänsten, titta på vår NordVPN Review.

Avsluta med de bästa VPN: n för Pantaya

De tre leverantörerna som vi har listat ovan är mer än kapabla att leverera en problemfri streamingupplevelse. Se till att gå igenom de enskilda recensionerna eftersom de ger mer information om varje tjänst. Detta hjälper dig att välja en VPN-tjänst som passar alla dina behov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me