Bästa VPN för Redbox

Redbox är ett företag som är välkänt för att hålla sig till sin filmhyrningsmodell i en tid då hela världen fortsätter att omfatta strömning online. Överraskande nog fortsätter deras fysiska DVD-uthyrningsmodell bra trots förutsägelser om att de skulle ha tappat sin marknadsandel nu. Detta kan vara ett resultat av fortsatt effektiv marknadsföring eller bara det faktum att dess kunder bara är så lojala mot sitt varumärke. Hur som helst har framgången med att hålla hyresverksamheten inte hindrat företaget från att våga sig in i video on demand-streamingtjänsten.


Bästa VPN för Redbox

Bästa VPN för Redbox

Vad är Redbox?

Redbox fortsatte med att lansera sin video on demand-plattform tidigare 2013. Men senare förbättrade det sitt beslut genom att byta från en prenumerationsmodell till den för video on demand. Detta innebär att tjänsten fortsatte att erbjuda samma hyra-tjänst som den gjorde genom sina kiosker, men nu utvidgade den till den digitala versionen av sina produkter. RedBox-cheferna hävdade att det var mycket billigare eftersom det tillät dem att bättre hantera intäkter och undvika licensproblem.  

Tjänsten som kallas Redbox på begäran gör att användarna kan hyra ut sina filmer till $ 2 till $ 4 i 48 timmar. Den ursprungliga prissättningen är för titlar som har varit på deras lista längre, medan den senare är för mycket nyare utgivningar. De som vill äga titlar för gott kan köpa dem för $ 10 eller uppåt. Som en tjänst som lanseras med cirka 7000 titlar lovar Redbox on Demand verkligen att vara en värdefull strömningstjänst att kolla in.

Som en tjänst som bara har sina hyreskiosker i USA är det vettigt att Redbox on Demand bör följa samma väg. Detta beror antagligen på de olika licensproblem som det kan komma att stöta på om det ställer många av sina nya utgåvor tillgängliga för alla andra länder. Som ett resultat kan användare som föredrar att hyra sina flickar från Redbox on Demand vara mycket missgynnade om de någonsin reser utanför landet. Det beror på att RedBox-appen eller webbplatsen kan hämta sin IP-adress och begränsa deras åtkomst. Finns det ett sätt att lösa detta? Svaret är ja.

Hur man avmarkerar Redbox medan du är utanför USA

Det bästa sättet att hantera denna typ av begränsningar är att få en lösning som gör det möjligt för användare att dölja sin IP-adress. Lyckligtvis kan du göra detta genom att använda ett VPN. Genom att använda ett VPN kan kunderna ändra sin IP-adress och i sin tur ha detaljer som deras plats eller identitet ändrats.

När en användare prenumererar på en VPN-tjänst kan de omdirigera sin trafik genom att ansluta till fjärrservrar baserade i olika länder. När du ansluter kommer IP-adressen som visas att tappa webbplatsen de försöker komma åt för att tänka att en användare är baserad var servern de har anslutit till befinner sig. Så om du är utanför USA, allt du behöver göra är att ansluta till en server som är baserad i Amerika och du kommer att kunna komma åt Redbox on Demand.

Så här avmarkerar du Redbox utanför USA:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-klienten på din Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en amerikansk server.
 4. Nu när du har en amerikansk IP-adress, starta Redbox.
 5. Strömma Redbox oavsett din nuvarande plats.

Att använda ett VPN kan vara skrämmande för en första gången användare, men det tar väldigt lite tid att vänja sig vid. Tjänsten är också mycket fördelaktig eftersom den hjälper till att hålla användarna säkra när de är online. Detta betyder mer förtroende när du går in på din bank online eller när du handlar hemifrån. Med det sagt, här är en tabell som belyser de bästa VPN: erna på marknaden.

Bästa VPN för RedBox on Demand

Att besluta om den bästa tjänsten att prenumerera på kan vara besvär ibland. Därför har vi sammanställt en lista över pålitliga leverantörer som du kan vända dig till för en mer flytande upplevelse. Här är våra bästa val för de bästa VPN: n för Redbox on Demand.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna i branschen just nu. Tjänsten har nära 2000 servrar i sitt nätverk, vilket ger sina kunder mer än 200 000 IP-adresser att ansluta till. Tjänsten är också belägen i en säker region, Brittiska Jungfruöarna. Området omfattas inte av någon datoreglerings jurisdiktion och är därför inte i stånd att avveckla användarinformation. Dessutom implementerar tjänsten också en policy för noll loggning för att hålla saker vattentäta.

ExpressVPN bygger på 256 bitars AES-kryptering, som fungerar i tandem med VPN-protokoll som SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Den mest rekommenderade är OpenVPN, den kommer som ett standardalternativ. ExpressVPN har också en prisvärt kundtjänst. Dess team är tillgängligt för hjälp dygnet runt genom livechatter, e-biljetter eller sociala medier. Tjänsten erbjuder också en delad tunnelfunktion som låter dig hantera din kryptering. Dessutom upptäcker det även obuskrerade servrar som är bra att använda i mycket begränsade länder. För en mer omfattande titt på vad du kan förvänta dig av denna leverantör kan du ta en titt på vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är den näst mest pålitliga leverantören som du kan vända dig till. Detta beror på dess omfattande täckning av upp till 1500 servrar över hela världen. Dessa servrar tillhandahåller upp till 40 000 IP-adresser för sina abonnenter att välja mellan. Tjänsten tillåter också upp till 10 flera anslutningar under abonnemanget. Om alla tio användare ansluter tillåter tjänsten fortfarande att var och en av dem kan njuta av obegränsad bandbredd, liksom obegränsad serverväxlingsfunktion.

Även som en tjänst som är baserad i USA, lovar IPVanish fortfarande full säkerhet och anonymitet för sina användare. Leverantören litar på 256 bitars AES-kryptering, såväl som strikt implementering av sin nollloggningspolicy. IPVanish ser också till att dess användare kan välja mellan att ladda ner sin VPN-klient eller bara hålla sig till sina andra webbaserade skyddsformer. Det finns SOCKS5 webbproxy-protokoll som användare kanske vill prova. Du kan också ett antal webbläsarextensions. För att lära dig mer om omfattningen av funktioner som IPVanish erbjuder, titta på vår mer djupgående IPVanish Review.

3. NordVPN

Avsluta vår lista är NordVPN. Den här är en stark leverantör som är känd för sin mångsidighet och lätthet. Det är kapabelt att ta hand om även tunga användares behov. Tjänsten är baserad i Panama och har nära 4000 servrar inom sitt nätverk. NordVPN tillåter dessutom sina användare att välja vilka servrar de ska ansluta till, eftersom de flesta av sina servrar är optimerade för olika användningsområden. Sådana användningsområden inkluderar HD-strömning, torrent, nedladdning i bulk eller spela onlinespel.

NordVPN: s dubbla VPN-protokoll är kopplat till den redan militära 256-bitars AES-krypteringen. Detta gör det mer effektivt eftersom det dirigerar det genom två servrar istället för en. Tjänsten stöder upp till 6 samtidiga anslutningar. Det fungerar också bra med Tor över VPN för att säkerställa en verkligt anonym surfupplevelse. Leverantören har också en serie dolda servrar som användare kan lita på om de bor i länder med hög censur. Bortsett från allt detta försäkrar NordVPN sina kunder ett komplett DNS-läcksskydd, liksom dedikerade IP: er för användare som föredrar mer personligt skydd. För en mer djupgående titt på tjänsten, ta lite tid att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Slutsats för den bästa VPN för RedBox

Att hyra dina favoritfilmer från Redbox On Demand när du är på språng kan bara bli enklare när du registrerar dig med ett VPN. De tre leverantörerna som vi har listat ovan är mer än kapabla att säkerställa åtkomst till tjänsten utanför USA, så du bör inte ha något giltigt skäl för att missa dina favoritfilmer när du reser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map