Bästa VPN för TuneIn – Avblockera utanför USA

Att hitta en radiotjänst som erbjuder den mängd musik som tilltalar din smak är ganska lättare idag tack vare Internet. Du kan hitta många av dem genom en enkel online-sökning. Mycket få matchar den kvalitet du kommer att få om du går för TuneIn. Betraktat som Netflix för radio, har denna gratis musikströmningswebbplats några ganska imponerande funktioner. En som sticker ut är att det låter dig hitta en radiostation som spelar musik från vilken artist du vill lyssna på. Utöver att du är fri att använda får du inte heller några annonser som kastas på dig när du tycker om din musik.

Bästa VPN för TuneIn - Avblockera utanför USA

Bästa VPN för TuneIn – Avblockera utanför USA

Är TuneIn Any Good?

Du kan välja att uteslutande njuta av tjänsten via deras webbplats eller välja deras mobilapp så att du kan lyssna på även när du är på resande fot. Appen är tillgänglig för ett brett utbud av enheter och har versioner som till och med kan fungera på utvalda bilmodeller. Att använda appen för streaming har ett antal intressanta fördelar jämfört med att använda webbplatsen. Med appen kan du använda mer olika sökkriterier som språk, trendstationer och topp-podcast för att leta efter en station. Du får till och med se vilka andra bland dina kontakter som använder TuneIn. Det finns också ett billäge som gör det riktigt enkelt att surfa genom stationer, särskilt när du kör.

Användare som väljer sitt premiumpaket får tillgång till Premier League-matcher, 40 000 ljudböcker och mer än 600 kommersiella fria musikstationer.

Var är TuneIn tillgänglig?

Tyvärr hade tjänsten endast lanserats för användare baserade i USA, Storbritannien och Kanada. Detta är ett stort slag särskilt för användare som tenderar att resa mycket. Det betyder att de inte kommer att kunna komma åt sin premiumtjänst medan de är utomlands.

TuneIn-tjänsten förlitar sig på din IP- eller Internetprotokolladress för att avgöra om du befinner dig inom den stödda regionen. Det här är adressen som används för att identifiera din dators anslutning på Internet och den skickar information som din plats och identitet. För att få åtkomst till TuneIn-tjänsten medan du är utanför USA, Storbritannien eller Kanada, behöver du ett verktyg som kan dölja din IP-adress, eller göra det verkar som om du befinner dig inom de accepterade regionerna. Ange VPN.

Bästa VPN för TuneIn – Hur en VPN hjälper

För de som aldrig har hört talas om tidigare, står VPN för Virtual Private Network. Det är i huvudsak en grupp servrar som du kan ansluta till för att kryptera din surfningstrafik. Servrarna är baserade i olika delar av världen. Om du hittar en tjänst som har ett stort antal av dem i antingen USA, Storbritannien eller Kanada, har du tillgång till TuneIns premiumservice oavsett var du är.

En anslutning till en av dessa servrar gör att du kan ändra från din faktiska IP-adress till en virtuell. På så sätt kan du höja din integritetsnivå och förbli anonym medan du är online. En VPN ger dig också tillgång till ett brett utbud av geobegränsade kanaler och webbplatser. Det döljer också din online-aktivitet från din internetleverantör. På det här sättet blir du dämpad från något av deras försök att stryka din anslutning. 

Bästa VPN för TuneIn

För att säkerställa att du hamnar med rätt val har vi några förslag du kan börja med din sökning med. Ta en titt.

1. ExpressVPN

Inga tjänster tenderar att leverera 100% av de fördelar och tjänster som de annonseras. ExpressVPN är dock annorlunda. Denna premium-VPN-leverantör är baserad på Brittiska Jungfruöarna. Detta tjänar till fördel eftersom regionen inte omfattas av någon datareglerings jurisdiktion. Detta innebär att de inte är skyldiga att dela sina kunders data med någon myndighet. Detta tillför trovärdighet till deras noll loggningspolicy.

ExpressVPN har över 2000 servrar under sitt nätverk, vilket innebär att det är mycket osannolikt att man missar en server att ansluta igenom. Det finns också en serie dolda servrar om du är baserad i ett land där VPN-användning är förbjuden, och de tillåter dig att använda tjänsten utan upptäckt. Strömningshastigheter är snabba och pålitliga, med säkerhet som tillhandahålls genom 256 bitars AES-kryptering. ExpressVPN erbjuder också en smart DNS-tjänst som säkerställer att inget spårbart lämnas kvar på vilken webbplats du väljer att besöka. Tjänsten möjliggör upp till tre samtidiga anslutningar och kan användas på ett antal olika enheter. Titta på vår ExpressVPN-granskning för mer information om vad du kan förvänta dig när du registrerar dig.

2. IPVanish

Andra på vår lista är IPVanish; en väletablerad leverantör baserad i USA med cirka 1500 helägda servrar under förvaltning. Denna tjänsteleverantör har varit i branschen i nära två decennier och har utvecklat ett rykte för att vara leverantör för användare som vill ha tillförlitlig hastighet och säkerhet. IPVanish stöder också upp till 10 samtidiga anslutningar.

Tjänsten har oöverträffat stöd för strömning, eftersom den stöder anonyma P2P-filutbyten och sätter inga begränsningar för P2P-trafik. Det är också en av få som erbjuder en SOCKS5 webbproxy, vilket innebär att du inte behöver ladda ner VPN-klienten om du inte vill. Leverantören lovar att inte behålla några loggar för din surfning och säkrar din anslutning genom 256 bitars AES-kryptering. IPVanish erbjuder obegränsad bandbredd, liksom obegränsad serverväxling, och stöder också VPN-protokoll som IKEv2, L2TP och IPSec. För att se vad som finns i butiken hos denna leverantör är du välkommen att gå igenom vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN lovar en rikare upplevelse när det gäller vad du kan göra med tjänsten. Med en rättvis prispunkt jämfört med vad andra mindre kapabla tjänster begär är det definitivt värt en titt. NordVPN grundades 2009 och är baserat i Panama, och det gör det mycket lättare att bibehålla integriteten över din anslutning. Tjänsten har en strikt policy för ingen loggning.

Med cirka 4000 servrar i mer än 60 länder har NordVPN så många av dem i den utsträckning att det finns ett intervall som är optimerat för vissa funktioner på Internet. Det finns servrar som fungerar bäst när du strömmar, laddar ner i bulk, spelar och strömmar. NordVPN erbjuder också dubbelkryptering genom att din trafik dirigeras genom två servrar istället för en. Dess automatiska dödbrytare lämnar inget utrymme för fel. Dess stöd för Onion via VPN innebär att du kan öka nivån av anonymitet du får när du strömmar från dina favorittjänster. För en mer omfattande titt på leverantören, kolla in vår NordVPN-granskning.

Sammanfattning om den bästa VPN för TuneIn

Internetradio är något du borde pröva om du aldrig har tänkt att göra det. En av de bästa webbplatserna du kan vända dig till för en fantastisk upplevelse är TuneIn. Om du råkar gilla det så mycket och väljer deras premiumpaket behöver du utan tvekan en VPN-tjänst för att säkerställa att du kan komma åt det var som helst. Någon av de tre vi har listat ovan kommer att göra. Så fortsätt och läs igenom djupgående recensioner för var och en av leverantörerna för att se vilken som passar dig bäst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me