Bästa VPN för Vizio Smart TV-apparater

2018 är ett bra år för Vizio, det händer bara så att deras 65-tums P-serie Quantum TV har gjort en mördare-debut. Det Kalifornienbaserade TV-företaget har gjort en anmärkningsvärd förändring av kvaliteten och tillgängligheten för deras nya sortiment av SmartCast-opererade Smart TV-apparater. De budgetvänliga alternativen gör Vizio till ett vanligt namn i många amerikanska hushåll. Efter 2018 års utgåvor är det enda som kan göra TV: erna ännu bättre att ansluta dem till en VPN. En VPN låter dig avblockera webbplatser, kringgå geo-block och få tillgång till tjänster och appar som inte är tillgängliga i ditt land. Läs vidare för att ta reda på vilken VPN som fungerar bäst med Vizio Smart TV-apparater.

Bästa Vizio TV VPN

Bästa VPN för Vizio Smart TV

Bästa Vizio Smart TV VPN: ar sammanfattade

Om du är medveten om vad en VPN gör och vet hur du installerar ett VPN på en Smart TV som Vizio, finns det inget behov av att du läser resten av artikeln. De bästa VPN: n för Vizio Smart TV är:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Bästa VPN: er för Vizio Smart TV-apparater

Skillnaden mellan en Smart TV och en vanlig TV är möjligheten att ansluta till internet. Smarta TV-apparater fungerar som streamingplattformar, vilket ger dig tillgång till en rad appar, tjänster och innehåll, allt på ett ställe.

Internet är emellertid inte särskilt säkert och smarta TV-apparater finns inte i en värld utan cyberbrott och datastöld. De är inte särskilt privata, din internetleverantör eller en tredje part kan enkelt ta reda på vad du tittar på, när och på vilken kanal / app. För att skydda dig mot eventuella attacker och spionage måste du ha ett VPN. Mycket enkelt kommer en VPN att göra tre saker:

 • Kryptera dina data och skydda dig mot datastöld.
 • Omväg din trafik genom en säker anslutning, vilket hindrar tredje par från att se din online-aktivitet.
 • Dölj din riktiga offentliga IP-adress, vilket ger dig en IP som matchar servern du ansluter till.

Ändring av din IP-adress ger dig tillgång till innehåll som bara finns i andra länder och kan till och med öppna nya kanaler och appar som du kan använda. Med andra ord är en VPN en fantastisk Smart TV-följeslagare. Här är de 3 bästa VPN: n för Vizio Smart TV: er:

ExpressVPN

Trots att ExpressVPN är lite på den dyra sidan, är detta den bästa tjänsten du kan få när det gäller VPN: er. ExpressVPN har 2000 servrar i 94 länder, vilket gör det till en bra VPN för att avblockera webbplatser och appar. Det erbjuder också en 256-bitars AES-kryptering, DNS / IPv6 läckeskydd, split tunneling och en kill switch för att garantera din integritet online. ExpressVPN har också en smart DNS-funktion, som är bra för att avblockera olika kanaler samtidigt. ExpressVPN har en lista över praktiska installationsguider online för användare som vill installera VPN på enheter som inte har en inbyggd VPN-app. För att lägga till alla ovanstående är ExpressVPN en av få VPN-leverantörer som fortfarande kan avblockera amerikanska Netflix!

Läs hela ExpressVPN-recensionen här och glöm inte att testa tjänsten själv. Du har inget att förlora, eftersom de erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, inga frågor ställs!

BulletVPN

Inte lika dyr som ExpressVPN, alternativ 2 är en bra VPN-leverantör med ännu en gratis Smart DNS-funktion. BulletVPN sprang snabbt upp för VPN-leverantörer för att bli en av de bästa tjänsterna där ute. VPN kan ha ett lägre serverantal än de andra två förslagen, men BulletVPN lyckas ge anständig global servertäckning oavsett. Som streaming-VPN har BulletVPN också möjligheten att avblockera amerikanska Netflix och har optimerat sina servrar för att garantera en snabb strömningsupplevelse.

Här är BulletVPNs fullständiga recension så att du kan se allt vad denna leverantör kan erbjuda. Den coola grejen? De har också en “inga frågor” 30-dagars återbetalningspolicy!

NordVPN

Det tredje alternativet för Vizio Smart TV: er är NordVPN. De har också en Smart DNS-funktion, Smart Play och konkurrerar med alla VPN-leverantörer med deras serverantal. NordVPN erbjuder också en dubbel VPN-krypteringsfunktion, en 2048-bitars SSL-kryptering och upp till 6 samtidiga enhetsanslutningar. Deras servrar stöder alla snabba internethastigheter och ger dig en sömlös streamingupplevelse.

Du kan läsa NordVPNs fullständiga recension här. Pröva återigen leverantören genom att dra nytta av deras 30-dagars återbetalningspolicy!

Hur man installerar VPN på Vizio Smart TV-apparater

Vizio Smart TV-apparater stöder inte ursprungliga VPN-appar, så du måste konfigurera VPN så att den fungerar på din Smart TV. Oroa dig inte, det är inte så komplicerat som det låter. Här är tre sätt du kan använda för att få ditt VPN att arbeta på en Vizio Smart TV:

 • Installera VPN på din router: Om du installerar ett VPN på din router kommer alla enheter som är anslutna till ditt internet skyddas av VPN. Det här alternativet fungerar bara om du har en VPN-kompatibel router, men de flesta nya routrar gör det. Du kan läsa den här guiden för en mer detaljerad förklaring av hur du installerar ditt VPN på din router.
 • Dela din PC- eller Mac-nätverksanslutning med din Smart TV: Du kan kringgå konfigureringarna helt genom att installera VPN-appen på din Mac eller PC och dela din nätverksanslutning med Smart TV. Med andra ord skulle Smart TV få tillgång till internet via en hotspot-anslutning från skrivbordet. Här är en mer detaljerad guide för att dela din anslutning på Windows som kan hjälpa.
 • Använd en smart DNS-proxy: En av anledningarna till att jag föreslog dessa VPN är för deras smarta DNS-funktion. En smart DNS är inte exakt som en VPN utan kan konfigureras direkt på din Smart TV. Var och en av de leverantörer som nämns ovan har guider för att konfigurera sin Smart DNS-funktion på sina respektive webbplatser.

Bästa VPN för Vizio Smart TV – slutliga tankar

I tidsåtgången för skärning växer Smart TV: s popularitet exponentiellt. Vizio Smart TV erbjuder nu en underbar plattform som drivs av SmartCast (baserat på Googles Chromecast). Det är lätt att använda och kontrollera via ett program du kan ladda ner på din smartphone. Det har också en mängd gratis innehåll utan prenumeration du kan binge på. Med ett VPN kan du ta din Smart TV till nya nivåer av integritet och underhållningskvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me