Bästa VPN för Youtube – 2020 Review

Vad är den bästa VPN för YouTube? Mängden tid som människor kan spendera på YouTube på en dag är verkligen långt ifrån överraskande, eftersom mer än 300 timmars innehåll laddas upp på webbplatsen varje minut. Videodelningsplattformen är utan tvekan den mest populära i sitt slag i världen. 


Bästa VPN för Youtube - 2020 Review

Bästa VPN för Youtube – 2020 Review

Regelbundet begränsad YouTube?

Det kan vara riktigt deprimerande att ta reda på att tjänsten är blockerad i din region av en eller annan anledning. Om inte hela webbplatsen, kan det vara ett par videor som du verkligen vill titta på. Hursomhelst är ett virtuellt privat nätverk ett verktyg du kan lita på för att avblockera YouTube och titta på alla videor du kanske vill, oavsett var du är baserad. Tjänsten låter dig ansluta till en fjärrserver och därmed byta din ursprungliga IP-adress till en som är anpassad till servern du är ansluten till. Detta gör att du kan arbeta runt geo-begränsningar som hindrar dig från att komma åt kanaler från regioner där de är blockerade.

Bästa VPN för Youtube

Dessa är de bästa leverantörerna av VPN-tjänster du kan använda för Youtube:

 1. ExpressVPN
 2. HideMyAss
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish

Varför du ska använda ett VPN för YouTube

Enligt lekmannens villkor låter en VPN-tjänst dig krypa den trafik du får antingen från din dator, mobil eller bärbar dator så att ingen kan komma åt din enhet och stjäla dina personuppgifter. En VPN tillåter dig också att förfalska din plats på nätet. Så om du vill undvika att få följande YouTube-geofel: “Den här videon är inte tillgänglig i ditt land”, måste du använda VPN.

Topp 3 YouTube VPN: er

Om du vill ha fullständig åtkomst till YouTube och en mängd andra geobegränsande kanaler, är en VPN-tjänst det verktyget som gör att du kan uppnå det.

1. ExpressVPN – Redaktörens bästa val

ExpressVPN gör så mycket bättre än sina konkurrenter när det gäller nivån av säkerhet och kryptering. Dess olika servrar kan hantera den stora mängden trafik som uppstår när du strömmar HD-videor från webbplatser som YouTube. Med deras service förväntar du sig:

 • En supersnabb anslutning utan driftstopp.
 • Ett stort urval av servrar att välja mellan.
 • Obegränsad åtkomst till YouTube.
 • Garanterat skydd av all din personliga information.

Hastigheten som tjänsten fungerar är så mycket högre än vad andra vanliga leverantörer erbjuder, och det finns aldrig någon driftstopp när du laddar dina HD-videor. Tjänsten har så många servrar distribuerade över hela världen, så du kan välja mellan olika alternativ när du letar efter en ny IP-adress.

Om du råkar stöta på ett problem med att betala för ditt prenumeration, teamet av kundrepresentanter på ExpressVPN är alltid redo och villiga att hjälpa dig. De erbjuder snabba svar och tar högst 30 minuter att komma tillbaka till dig på din fråga. De står till din tjänst dygnet runt, via e-post eller livechatt.

2. HideMyAss

Att komma nära en sekund är HideMyAss, en annan relativt populär tjänst som du kan använda för att kringgå begränsningarna som kan förhindra dig från YouTube. De två aspekterna som gör ExpressVPN bättre än HideMyAss är den tid det tar att ansluta till en server, och den tid det tar för deras kundtjänst att svara.

Att ansluta till en av HideMyAss VPN-servrar tar mycket längre tid än du kan förvänta dig, och detta faktum enbart gör att de förlorar på så många kunder. Det tar lång tid eftersom deras servrar under större delen av tiden allokeras eller bara inte är tillgängliga.

Å andra sidan har vi ett något långsamt kundvårdsteam. Vi är inte riktigt säker på om vi ska tillskriva detta till bristen på ordentlig utbildning som får dem att ta så lång tid när de löser kundproblem, eller det faktum att teamet bara är för litet för att hantera allas problem så snabbt som de borde. Hur som helst måste kunderna veta att det finns ett team av professionella som de kan ringa om de stöter på problem.

Trots alla dessa problem kommer HideMyAss fortfarande att låta dig blockera YouTube, men den upplevelse du kan genomgå kan tvinga dig att tänka två gånger om att ta nästa månaders räkning.

3. VyprVPN

Stängning av vår lista är VyprVPN, en viss leverantör som är välkänd för sin uppsättning unika funktioner och tjänster.

När det gäller säkerhet gör leverantören ett bra jobb med att förse sina kunder med imponerande verktyg som “Chameleon”, men de måste verkligen arbeta för att öka antalet servrar under deras nätverk eftersom de flesta antingen alltid är fulla, eller ta lång tid att ansluta till. Detta innebär att du kanske måste vänta längre än du borde när du laddar en högkvalitativ video på YouTube.

Deras kundtjänstskrivare lämnar också några frågor att ifrågasätta eftersom tjänsten kan ta längre tid än en dag för att svara på eventuella uppslag. Ofta klagade de användare som fick svar på att feedbacken de fick inte var så användbar som de hade förväntat sig.

VyprVPN kommer säkert att låta dig arbeta runt begränsningar som ställts in antingen av din Internet-leverantör eller webbplatserna du besöker, men de flesta kommer inte att kunna visa den tålamod som krävs för att ha en videobelastning på YouTube innan du spelar.

Slutsats om bästa YouTube VPN

Nu har du ingen anledning att inte få tillgång till YouTube och vara en del av det globala videodelningssamhället. Så länge du har en VPN-leverantör som försäkrar dig om en höghastighetsanslutning och noll belastningstider är du inställd på att njuta av alla videor du vill ha till ditt hjärta.

Vi föreslår att du använder en VPN-tjänst som kommer att säkerställa att din anslutning till Internet förblir säker och ointresserad eftersom det finns många skadliga individer online som letar efter att få din personliga information och använda den mot dig.

ExpressVPN är ett starkt val att överväga, men ändå rekommenderar vi att du tar dig tid att pröva dessa tjänster innan du sätter dig på en som du känner uppfyller alla dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map