Bypass UFC Fight Pass Blackouts Hur man gör med VPN / Proxies

Bypass UFC Fight Pass Blackouts Hur man gör med VPN / Proxies

Bypass UFC Fight Pass Blackouts Hur man gör med VPN / Proxies

Varför är Streaming Blacked Out på Fight Pass?

Tillbaka på dagen var det mycket enkelt att köpa ett PPV-evenemang på Fight Pass och titta på det när det sänds live. På grund av affären med ESPN + som inträffade den 1 april kommer den månatliga händelsen emellertid att vara tillgänglig endast på kanalen.

ESPN + började med att få alla Fight Nights. De fick också namnet som UFC på ESPN +. Nu får du se toppkämparna i branschen på ESPN + en gång per månad.

Från och med nu behöver du ett ESPN + -abonnemang för att kunna köpa UFC PPV-evenemang. Allt du behöver göra är att betala 79,99 $ / år. Efter det får du ett gratis UFC PPV-evenemang och billigare priser på andra. Med ett ESPN + -abonnemang kommer UFC Pay-Per-Views att kosta cirka 59,99 $, vilket är mindre än vad du är van vid, tillbaka på UFC Fight Pass.

Fight Pass är dessutom mottagligt för blackout på grund av ESPN som äger rätten till sändning. Om du försöker köpa evenemanget på Fight Pass kommer detta blackout-fel att dyka upp:

”På grund av sändningsbegränsningar är den här videon inte tillgänglig i ett UFC Fight Pass-abonnemang eller som en betal-per-vy i din region. Kontrollera din lokala TV-lista för att se information. Den här händelsen är för närvarande blockerad i din region. “

Fight Pass Blackout

Förhindra UFC FIGHT PASS Blackouts på UFC med VPN

VPN, eller med andra ord “Virtual Private Tunnel” kan användas för att rikta all din trafik via en server utanför USA eller Kanada. Så i det här fallet får du titta på händelsen från en region där det finns ingen blackout infördes som Sydkorea. VPN fungerar på alla handhållna enheter och datorer. Om du äger en VPN-aktiverad router fungerar VPN på alla dina enheter. Följande är några av VPN: s fördelar:

 • VPN krypterar och skyddar all din trafik. Din internetleverantör kan inte spionera på din trafik eller dess slutdestination.
 • Du kan använda den för att titta på UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC on Fox, BBC Iplayer eller American Netflix. Det beror på vilket land du väljer som din VPN-server.
 • VPN fungerar som en charm när det gäller ISP-skyddsmekanismer. Om din Internet-leverantör använder DNS-kapning eller Transparent Proxies.

Bypass Fight Pass Blackout-begränsningar

Om du befinner dig i ett område där kampens rättigheter tillhör en viss kanal, kan det hända att det är omöjligt att köpa det. Blir inte. Jag fick dig täckt. Så här kan du lösa geo-restriktioner när det gäller UFC Fight Pass:

 1. Först måste du investera i ett VPN som har servrar runt om i världen. Vad är bra med ett VPN om det inte erbjuder dig en icke-mörkare region? Om du fortfarande söker, ExpressVPN är vad du behöver.
 2. Gå till deras webbplats och registrera dig för deras tjänst. Du får en 30-dagars återbetalningsgaranti vid prenumerationen.
 3. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på en kompatibel enhet som Android, iOS, PC eller Mac.
 4. Logga in med ditt VPN-konto. Här är den svåra delen. Anslut till en server där blackouts inte påläggs Fight Pass. Välj Sydkorea som ett garanterat alternativ.
 5. När du är ansluten, gå tillbaka till UFC Fight Pass och försök att köpa evenemanget igen.
 6. Grattis. Du kan nu få UFC PPV: er även om du är i USA.UFC PPV med VPN

Om du söker efter en bra VPN-leverantör, ge ExpressVPN ett försök. Denna leverantör erbjuder en lättanvänd app på Mac-, Windows-, Android-, iOS-enheter som iPod, iPad och iPhone. ExpressVPN ger dessutom 24/7 support och erbjuder ett stort VPN-landval. Här är en lista över bästa VPN-leverantörer för att kringgå UFC Fight Pass blackouts.

Bypass UFC FIGHT PASS Blackouts på UFC med Smart DNS Proxy

En smart DNS-proxy omdirigerar bara en del av din trafik och fungerar på alla enheter. Om du letar efter en metod att göra kringgå UFC Fight Pass blackouts på de enheter som stöds Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows och Mac, Smart DNS är ett bra val. Smarta DNS-proxy, upptäcker automatiskt din plats och skickar din UFC-trafik till ett icke-mörkt område. Dessutom:

 1. Smart DNS gör det möjligt att titta på innehåll från olika regioner samtidigt. Du kan Undvik UFC FIGHT PASS Blackouts, titta på BBC Iplayer, Netflix, Apple TV eller Bein Sports på samma gång. Ett stort antal kanaler är tillgängliga.
 2. Eftersom trafiken inte är krypterad kan trafiken utsättas men samtidigt kan du få snabbare hastigheter.
 3. Lokal trafik påverkas inte.
 4. Allt Netflix-regioner stöds, växla enkelt genom att byta genom en listruta.

Unlocator är en av de bättre smarta DNS-leverantörerna. De tillhandahåller en gratis veckolånga testperiod, steg för steg guider i bilder och videor. De har ett stort kanalbibliotek som inkluderar över 214 oblockerade kanaler.

UFC Fight Pass Compatibility

Vilka enheter är UFC Fight Pass tillgängligt på?

UFC Fight Pass kan ses på:

 • Ipod Touch
 • Björnbär
 • AppleTV
 • Roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • Android
 • ipad
 • iPhone
 • PS4
 • Xbox
 • Amazon Fire TV Stick

Titta på UFC Live Streaming med VPN eller Smart DNS Proxies

För att packa upp det, båda VPN och smart DNS är fantastiska verktyg för att få de flesta av dina UFC.tv-abonnemang var du än bor. Välj det verktyg som passar dig bäst. Om du behöver ytterligare förklaringar, tveka inte att komma i kontakt genom att lämna en kommentar nedan.

Spara

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me