Деблокирайте Sling TV на Fire TV в Amazon извън САЩ

Как да гледате Sling TV на Amazon Fire TV Stick извън САЩ? Sling TV бавно, но стабилно се превръща в един от основните канали за стрийминг в САЩ. Фактът, че сега можете гледайте Sling на Amazon Fire TV, Apple TV, Roku и Xbox означава, че все повече и повече Американски резачки за шнур се регистрират с на живо в САЩ услуги. По-добрият избор на най-добрите американски канали също изигра своята роля за възхода на Sling. Но какво да кажем? Американски емигранти живеещи в чужбина в Великобритания, Канада или Австралия? Е, Sling TV е geoblocked извън САЩ. Добрата новина е, че можете да използвате VPN или Умен DNS да се деблокирайте и гледайте Sling TV в чужбина, без значение къде се намирате.


Деблокирайте Sling TV на Fire TV в Amazon извън САЩ

Деблокирайте Sling TV на Fire TV в Amazon извън САЩ

VPN vs Smart DNS прокси – основите

Ако не сте толкова добре запознати VPN или Умен DNS, няма причина за паника. И двете се използват от доста време от всекидневните потребители на Интернет, за да заобикаля регионалните ограничения. Начинът на работа на всеки метод обаче се различава. VPN, за инстанции, променя вашия IP адрес и криптира целият ви интернет трафик. Това го прави много популярен сред интернет потребителите, които искат допълнителен слой от поверителност.

Умен DNS от друга страна, използва различен подход. Вашият обществен IP адрес ще остане същият след като настроите Smart DNS на вашето стрийминг устройство. Вашият интернет трафик също не е кодиран. Можете да конфигурирате Smart DNS директно на повечето стрийминг устройства, включително Amazon Fire TV. VPN приложенията могат да се инсталират само на PC, Mac, iOS и Android.

Всеки метод е подходящ вариант от гледна точка на деблокиране на Sling TV извън САЩ.

Гледайте Sling TV извън САЩ със Smart DNS прокси

Фактът, че можете да настроите Smart DNS директно на Amazon Fire TV, прави този метод особено популярен сред хората, които деблокирайте Sling TV на Fire TV извън САЩ. Не е необходимо да конфигурирате вашия компютър, Mac или рутер, за да работи. Ето как можете да използвате Smart DNS за отблокирайте Sling TV на Amazon Fire TV в чужбина.

 1. Първо, трябва да се регистрирате със Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на Sling TV на Amazon Fire TV. Unlocator отговаря на тази сметка.
 2. След като създадете вашия акаунт за Smart DNS, преминете към страница с инструкции за настройка, и кликнете върху Amazon Fire TV. Няма значение дали притежавате Fire TV Box или Fire TV Stick, тъй като и двете са настроени по един и същи начин.
 3. Следвайте инструкциите, за да влезете в DNS кодове на вашия Fire TV.
 4. Гледайте Sling TV на Amazon Fire TV извън САЩ.

Тези стъпки може да изглеждат лесни за истина, но това е всичко, което трябваше да направя деблокирайте Sling TV на моя Fire TV Stick. Буквално ми отне около 10 минути от получаването на моя Безплатен акаунт за настройка на Smart DNS на Fire TV и гледане на Sling TV извън САЩ. Благодарение на прикачен без низове 7-дневно изпитание, имах възможност запишете се с Unlocator без нужда от кредитна карта. Ако решите да надстроите абонамента си Unlocator след това, вие също имате право на 14-дневно възстановяване без въпроси.

Как да деблокирате Sling TV извън САЩ с VPN

Предвид допълнителния слой на поверителност Разбирам се VPN, обикновено ми е предпочитано „оръжие по избор“, когато става въпрос заобикаляйки географските ограничения. Въпреки това, с отсъствието на a VPN клиент на самия Fire TV, трябваше да се върна обратно към настройката на VPN връзка на моя DD-WRT рутер. Въпреки че тази процедура е осъществима, може да изглежда малко прекалено сложна за начинаещи VPN.

 • Ако предварително знаете как да настроите VPN на рутер, определено препоръчвам да използвате VPN вместо Smart DNS за отблокирайте Sling TV на Amazon Fire TV.
 • Установяване на връзка с Американски VPN сървър чрез вашия рутер има огромни предимства.
 • Всичките ви стрийминг устройства ще се намират в САЩ.
 • Ще имате достъп до всички гео-ограничени канали в САЩ включително Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go и ABC GO.
 • VPN криптиране предотвратява вашия интернет доставчик, както и други възможни подслушватели да шпионират за вашата онлайн активност. Дръжте тези любопитни очи далеч.

ExpressVPN са подробно ръководства за настройка това ми помогна много, когато за първи път конфигурирах VPN на моя рутер. Ако искате да направите VPN снимка, преминете към ExpressVPN. Те имат 30-дневен срок за възстановяване. Така че, ако по някаква причина искате парите си обратно в рамките на първия месец, гарантирано ще ги получите обратно. Можете също да използвате други VPN доставчици, за да деблокирайте Sling TV на Amazon Fire TV извън САЩ.

Как да гледате Sling TV извън САЩ на Amazon Fire TV Stick?

Процесът на настройка Умен DNS или VPN да се гледайте Sling TV на Amazon Fire TV е същото, независимо дали притежавате Fire TV Box или Stick. Когато избирате вашата услуга Smart DNS / VPN, по-евтиното не винаги означава по-добро. Уверете се, че каквато и услуга да използвате заобикаля регионалните ограничения има ясна политика за възстановяване. Онлайн помощ също е от съществено значение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map