Гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ

Как да гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ? Така че, вие сте си купили Roku Ultra. Ако живеете извън САЩ, вероятно се чудите как да извлечете максимума от новото си 4K стрийминг устройство. По отношение на поточните канали можете да получите стотици канали на Roku, ако живеете в САЩ. В това ръководство за помощ ще ви покажа как да създадете необходимия акаунт в американската Roku за да получите тези приложения. Можете също да научите как да използвате VPN или Умни DNS прокси да се отблокирайте американските канали на Roku Ultra в Канада, Германия, Великобритания, Австралия, Мексико, или другаде в чужбина.


Гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ

Гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ

Как да получите американски канали на Roku Ultra извън САЩ

Процесът на получаване на американски канали на Roku Ultra се разделя на две стъпки. Първите стъпки изисква да направите това създайте американски акаунт Roku. В противен случай няма да можете добавете американски приложения към вашия Roku. Втората стъпка основно включва настройка на Smart DNS или VPN, за да гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ. Ето, ето как можете да се регистрирате за американски акаунт Roku в чужбина.

 1. Първо, настройка VPN или Умен DNS на вашия компютър / Mac. Това е решаваща стъпка. Без него Roku ще маркира акаунта ви като извън САЩ.
 2. Сега отидете на https://my.roku.com/index и изберете „Създаване на акаунт“.
 3. След това попълнете необходимата информация и натиснете „Продължи“.
 4. След това изберете щифт и щракнете върху „Продължи“.
 5. На следващата страница трябва да направите опции за плащане: Paypal или кредитна карта.
 6. Ако вече притежавате акаунт в Paypal, използвайте опцията за плащане с Paypal. Вашата страна в Paypal не влияе на вашата сметка в Roku.
  • Използвайте валиден адрес в САЩ, за да създадете своя акаунт в американския Roku. Можете да използвате Калифорния като своя щат и 90210 като пощенски код.
 7. Ако изберете Вашата кредитна карта като опция за плащане, трябва да използвате свой собствен уличен адрес, който е свързан с вашата кредитна карта.
  • След това трябва да конвертирате пощенския код в валиден пощенски код.
  • Запомнете града, свързан с новия цип, тъй като той е необходим за настройката на акаунта в Roku.
  • За да създадете валиден пощенски код, вземете цифрите от пощенския си код. Пощенският код M1Z4L3 става 143. Добавете нули до края, ако имате по-малко от 5 цифри в пощенския си код. Така 143 става ZIP 14300.
 8. След като финализирате своя акаунт в Roku, нулирайте поточното си устройство Roku до фабричните настройки. След това използвайте новосъздадения американски акаунт Roku на устройството си Roku.

Как да добавите американски канали към Roku Ultra извън САЩ

Сега, когато сте регистрирали своя акаунт в Roku в САЩ и сте го използвали за влизане във вашия Roku Ultra, е време да добавите американски канали като HBO Now, Hulu, Sling TV и Amazon Prime.

 1. Натиснете бутона „Начало“ на вашето дистанционно, за да отворите главния екран.
 2. Превъртете надолу и изберете „Поток на канали “ за достъп до магазина на канали.
 3. Потърсете канала, който искате да добавите.
 4. След като намерите канала, натиснете „OK“ на вашето дистанционно управление.
 5. Накрая изберете „Добавяне на канал “ за да инсталирате канала на вашето устройство Roku.

Използване на VPN за гледане на американски канали в Roku Ultra Overseas

Последната стъпка за гледане на американските канали, които току-що добавихте към вашия Roku Ultra, включва подправяне на вашето онлайн местоположение. Това може да стане по два начина. Първият е чрез използване на виртуална частна мрежа, известна също като VPN. Гео-ограничен канали като Hulu, HBO GO или Sling TV проверете вашия IP адрес, за да определите дали имате право да гледате тяхното съдържание или не. VPN ви позволява да получите Американски IP адрес дори да не живеете в САЩ. Това от своя страна измамва тези геоблокирани канали, за да повярвате, че понастоящем пребивавате в САЩ.

 • Можеш заобикаляйте гео ограниченията наложени на всички американски канали, използващи VPN.
 • VPN ви предоставя и допълнително поверителност и сигурност на линия. Целият ви интернет трафик е криптирана.
 • VPN не може да бъде инсталиран директно върху самия Roku. Трябва да настроите вашата VPN връзка на съвместим рутер.
 • Ако решите да конфигурирате VPN на вашия рутер, всички стрийминг устройства, свързани към този рутер, ще споделят неговата VPN връзка, включително Roku Ultra.

Вероятно сте си купили Roku Ultra за неговата 4K стрийминг функция. Ето защо е изключително важно да се регистрирате с доставчик на VPN с бързи VPN сървъри като ExpressVPN. Прегледахме доста много VPN услуги. Ето нашия списък с най-добрите и най-бързи VPN доставчици, които можете да използвате отблокирайте американските канали на Roku Ultra.

Разблокирайте американските канали в Roku Ultra Outside USA със Smart DNS

Ако не се притеснявате да шифровате интернет трафика си, използвайте Умен DNS вместо VPN. Въпреки че тази опция няма допълнителни функции за поверителност на VPN, тя все още е по-евтина. Няма да решите кои канали да деблокирате, тъй като те се определят от услугата Smart DNS прокси, която използвате. Както и при VPN, което трябва инсталирайте Smart DNS на вашия рутер. Няма начин да конфигурирате Smart DNS на Roku, тъй като неговите мрежови настройки са заключени.

 • Трябва да се отбележи, че е по-вероятно да не можете да конфигурирате Smart DNS на вашия рутер. Процесът включва главно промяна на вашите първични и вторични адреси на DNS сървъри. Всеки, който преди се е сблъсквал с настройките на мрежата, трябва да знае как да го направи. Ако не, проверете тези видеоклипове и ръководства за настройка.
 • Новите първични и вторични адреси на DNS сървъри, които трябва да използвате, са предоставени от услугата Smart DNS прокси, с която се регистрирате.
 • Уверете се, че вашата прокси услуга Smart DNS всъщност поддържа отблокиране на американски канали в Roku, преди да се регистрирате с тях.

Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която всъщност поддържа деблокиране на американски канали на Roku Ultra. Можеш гледайте HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Отидете извън САЩ и много други, използващи своите DNS сървъри. Записване за 7-дневен пробен период е безплатна и нямате нужда от кредитна карта, за да завършите регистрацията.

Как да получите американски канали на Roku Ultra Abroad

Ето резюме на всички необходими стъпки, които трябва да следвате, за да отблокирате американските канали на вашия Roku Ultra в чужбина.

 1. Първо, регистрирайте се с a VPN доставчик или Умни DNS прокси услуги.
 2. Настройка VPN или Интелигентен DNS на вашия рутер.
 3. Създайте своя акаунт в American Roku ако вече не притежавате такъв.
 4. Нулирайте устройството си Roku Ultra и използвайте новосъздадения си акаунт в САЩ Roku, за да влезете в него.
 5. Добавете любимите си американски канали към вашето устройство Roku.
 6. Гледайте американски канали на Roku Ultra извън САЩ.

Ако имате нужда от помощ по някоя от тези стъпки, просто пуснете коментар по-долу и ще направя всичко възможно да ви помогна за помощ. Ако все пак използвате ExpressVPN или Unlocator да се гледайте американски канали на Roku Ultra, кажи ми как върви.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map