Hur avblockerar jag Skype i UAE?

Skype Oblockerad i UAE på mobil Smartphone, Windows PC eller Mac OS? Så du är i Dubai eller Abu Dhabi och tänker ringa ett viktigt röst- eller videosamtal med din Skype-app. Detta skulle normalt vara en enkel process. I Förenade Arabemiraten är Skype dock blockerad på både mobildata och WiFi / Lan Internet-nätverk. Detta är inte första gången den populära VoIP-tjänsten blir förbjuden i de arabiska staterna, och det kommer säkert inte att vara den sista. Som en amerikansk, brittisk, kanadensisk, australisk eller indisk expat kan det faktum att Skype är blockerat vara ganska irriterande. Du kan dock komma runt internetcensur genom att använda virtuella privata nätverk.


Hur avblockerar jag Skype i UAE?

Hur man avblockerar Skype i UAE?

Förenade Arabemiraten blockerar Skype

Skype är en av de många tjänsterna som är blockerade i Förenade Arabemiraten. Det främsta skälet är att med gratis VoIP-tjänster i Förenade Arabemiraten kommer telekommunikationsföretag att få en lön för sina pengar. Betoning på ”pengar”. Företag som Etisalat och du är de ledande telekommunikationerna i landet. Därför blockerar regeringen alla tjänster som kan äventyra deras inkomstströmmar.

När du är ett av dessa telekommunikationsföretag prenumeranter kommer du att fakturera på internationella samtal. Om jag säger är samtal som dessa det bästa sättet som leverantörer drar nytta av användare. Så om du går och arbetar med en gratistjänst kommer du att slå dem precis där det gör mest ont, deras inkomst. Det är därför du som alternativ kom med en betald videosamtalstjänst. Ja, du kanske har gissat det direkt, det är inte billig.

Enligt Etisalat, UAE: s största telekommunikationsleverantör, “Tillgången till Skype-appen är blockerad eftersom den tillhandahåller olicensierad Voice over Internet Protocol (VoIP) -tjänst, som faller under klassificeringen av förbjudet innehåll enligt Förenade Arabemiraternas regelverk. ”

Skype å andra sidan uttalade på sin webbplats att ”Det har blivit uppmärksamt att vår webbplats och tjänster har blockerats av ISP: erna i Förenade Arabemiraten. Det betyder att du inte kommer att kunna använda Skype i Förenade Arabemiraten. “

Hur man avblockerar Skype i UAE med VPN

Voice over Internet Protocol (VoIP) är tekniskt förbjudet i Förenade Arabemiraten. Enligt myndigheterna i Emiraten har VoIP-tjänster flera risker som hacking, phishing och sekretessproblem. Det betyder att tjänster som Skype, Whatsapp och Viber alla är blockerade i Förenade Arabemiraten. Lyckligtvis finns det en lösning du kan använda för att kringgå Internetcensur och få tillgång till alla webbplatser och appar du vanligtvis skulle kunna komma åt hemma. Allt du behöver är ett VPN. Oavsett om du för närvarande bor i Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Följ dessa steg till avblockera Skype i Förenade Arabemiraten.

 1. Först måste du registrera dig hos en trovärdig VPN-leverantör. Skapa en ExpressVPN-konto rekommenderas starkt eftersom jag använder det själv när jag besöker landet.
 2. På deras webbplats går du till deras appavsnitt där du kan välja vilken enhet du vill ladda ner deras klient på. ExpressVPNs applikation är tillgänglig på Android, iOS, PC, Mac och Fire Stick.
 3. Ladda ner och installera dina VPN-appar på den enhet du tänker använda Skype på.
 4. Logga in med ditt VPN-konto.
 5. Gå över till serverns lista och navigera igenom den.
 6. Ansluta till en av ExpressVPN: s 145 VPN-serverplatser över hela världen.
 7. Använd Skype utan begränsningar. Du kan nu ringa både video- och röstsamtal med din Skype-app.

Det som bör noteras är att inte alla VPN-tjänster fungerar i Förenade Arabemiraten. Om du letar efter den bästa VPN-enheten för att avblockera Skype eller andra VoIP-tjänster i Förenade Arabemiraten föreslår vi att du använder ExpressVPN. De erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du alltid kan få tillbaka dina pengar i händelse av att saker och ting inte är som du vill. Kolla gärna vår lista över bästa VPN: er för UAE under 2019.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support
 • Exklusiv 49% rabatt!

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN
rangvpn-providerBesök NordVPN
4vpn-providerBesök Surfshark

Internetåtkomst i Förenade Arabemiraten

Internetfrihet är något du inte hittar i många regioner runt om i världen, särskilt när det gäller Förenade Arabemiraten. Landet har strikta lagar och förordningar som medför omedelbara blockeringar på webbplatser som innehåller pornografiskt, anti-religion eller anti-islam innehåll, samt alla ämnen som undergräver landets regering och de kungliga familjerna.

Dessa blockeringar har blivit ett problem för resenärer och expater som passerar genom eller bor i landet, särskilt människor från USA, Storbritannien, Kanada och Indien naturligtvis. Att bo utomlands kan vara svårt eftersom du inte har så många sätt att kontakta dina familjer hemma. I Förenade Arabemiraten är det nästan omöjligt att göra det eftersom landet blockerar sådana som WhatsApp Calling, Viber och Skype, liksom Instagram och Snapchats videosamtal-funktion.

Regeringen kan till och med förbjuda en webbplats utan någon specifik anledning. Även om det känner av potentialen i en framtida fråga med en webbsida blockerar myndigheterna den på plats. Det är därför du behöver ett VPN till avblockera webbplatser i ett land som Förenade Arabemiraten.

Bästa VPN för att avblockera Skype i Förenade Arabemiraten

Här är en lista över fungerande VPN: er som du kan använda för att ringa Skype-samtal i Förenade Arabemiraten:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-knapp

ExpressVPN kommer direkt från de brittiska Jungfruöarna, vilket är en lättnad eftersom det inte omfattas av någon datarisdiktion. Du är säker när det gäller att skydda din integritet. Regeringen kan inte få tag på vad du gör online eftersom det inte finns något att lämna in. Det är nu en strikt policy utan logg.

Vad gäller säkerhet använder ExpressVPN en av de bästa krypteringarna som någonsin finns, 256 bitars AES, som fungerar perfekt med VPN-protokoll som SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Dessutom kan denna VPN spärra Netflix oavsett var du kan vara på kartan. Så tillsammans med skyddet får du en strömningsupplevelse som du aldrig har sett tidigare. Det är inte allt, ExpressVPN har mer att erbjuda:

 • Tusentals servrar runt om i världen.
 • Ingen loggpolicy.
 • Mer än 40000 IP-adresser.
 • Smart DNS-funktion.
 • A Kill Switch.
 • 5 enheter under en prenumeration.
 • Support för livechatt.
 • 30-dagars pengarna-tillbaka.

2. NordVPN

NordVPN Review

NordVPN är en ansedd VPN som har ett otänkbart antal IP-adresser för abonnenter. Det kommer säkert med mer än 4000 servrar spridda över hela världen. Dess servrar är optimerade för olika användningsområden inklusive HD-strömning, torrenting och onlinespel. Dessutom är dessa servrar välutrustade så att en användare kan lita på om de är belägna i länder med hög censur som Förenade Arabemiraten. Det är inte ens halva historien, kolla in fler funktioner nedan:

 • Flammande snabba servrar i mer än 60 länder.
 • Strikt no-log-policy.
 • Krypteringar av militär kvalitet.
 • Dubbel VPN.
 • En kill switch.
 • Ansluter 6 enheter under en prenumeration.
 • 24/7 livechatsupport.

3. BulletVPN

BulletVPN Review

BulletVPN äger verkligen en plats i vår bästa VPN-lista med tanke på hur snabb deras tjänst är. Det spelar ingen roll om du vill avmarkera webbplatsen i Förenade Arabemiraten eller få tillgång till internationella webbplatser. Denna VPN kan göra allt. Men det äger inte så många servrar ännu eftersom det fortfarande är det nya barnet på kvarteret, men det har placerat dem strategiskt runt om i världen. Deras applikation är mycket lätt att använda om du inte är en teknisk individ. Du loggar bara in, väljer en server och ansluter, det är det. Titta närmare på dess funktioner här:

 • Support för livechatt.
 • Obegränsad bandbredd.
 • Smart DNS-alternativ.
 • Automatisk dödsbrytare.
 • Servrar i 30 länder.
 • Noll loggar policy.
 • Ansluter 5 samtidiga enheter.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

SurfShark tog min uppmärksamhet så snart jag visste att det erbjuder obegränsade anslutningar. Till min överraskning var det inte den enda bra funktionen den har i fickorna. Den spirande VPN-tjänsteleverantören har en ny webbplats, vänlig kundsupport och appen är mycket användarvänlig. Den har servrar i 50 olika länder inklusive de i Amerika, Storbritannien, Mellanöstern och Asien-Stillahavsområdet. Om det inte räcker för att du ska bli kär i detta VPN, ta reda på mer nedan:

 • Snabba servrar i 50 länder.
 • Säkerhetsprotokoll på hög nivå.
 • Håller inga loggar.
 • Support för livechatt.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Dödsbrytaren.
 • DNS Leak Protection.

Gratis VPN: er i Förenade Arabemiraten?

Detta är en viktig del, så läs väl. Det är tekniskt möjligt att arbeta med ett gratis VPN för att avblockera tjänster som Skype i Förenade Arabemiraten. Du måste emellertid vara försiktig eftersom VPN utan kostnad är ganska farliga nuförtiden. Andra än att vara långsamma och sakna servrar, kan de äventyra din integritet.

Har du någonsin undrat hur en gratis VPN samlar sina skulder i slutet av dagen? Om det är gratis att använda, hur betalar det för servrarna som det erbjuder för användare? Enkelt, det samlar in och säljer dina data till tredje part. Gratis VPN har inget incitament att faktiskt skydda din information, eftersom de kan tjäna mycket mer pengar på att sälja data till högstbjudande. 

Så var försiktig med vad du gör när du använder ett gratis VPN. Om du inte är övertygad om och fortfarande är fast besluten att använda en gratis tjänst, kolla den här guiden på de bästa gratis VPN: erna för en bättre idé.

Skype förbjudet i Förenade Arabemiraten – Hur du blockerar med VPN

Medan Whatsapp förblir en bra app för att kommunicera med dina vänner och släktingar, är Skype mer affärsinriktad. Utan tillgång till Skype kan du missa viktiga onlinemöten med dina kunder eller medarbetare. Lyckligtvis kan du alltid använda VPN för att komma runt dessa block och komma åt vilken webbplats eller app du vill, oavsett var du för närvarande bor.

relaterade inlägg

 • Hur man tittar på NHL på Roku Live

  Hur man tittar på NHL på Roku Live

  5 kommentarer | 14 september 2018

 • Avblockera Youku utanför Kina - Titta med VPN Proxy

  Avblockera Youku utanför Kina – VPN Proxy

  1 kommentar | 1 december 2015

 • Hur man tittar på ITV i Sydafrika

  Inga kommentarer | 12 december 2018

 • Hur man avblockerar och tittar på Hulu på Smart TV utanför USA med Smart DNS-proxy eller VPN

  Hur man tittar på Hulu på Smart TV utanför USA via VPN eller DNS Proxy

  Inga kommentarer | 21 jan 2016

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map