Hur du avblockerar Twitter på skolan

Studenter som använder sociala medieplattformar är inget nytt. Men klassens användning av webbplatser som Twitter är rynkade på. Skolan är tänkt att vara en plats där eleverna kommer att lära sig att inte gå på plats online. Det är därför många skolor har förbjudit Twitter på campus, men det finns ett sätt att förbudet kan omvändas. Lär dig hur du kan avblockera Twitter i skolan i följande artikel.

Hur du avblockerar Twitter på skolan

Hur du avblockerar Twitter på skolan

Varför är Twitter förbjudet i skolan??

I skolans försvar fokuserar eleverna knappt i klassen utan några distraktioner till hands. Med Twitter till sitt förfogande kommer de att förlora fokus. Faktum är att de inte fokuserar alls. Tydligen är Twitter en stor distraktion som sätter eleverna på väg och sänker deras totala skolprestanda. Twitter tillsammans med många andra plattformar för sociala medier är underhållningsteknologi som hjärntvättar studenter. Dessa plattformar gör inte studenter smartare. De har noll bidrag till sin pedagogiska utveckling. Dessutom är de onödiga för en sund social utveckling. Twitter är inget annat än en beroendeframkallande form av skärmunderhållning.

Medan eleverna är för upptagna med att läsa och skicka ut tweets, faller lärarnas föreläsningar på döva öron. Genom att vara på telefonen hela tiden fly eleverna från den verkliga världen de är i. De tenderar att förlora behovet av att anstränga sig för att inleda samtal i verkligheten, medan de är så bra på det bakom skärmen. Sociala medier ersätter att lära sig det hårda sociala “arbetet” att hantera ansikte mot ansikte med kamrater, vilket är en färdighet som de kommer att behöva för att leva ett framgångsrikt liv. Det finns många skäl till varför skolor förbjuder Twitter, men nu förskjuts vårt fokus på att kringgå det blocket och upphäva förbudet.

  ¿Es legal VPN en EAU?

Hur du avblockerar Twitter på skolan med hjälp av ett VPN?

Twitter är hem för nyheter, underhållning, sport, politik och människors dagliga tankar. Vi förstår varför elever skulle bli upprörda med ett Twitterförbud i skolan. Även om skolans administration har ett giltigt argument för varför den ska blockera Twitter, använder många elever det för olika ändamål. Twitter kan vara fördelaktigt inom olika områden, vilket vi senare kommer att avslöja i artikeln. Studenter vill veta vad som händer i världen och vad folk pratar om, och de kan inte göra det om Twitter är förbjudet. När de kommer hem kommer nyheterna att vara föråldrade.

En VPN, det virtuella privata nätverket är en tjänst som gör att du kan komma åt webben säkert och privat genom att dirigera din anslutning via en av dess servrar. VPN ansluter din enhet till en av sina servrar och skapar därmed ett säkert privat nätverk mellan två värdar. VPN skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Det är där dina data omdirigeras och krypteras via servern i det land du valt. Dessutom maskerar en VPN din IP-adress för att förhindra att tredje part får din fysiska plats och identifierar din internetleverantör. VPN lägger inte bara till ett extra lager av säkerhet och integritet på din internetanslutning, utan gör dig också anonym online.

Hur du avblockerar Twitter på skolan med hjälp av VPN – steg 

Följ stegen som vi har angett nedan så att du kan lära dig hur du låser upp Twitter i skolan med en anständig VPN-tjänsteleverantör.

  1. Det första du behöver göra är att registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör.
  2. För det andra, ladda ner och installera VPN-applikationen på den enhet du använder i skolan.
  3. Gå nu igång och starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut till en server där Twitter är tillgängligt.
  5. Du får IP-adressen till servern i det land där Twitter är tillgängligt.
  6. Du kan nu komma åt och använda Twitter i skolan som du vill.
  Как да отблокирате Omegle с VPN или прокси

Otvivelaktigt, ExpressVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna på marknaden idag. Denna leverantör är enkel att använda, kompatibel med majoriteten av alla enheter och värdesätter din online-säkerhet. ExpressVPN tillåter dessutom torrent och spärrar sömlöst innehåll över hela världen. För mer information om andra VPN-tjänsteleverantörer, se till att du kolla i tabellen nedan.

Skäl att använda Twitter i klassen

Även om skoladministrationerna kan argumentera för att klassen använder Twitter och dess liknande, har vi anledning att tro att integrering av Twitter i lektionsplanen kan vara lärorikt och användbart för både elever och lärare. Kolla in några av orsakerna till att vi tycker att Twitter inte bör förbjudas i skolan.

Hälsosam integration

Att inte bara integrera teknik och sociala medier i läroplanen gör det möjligt för lärare att bli mer relevanta. Dessutom ökar det studenternas engagemang i klassrummet. Sociala medienätverk bidrar till elevernas utveckling av samarbetskompetenser som behövs i dagens högteknologiska, globala samhälle.

Forskningsverktyg

Det finns mycket att lära sig på webben, särskilt på Twitter. Studenter är medvetna om hur Twitter fungerar, vilket gör det enkelt att hänvisa till det som ett forskningsverktyg. Twitter är ett av de bästa ställena att vara att veta vad som händer just nu i världen. Den gigantiska plattformen fungerar som en källa där ett stort antal aktiva användare får information från första hand.

Uppmuntra kommunikation

Twitter fungerar också som ett kommunikationsmedel mellan onlineanvändare i ett offentligt format. Det ger dig också möjlighet att få direkt feedback från flera parter. Med Twitter som är öppen för alla, uppmuntrar plattformen öppenhet och ansvarsskyldighet i hela kommunikationen.

Hur man avblockerar Twitter på skolan – Slutord

Med hjälp av den här guiden kommer du att blockera Twitter på skolan på nolltid. Då kan du se vilka ämnen och hashtags som trender, upptäcka och återuppleva ögonblick, kuraterade berättelser som visar det bästa av dagens största evenemang, få tag på nyhetsrubriker och videor, uppleva de senaste sportens höjdpunkter, få att veta allt om popkultur och underhållning, och se vilka roliga historier som blir virala på Twitter i skolan. Dela med oss ​​av dina erfarenheter i kommentaravsnittet nedan.

  Cómo obtener una dirección IP argentina en el extranjero
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me