Hur du delar VPN-anslutning på Mac OS

Hur man delar Mac VPN-anslutning


Hur du delar VPN-anslutning på Mac OS

Förvandla din Mac till en virtuell VPN-router

Det är ganska enkelt att installera en VPN-anslutning på din Mac. Du måste bara registrera dig för en VPN-tjänst och ladda ner deras dedikerade applikation på din Macintosh. Men vända din MacOS till en virtuell router är den svåra delen.

Du förstår, det finns många skäl till varför du behöver göra det. Först kan du ha en strömningsenhet som du vill ta bort blockerat innehåll på. Ja jag vet det dessa enheter är inte naturligt kompatibla med VPN. Det är därför du antingen kunde installera ett VPN på din router eller dela en VPN-anslutning från din Mac. Om det är svårt att förstå ett VPN på din router, låt mig lära dig hur du får en VPN-anslutning från din Mac.

Men först måste du veta det Mac-datorer är ganska begränsade. Att vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk tillåter dig inte att dela en samtidigt. Du kan dock göra det om du ansluter enheten till en Trådlös adapter eller direkt till internet med en Ethernet-kabel. När du väljer en av dessa metoder följer du stegen nedan.

 1. Beroende på ditt val gör du följande:
  • Sätt i Wi-Fi-adapter i din Mac.
  • Anslut din Mac med Ethernet.
 2. Efter det, gå över till “Systeminställningar”.Systeminställningar
 3. Välj nu “Delning”.Klicka på Dela
 4. Välj “Internet delning”.
 5. Knacka på “Dela din anslutning från:” och välj [den L2TP VPN-anslutning du har aktiverat].
 6. Välj därefter vilka enheter du vill ansluta bredvid “Till datorer som använder:” Välj “Ethernet eller Wi-Fi”. enligt ditt första val.Internet-sharing-mac
 7. Klicka på “Wi-Fi-alternativ” och skicka informationen om din delade anslutning.
 8. Träffa “OK” och tryck på “Start”.Aktivera Internetdelning Mac
 9. Du har delat en VPN-anslutning med hjälp av ditt MacOS.

Bästa VPN-tjänst för Mac VPN-anslutningsdelning

VPN har många fördelar för alla som ansluter till internet. Jag använder VPN hela tiden, särskilt när jag surfar på webben. Det ger mina aktiviteter med fullständig anonymitet och den senaste krypteringar av militär kvalitet för ultimat säkerhet.

Jag bläddrar inte rädsla för att någon spionerar på mig längre. jag har en dold IP-adress och jag kan promenera på webben anonymt utan att behöva titta över axeln hela tiden.

Jag är inte här för att sjuka efter min internetupplevelse, jag visar bara vad du saknar om du inte använder ett VPN. Om du är övertygad, låt mig visa dig vad du ska leta efter i ett VPN innan du investerar i ett:

 • servrar: När du prenumererar på en VPN-tjänst ska du se till att det är täcker många länder i sitt servernätverk. Annars kommer du inte att kunna avblockera vissa streamingtjänster och webbplatser.
 • Fart: Det finns VPN-leverantörer som erbjuder mer än 5000 servrar runt om i världen. Jag testade emellertid deras servrar och de är ganska långsamt. Det är inte bra när du väljer ett VPN. Välj en med snabb hastighet om du är en ivrig streamer eller spelare.
 • Chattsupport: VPN: n som du väljer att använda måste ha en pålitligt chattstöd team som kan lösa ditt problem när som helst. Se till att de inkluderar livechatt i deras tjänster så att du får ditt problem tas om hand på plats.
 • Zero-Trafik-Log: En trovärdig VPN antar a strikt no-log policy. Det betyder företaget samlar inte in dina data och lagrar dem för framtida användning. Det är mycket viktigt att använda ett VPN som tillåter den här tjänsten, särskilt i länder där regeringen stör mycket i en VPN: s verksamhet. Det inkluderar USA, Storbritannien, Nya Zeeland och mer.
 • VPN-Alternativ: Smarta DNS-proxy har stor inverkan på avblockera begränsade kanaler. Till skillnad från VPN: er, de täcker alla enheter inklusive PlayStation, Xbox, Roku, Apple TV och Chromecast. Det kan de också vara konfigureras på routrar. Den här tjänsten är dock endast för kringgå regionala begränsningar, du får inte extra lager av säkerhet som du gör med ett VPN.

På min Mac använder jag ExpressVPN. Det har en mycket användarvänligt gränssnitt och du behöver inte vara tekniskt kunnig för att navigera alls. Lägg till ett körsbär ovanpå ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om dess tjänst inte uppfyller dina förväntningar. Som sagt, titta på andra bästa VPN: er för MacOS i tabellen nedan.

Hur man delar VPN-anslutning på Mac

Ser? Att dela en VPN-anslutning är inte så svårt om du har en omfattande handledning för att guida dig igenom den. Nu återstår att välja en VPN-tjänst att arbeta med. Prova ExpressVPN, de erbjuder en lättanvänd applikation för Mac. Slutligen, efter att du provat den här guiden, låt mig veta allt om din upplevelse. Dela det i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map