Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Fler och fler strömningskanaler tog VPN: s svartlistningssätt som ett sätt att minimera brott mot upphovsrätten. Många indiska expats har rapporterat VPN-fel när de försöker komma åt Hotstar från utlandet, och det är vad vi är här för. Lär dig hur du kan åtgärda Hotstar VPN-upptäckt fel i guiden nedan.


Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Varför får jag Hotstar VPN-felet??

Många streamingplattformar blockerar åtkomst till sina tjänster, och Hotstar är inget undantag. Streamingjätten har infört geo-restriktioner för att uppfylla innehållets producentkrav, minska brott mot upphovsrätten och undvika piratkopiering av innehåll. Av alla dessa skäl kommer du att möta följande felmeddelande “Innehållet är inte tillgängligt. Innehållet är för närvarande inte tillgängligt i din region.”

Alternativt kanske du får den här “Uh-oh, vi kan inte spela upp på grund av geografiska begränsningar”.

Alla som försöker komma åt Hotstar från utlandet kommer att blockeras. Om inte han / hon gör oss till en VPN-tjänsteleverantör. En VPN garanteras att kringgå de begränsningar som Hotstar sätter på, vilket gör att användarna får tillgång till sina tjänster oavsett omständigheterna. Lite visste dessa internationella användare, att även med ett VPN kan de komma över ett annat felmeddelande som lyder: ”Du verkar använda en oblockerad eller proxy. Stäng av dessa tjänster och försök igen. Om du fortsätter att se detta efter att du har stängt av proxyn, vänligen kontakta oss via [e-postskyddad]. ”

VPN-upptäckt Hotstar-fel

VPN-upptäckt Hotstar-fel

Hur vet Hotstar att jag använder ett VPN?

Uppenbarligen har Hotstar börjat svartlista VPN IP-adresser precis som BBC iPlayer och Sky Go. Detta innebär att även om du är ansluten till ett VPN, kan du fortfarande få felmeddelandena ovan. Detta betyder dock inte att ditt VPN inte fungerar, det är det.

Det verkar som om du ansluter till internet som om du är i Indien, men VPN fungerar bara inte med Hotstar. Att ansluta till en annan VPN-server i Indien kan hjälpa till att lösa problemet. Men om det inte gör det, kanske du vill börja leta efter en ny VPN-tjänsteleverantör. Låt oss ta en titt på bästa VPN-tjänster som fungerar med Hotstar.

Bästa VPN för Hotstar

Det finns många VPN där ute som lovar utmärkta tjänster såväl som garanterade resultat, men väldigt få lever upp till sina fordringar. För att avblockera stora strömningstjänster som Hotstar, behöver du en VPN-leverantör av hög kvalitet. Efter noggranna undersökningar och tester har vi kommit fram till det  ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda för att slå regionala begränsningar. Kolla in några av leverantörens viktigaste funktioner:

 • Avlägsnar framgångsrikt innehåll utomlands
 • Tillhandahåller lättanvänd programvara för enheter som körs på Android, Linux, Windows, Mac och iOS
 • Erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Tillåter upp till tre samtidiga VPN-anslutningar
 • Erbjuder kundsupport dygnet runt

Om du fortfarande sitter på staketet om du bör prenumerera på ExpressVPN eller inte, se till att du kolla in tabellen nedan.

Smart DNS-alternativ

En smart DNS-proxy är ett alternativ du inte får bortse från om en VPN inte slår till. Om du ansluter till en smart DNS kan du spärra geobegränsade webbplatser från hela världen. Denna leverantör är kompatibel med nästan alla strömningsenheter där ute. Du kan strömma Hotstar på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV och Xbox. Här är lite information om ett smart DNS:

 • En smart DNS ändrar inte din IP-adress.
 • Denna leverantör krypterar inte din Internet-trafik.
 • Du får inte anonymitet med ett smart DNS.
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, då kommer smart DNS förmodligen inte att fungera bra för dig.

Om du vill prova ett smart DNS föreslår vi att du tar det Unlocator för en snurr. Företaget erbjuder en kostnadsfri 7-dagars provperiod och stödjer avblockering av stora plattformar.

Vad är så speciellt med Hotstar?

Vi har redan fastställt att Hotstar är den mest populära streamingtjänsten i hela Indien. I själva verket har det nästan blivit en nödvändighet för indiska expater som bor i USA, Storbritannien, Kanada eller var som helst över hela världen. Skälen till att man skulle vilja avbryta Hotstar och ta bort det fruktade felet är många. Vi pratar om en tjänst som har potential att konkurrera mot Netflix, Hulu och BBC iPlayer.

Även om Hotstars huvudfokus är Bollywood-filmer och indiska TV-serier, har den en mängd olika innehåll att erbjuda sina tittare, till exempel Game of Thrones. Om du också är ett sportfans som inte är någonstans nära indiska gränser, hittar du i Hotstar den tjänst som uppfyller dina sportsliga förväntningar. Fotboll, Tennis, Cricket, Kabaddi, Hockey, Formel 1 är några av de händelser du kan strömma live online från Hotstar.

Extra användbara tips

Om du av någon anledning inte får åtkomst till Hotstar och tjänsten fortfarande inte fungerar för dig kan du prova dessa lätt implementerade lösningar:

 • Om du använder ett VPN kan du försöka ansluta till en annan VPN-server. Ibland blockeras flera VPN-IP-adresser av Hotstar.
 • Om du försöker titta på Hotstar på en PC eller Mac byter du webbläsaren du använder. Använd Chrome, FireFox, Edge eller Safari.
 • Kontakta din VPN: s supportteam och fråga om de kan hjälpa dig att kringgå Hotstar-förbudet.
 • Du kanske vill överväga att registrera dig hos en annan VPN-tjänsteleverantör om allt annat misslyckas.

Fix Hotstar VPN Detected Error – Slutsats

Testa VPN: n som vi har listat i artikeln ovan. Om de fortfarande inte fungerar med Hotstar, kan du behöva gräva längre och använda Plan B. Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan hur användbar denna guide var för dig. Om du känner till någon VPN som inte fungerar med Hotstar, vänligen ge oss en heads-up.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map