Hur du kan åtgärda Unblock-US Netflix Proxy-fel enkelt

Netflix har genomfört ett “krig” mot smarta DNS-proxytjänster och Häv-USA är en av de drabbade. Avblockera USA, tillsammans med andra smarta DNS-proxytjänster har försökt fixera det ökända Netflix proxy-fel, så att användare kan utföra sina vanliga onlineaktiviteter. Den smarta DNS-leverantören Unblock-Us har letat efter sätt att göra kringgå Netflix-proxyförbudet, dock har dess användare fortfarande fått ett felmeddelande när du försöker komma åt Netflix US.

Fram tills Unblock-USA hittar en permanent fix kan användare göra det förbi Netflix proxy-fel meddelande än en gång tack vare de lösningar jag har hittat. Jag har testat många metoder för att avblockera American Netflix utanför USA. ExpressVPN och Unlocator har visat sig vara de mest pålitliga lösningarna på ändra Netflix-regionen till USA.

Unblock-US Netflix Proxy-fel - hur man fixar med VPN-alternativ

Unblock-US Netflix Proxy-fel – hur man fixar med VPN-alternativ

Netflix Proxy-fel 

VPN- och Smart DNS-proxyer har länge varit de mest pålitliga metoderna för kringgå regionala begränsningar och avblockera kanaler som vanligtvis är blockerade i ditt land. Många geobegränsade strömningskanaler har försökt för att blockera både VPN och Smart DNS-tjänster med olika framgångar. 2016 meddelade Netflix att det kommer att begränsa en VPN- eller Smart DNS-proxyanvändning för att ändra Netflix-regioner med uppgift om:

“De som använder proxyer och avblockerare kan bara komma åt tjänsten i det land där de för närvarande är.”

Du skulle bara kunna komma åt och strömma din lokala Netflix-region. Om du försöker något annat kommer du att stöta på följande Netflix proxy-fel meddelande:

”Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

Många VPN / Smart DNS-tjänster lyckades inte förbikoppling eller fixa felet för deras användare på grund av Netflix nya policy. Jag kan bekräfta * förekomsten av en metod som kan unblock och strömma amerikanska Netflix var som helst utanför Amerika. Detta arbetar Netflix VPN är ExpressVPN.

* Från och med 20 maj 2019.

Unblock-US Netflix Proxy-fel – Fixa med ett VPN

Huruvida Unblock-US eller andra smarta DNS-proxytjänster kommer att kunna hitta en permanent korrigering för proxyfelet är ännu inte identifierat. Netflix menar allvar med sin nedbrytning av ombud. Att blockera VPN: er är en annan historia. VPN-leverantörer fungerar annorlunda jämfört med smarta DNS-proxyer. Med en smart DNS är det svårare för Netflix att upptäcka om du använder ett VPN eller inte.

 • Netflix nya “policy” mot smarta DNS-proxyer och VPN-tjänster fick mig att använda ExpressVPN till avblockera och titta på amerikanska Netflix utanför USA.
 • Ansluter till en amerikansk VPN-server avblockerar alla amerikanska kanaler samtidigt. Se USA: s Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu eller ABC Go med en VPN-konfiguration.
 • Dessutom tillåter ett VPN dig kringgå geografiska block. En VPN spelar också full trafikkryptering, skyddar dina online-aktiviteter från potentiella avlyftare.
 • VPN: er, till skillnad från smarta DNS-proxyer, påverkas inte av DNS-kapning och transparenta proxyer.

ExpressVPN erbjudanden en återbetalningsperiod på 30 dagar där du kan få tillbaka pengarna om du inte var nöjd. Som det står nu behöver du inte gå den vägen eftersom företagets leverantör fortsätter att visa upp sina amerikanska Netflix-blockeringskapaciteter.

Hur man får amerikanska Netflix utomlands med VPN

Nedan följer stegen du behöver följa för att avmarkera Netflix USA utomlands.

 1. Prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör som du kan ladda ner på vilken enhet som helst.
 2. När du har skapat ett VPN-konto, logga in för att aktivera appen.
 3. Sök efter en amerikansk VPN-server.
 4. Anslut till den amerikanska servern.
 5. Du kan nu prova att besöka Netflix webbplats eller applikation.
 6. Om det lyckas, kommer du att kunna strömma American Netflix innehåll.

Bästa VPN

Om du vill ha en bra chans att avblockera Netflix US, bör du registrera dig bättre ExpressVPN. Med denna VPN vet du att du kommer att säkerställa avblockering av American Netflix utomlands. Det som är intressant med ExpressVPN är att det erbjuder användare smarta DNS-proxyer som är kompatibla med ett stort antal enheter PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV och routrar. Att ha ett sådant alternativ är viktigt eftersom ingen av dessa enheter har VPN-klienter, vilket betyder att du inte kan installera ett VPN direkt på dem.

Unblock-USA Netflix Error Workaround – Smart DNS Proxy Solution

Om du har det Problem med Netflix-proxyfel med Unblock-Us, Du kan använda andra smarta DNS-tjänster.

Jag har nyligen testat många av dem. Just nu kan jag göra det ändra min Netflix-region till USA med Unlocator. Du kan registrera dig med Unlocator gratis. De provperiod är sju dagar, vilket ger dig mer än tillräckligt med tid för att testa deras tjänst.

 • En smart DNS-proxy är kompatibel med de flesta strömningsenheter. Omkoppla proxyfelet på iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac eller Roku.
 • Du behöver inte ändra nätverksinställningarna när du vill titta på en strömmande kanal från en annan region.
 • Ingen kryptering av Internet-trafik inte heller IP-adressändringar är involverade när du använder Smart DNS.

Så ge Unlocator ett försök om du vill fortsätta avblockera amerikanska Netflix utanför USA. Denna registreringsprocess behöver inte kreditkort.

Hur du åtgärdar Netflix Proxy-fel för Unblock-US – Använd VPN-alternativ

Avblockera USA kan så småningom hitta en fixad lösning för Netflix Proxy-fel. Under tiden kan du växla till en VPN eller Smart DNS-proxy till ändra din Netflix-region och ändra den så att den matchar USA.

Vilken lösning ser du själv när du har läst detta? Om du har testat någon av dem, dela i kommentaravsnittet nedan hur användbar metoden – som du använde – var.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me