Hur du låser upp textNow från var som helst

Användningen av direktmeddelanden (SMS) har minskat markant särskilt bland de flesta användare idag, men det är inte att säga att det inte längre är ett genomförbart alternativ. Textmeddelanden är något du kan vända dig till om din mottagare inte använder några av de andra mer populära apparna som Whatsapp eller Messenger. Den största konkurrensformen är att dessa appar har en lägre kostnad för användning jämfört med direktmeddelanden. De kräver bara en Internet-anslutning för att fungera, plus antalet meddelanden som du kan skicka via dem är praktiskt taget obegränsat. Detta är förmodligen två huvudsakliga skäl som också har bidragit mycket till ökningen av användningen av TextNow.

TextNow

Vad är TextNow?

Precis som Messenger och Whatsapp är TextNow en app som också möjliggör meddelanden med tillåtelse av din Internet-anslutning. Dessutom erbjuder det också en betald version som kallas TextNow Wireless som gör att du kan ringa obegränsade samtal och texter. Om du väljer att gå till den här tjänsten får du ett gratis privat telefonnummer från vilket dina samtal och texter kommer att göras eller skickas igenom. Detta kan vara mycket bekvämt, särskilt om du befinner dig i ett område där det inte finns någon bredbandsanslutning, och du vill kommunicera med någon. Att registrera dig för tjänsten är också problemfri, eftersom allt du behöver är antingen din e-postadress eller ditt Facebook-konto.

Var är TextNow tillgänglig?

Det enda problemet som kan stå i vägen för dig är det faktum att tjänsten endast är tillgänglig i USA och Kanada. Anslutning och användning är begränsade till dessa två regioner, men detta behöver inte vara fallet. Det är möjligt att använda den här tjänsten utanför både Kanada och USA, men bara om du kan använda en lösning som kan dölja din faktiska plats. Detta är något du kan göra genom ett VPN.

  Appar för videosamtal som fungerar i UAE 2023

Hur du låser upp textNow från var som helst med hjälp av ett VPN

Så här avmarkerar du TextNow utanför USA eller Kanada:

  1. Registrera dig för en VPN-leverantör (ExpressVPN skulle vara ett bra val).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill använda TextNow på.
  3. Anslut till en VPN-server i USA eller Kanada.
  4. Du verkar nu surfa på webben som om du var i USA.
  5. Få tillgång till TextNow var som helst i världen.

TextNow har också försökt att upprätthålla en integritetsnivå bland sina användare eftersom de erbjuder dig ett annat nummer att använda istället för ditt riktiga. En VPN-tjänst lägger till allt detta genom att kryptera din online-anslutning. Om du registrerar dig med ett VPN kan du kryptera din trafik. Du får fullständig säkerhet och anonymitet från alla tredje parter som kanske vill spåra din aktivitet. Du får också förbi alla nätverksblock som kan ha införts av din skola eller arbetsgivares nätverk.

Bästa VPN: er för TextNow

För att börja med har vi satt ihop tre välkända tjänster som säkert kommer att hålla din anslutning privat och din säkerhet upprätthålls. Här är vår lista över de bästa VPN: erna för att avblockera TextNow var som helst:

1. ExpressVPN

ExpressVPN startar vår lista som den mest bra leverantören och har vunnit priser flera gånger för sin utmärkta service. Baserat på de brittiska Jungfruöarna övervakar ExpressVPN mer än 2000 servrar, fördelade över mer än 90 länder. Tjänsten tillämpar AES-kryptering av militär klass 256 bit för att hålla dig säker och väl skyddad. Det tillåter också upp till tre samtidiga anslutningar för användare som har flera enheter. Om de tre inte räcker kan du välja att ladda ner VPN-klienten direkt till din router för att ha ännu fler enheter skyddade.

ExpressVPN erbjuder stjärnfunktioner som split tunneling, en Internet kill-switch, support för Tor över VPN samt DNS-läckskydd. ExpressVPN-användare kan också välja mellan OpenVPN, SSTP, PPTP och L2TP / IPSec som VPN-protokoll de kan använda. ExpressVPNs kundtjänstteam är också alltid till hands för att tillgodose abonnentens behov. Du kan kontakta dem via livemeddelandetjänsten, e-post eller till och med sociala medier. För de som är baserade i starkt censurerade länder erbjuder ExpressVPN också en serie dolda servrar som möjliggör en hemlig användning av deras tjänster. För att se vad annat ExpressVPN kan göra, ta en titt på ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är också att komma till den här listan; en USA-baserad leverantör som lovar att effektivt dölja din riktiga IP-adress. Tjänsten är baserad specifikt i Florida, men den har över 1500 servrar över hela världen. Leverantören råkar också äga alla av dem, så det bör inte vara oroande för tredje parts störningar. IPVanish tillhandahåller också industristandarden för 256-bitars AES-kryptering, även om dess stöd på upp till tio samtidiga anslutningar skiljer den helt från varandra. Tjänsten kan stödja alla dessa tillagda anslutningar och gör det också möjligt för användare att välja mellan IKEv2, OpenVPN och L2TP / IPSec för sitt valda VPN-protokoll.

  Cómo ver tenis en vivo en línea en 2023

IPVanish lovar både obegränsad bandbredd och obegränsad servernomkopplingsfunktioner, med särskild uppmärksamhet ägnas åt användare som tänker strömma. För denna speciella grupp lovar IPVanish obegränsade peer-to-peer-filöverföringar samt fullständig anonymitet. IPVanish har också en bra att göra Smart DNS-tjänst, som gör det möjligt för användare att ändra sin plats genom att flytta igenom sina många olika platser. Sammantaget tillhandahåller IPVanish upp till 40 000 IP: er från sitt nätverk av servrar, vilket innebär att användare inte bör ha några problem att hitta vilken man ska använda. För att få en bättre uppfattning om vad denna leverantör erbjuder, ser du till att du tittar över vår IPVanish Review.

3. NordVPN

Vi skulle inte göra rätt för denna lista om vi inte inkluderade en av de mest pålitliga tjänsterna i branschen. NordVPN har funnits i nära ett decennium nu, och under den perioden har tjänsten utvecklat funktioner som har visat sig vara mycket viktiga för online-säkerhet. Från sin bas i Panama kontrollerar tjänsten nära 4400 servrar, baserade i över 60 länder. Det stora antalet ger dem en hävstångseffekt för att erbjuda unika tjänster som DoubleVPN-kryptering.

Användare får också välja vilken server de ska ansluta till baserat på aktiviteten som utförs online. Det finns servrar för spel, streaming, massa nedladdningar samt strömning. NordVPN stöder fullt ut användningen av Tor-nätverket och erbjuder också programvara som CyberSec och SmartPlay för att göra allt så mycket mer bekvämt. NordVPN-användare kommer att kunna dra nytta av närvaron av dedikerade IP: er samt en Internet-kill-switch. Dess 256 bitars AES-kryptering säger sig självt och dess förmåga att stödja upp till 6 enheter är ett stort plus. För att ta reda på vad mer du kan få ut av NordVPN, titta på vår NordVPN Review.

  How Watch Australia vs Pakistan 2023 Cricket Series Live Stream

Om VPN: er

Med ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk kan du dölja din anslutning genom att kamouflera din Internetprotokoll-adress. Din IP-adress är i grund och botten ditt digitala fingeravtryck online. Det råkar bära viss information om dig och din anslutning. Genom att identifiera din IP kan någon ta reda på din plats, och ibland till och med din identitet. En VPN låter dig dölja allt detta genom att erbjuda möjligheten att ändra din IP. Detta kan göras genom att ansluta till Internet via en annan server istället för den som används av din ISP.

Att använda ett VPN innebär också att du kan undvika att övervakas av din Internetleverantör. Internetleverantörer är kända för att genomföra vissa åtgärder som påverkar din anslutning. När de gör detta kallas det förgasning. En VPN hjälper dig att undvika allt detta, men för att det ska vara effektivt måste du se till att du väljer en värdefull leverantör. Vi kommer att hjälpa dig med det.

Slutsats om den bästa VPN-enheten för att avblockera TextNow från var som helst

Vi har precis gått igenom tre toppnivå-VPN-tjänster som du kan prenumerera på och få tillgång till TextNow även utanför både Kanada och USA. Dessa VPN-tjänster är alla på topp på sina olika sätt, och det är därför vi rekommenderar att du går igenom deras enskilda recensioner för att veta vad du ska välja. Om du har några frågor eller kommentarer du vill dela med oss, lämna dem i avsnittet nedan, så kommer vi gärna tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me