Hur du strömmar från Android till AirPlay

Är det möjligt att spegla en Android på en Apple TV med hjälp av AirPlay-funktionen? AirPlay är ännu en produkt från Apple-stallen och är en egen protokollsvit / stack som möjliggör trådlös strömning mellan video & ljudenheter, enhetsskärmar och foton med deras relaterade metadata. Konceptet var ursprungligen endast tillämpligt på Apple-tillverkade enheter och programvara och kallades ursprungligen AirTunes, användbart för endast ljud.

Hur du strömmar från Android till AirPlay

Hur du strömmar från Android till AirPlay

Hur man använder AirPlay

För att kunna använda Airplay måste du ansluta till samma Wi-Fi-nätverk som din iOS-enhet är ansluten till och den enhet du vill AirPlay till. Dra upp från skärmens botten och öppna Kontrollcentret på iOS-enheten. När detta är gjort gör du en horisontell svep och går in på skärmen Nu spelar.

På baksidan, men trots att AirPlay hade gjort saker att dela mellan telefoner och TV-apparater otroligt enkelt, gällde det dock endast Apple-prylar. Varje ansträngning för att dela innehåll med en Android-enhet ledde till absolut och ofta frustrerande misslyckande. Den goda nyheten är emellertid att med tillkomsten av strömningsappar från tredje part så är Android och Airplay äntligen på samma sida.

Appar att strömma från Android till Airplay

Här är en lista över de bästa Android-apparna som du kan använda för att Airplay din Android-smartphone till din Apple TV:

  SOCKS5 Proxy vs VPN – What’s the Difference?

1. LocalCast

Det här är min favoritapp när det gäller att casta videor, musik och bilder till Internet-anslutna enheter över hela huset. LocalCast ger dig möjlighet att kasta din telefon eller surfplatta, NAS (DLNA / UPnP eller Samba), Google Drive, Google+, Dropbox eller en webbsida till en Chromecast, SmartTV, Roku, Nexus Player, Apple TV, Amazon Fire TV eller Stick, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic och andra SmartTV: er, Sonos, Xbox 360, Xbox One eller andra DLNA-enheter.

Hur man använder LocalCast för att strömma Android till Apple TV via AirPlay

Sammantaget är den här appen ganska lätt att installera.

  1. Ladda ner LocalCast-appen från Google Play Store.
  2. Slå på din Apple TV.
  3. Se till att både din Android och Apple TV är anslutna till samma WiFi-nätverk.
  4. Starta LocalCast och klicka på Casting-ikonen i det nedre högra hörnet.
  5. Välj “Ändra” och slå på “Apple TV”
  6. Välj nu “OK”.
  7. Appen skannar nu ditt nätverk efter alla Apple TV-apparater.
  8. När detta är gjort väljer du din Apple TV från listan över enheter som blir tillgängliga.
  9. Du kan nu casta lokala videor, bilder, musik och till och med onlinevideo från din Android-enhet till din Apple TV.

2. DoubleTwist 

Nej, detta har inget med dans att göra! DoubleTwist kommer med ett tredubbelt hot. Den här kostnadsfria mediehanteraren fungerar som en podcasthanterare och en enhetlig musikspelare och synkroniserar också din personliga iTunes-samling som innehåller musik, spellistor, foton och video mellan din Mac & Windows stationär dator och Android-enheten.

En nominell avgift på cirka $ 5 betalas för att låsa upp AirPlay- och AirSync-funktionerna tillsammans med DLNA-stöd, albumkonstsökning, utjämnare och borttagning av podcast-annonser. DoubleTwist är strömningsbar till alla enheter som är kompatibla med AirPlay-standarden i ditt Wi-Fi-nätverk som redan finns.

  ¿Cómo ver la transmisión en vivo de US Senior Open en línea?

3. Allcast

Allcast strålar gärna innehåll från vilken mobil enhet som helst till flera set-top-rutor för streaming och även till donglar. Det är kompatibelt inte bara med Apple TV och andra diverse AirPlay-aktiverade enheter utan erbjuder också DNLA-stöd i sin kölvatten, vilket möjliggör kommunikation med Chromecast, Xbox 360, Amazon Fire TV, WDTV, Roku som också en hel del Sony, Samsung & Skarpa smarta TV-apparater.

Dessutom drar Allcast innehåll från en Google Drive som är ansluten, Dropbox-konton och enheter för lokal lagring. Allcasts gratisversion har dock avsiktligt hamstrats, med en 5-minuters uppspelningsgräns när det gäller video och foton såvida inte en avgift på $ 5 betalas för att uppgradera.

4. Allstream

Om du bara vill streama musik eller vill inte byta till en ny musikspelare är Allstream bara saken för dig. Den erbjuder både DNLA- och AirPlay-anslutning, den här appen som ursprungligen kommer gratis fungerar endast som sändare.

Det betyder med andra ord att du kan behålla den musikspelare du föredrar och det kan vara antingen Spotify, Rdio, Google Play Music eller TuneIn, samtidigt som du kan strömma till alla befintliga AirPort Express, XBox 360, XBMC, PS3 eller Apple & Samsung Smart TV-apparater.

Man måste dock tänka på att Allstream föreskriver att din mobila enhet ska vara rotad för att fungera smidigt och den upphör också att fungera efter att den förutbestämda tidsgränsen är över och 5 euro eller dess likvida medel i andra länder måste betalas för att åter låsa upp det. Det verkar som om du måste rota din Android-enhet också för att dra full nytta av Allstream-appen.

  Cómo ver LA Dodgers Live Online Blackout Free

5. AppleTV AirPlay Media Player

Som namnet antyder har AppleTV AirPlay Media Player från ZappoTV specifikt utformats för användning med Apple TV-apparater. Den här appen som återigen kommer gratis gör det möjligt för dig att stråla allt innehåll som är Android-baserat, innehåll tillgängligt i det lokala nätverket och även det större Internet till alla AppleTV. 

Utöver detta ger det också din Android-baserade enhet eller telefon möjlighet att fungera som en fjärrkontroll med allt-i-ett-egenskaper. Sök, bläddra och dela allt innehåll från många onlinekällor som inkluderar YouTube, videopodcasts, Flickr, SHOUTcast, Picasa och Facebook (se upp för de falska nyheterna på Facebook men!). Naturligtvis måste du köra Android 2.1 eller dess senare versioner och också ha ett konto på ZappoTV för att använda AppleTV AirPlay Media Player.

6. Twonky Beam

Twonky Beam finns både på Android och iOS på grund av dess dubbla AirPlay-DNLA-förmågor. Det är anslutningsbart till många streamingboxar och TV-apparater och transmission och / eller märke spelar ingen roll. Dessa inkluderar Xbox 360, Apple TV, Rokus och AT&T-system (U-vers).

Den använder UPnP-standarden för att dela innehåll mellan flera enheter i hemnätverket. Detta gör att du enkelt kan spara media från ditt lokala nätverk till din egen mobila enhet och också att strömma innehåll från en telefon till vilken TV som helst. Naturligtvis kräver detta åtminstone iOS 6 eller Android 4.0.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me