Hur får man amerikansk IP-adress utanför USA?

Är det möjligt att få en amerikansk IP-adress för Netflix och liknande i Kanada, Storbritannien, Mexiko, Australien eller någon annanstans utomlands? Svaret är ja’. Du kan ändra din IP-adress och till och med kryptera din Internet-trafik på vägen. Allt du behöver är en VPN-tjänst. När allt är klart kan du strömma dina favorit-amerikanska TV-kanaler och program från var som helst i världen. VPN står för virtuella privata nätverk och det är enklare att installera allt än du kanske tror. I lektionen nedan visar jag hur du får en amerikansk IP-adress utanför USA med hjälp av VPN.


Hur får man amerikansk IP-adress utanför USA?

Hur man får amerikansk IP-adress utanför USA?

Hur man får en amerikansk IP-adress utanför USA – instruktioner

En VPN-app är i princip en “Amerikansk IP-adressgenerator”. För att få en amerikansk IP-adress utomlands med VPN, följ bara dessa steg:

 1. Registrera först med en VPN-leverantör som har VPN-servrar i USA. ExpressVPN är ett bra exempel.
 2. Ladda ner och installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta sedan VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en amerikansk VPN-server.
 5. Slutligen, gå över till WhatIsMyIP.network och kontrollera din IP-adress.
 6. Du har dolt din IP-adress och verkar nu surfa på webben med en amerikansk IP-adress istället.

Du kan vända hela processen när du vill. Om du vill visas online med din riktiga IP-adress kopplar du helt enkelt av VPN-anslutningen.

Bästa VPN för att få amerikansk IP-adress

Det finns många VPN-tjänsteleverantörer som du kan använda för att ändra din IP-adress. Vad du bör se upp för är en VPN som har massor av VPN-servrar i USA. Här är de bästa leverantörerna av VPN-tjänster du kan använda för att få en amerikansk IP-adress utomlands.

ExpressVPN

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Dess serverprogram omfattar upp till 2000 servrar världen över, inklusive 20 platser i USA. Du kan inte tänka dig hur lätt det är att få en amerikansk IP-adress med denna VPN-leverantör.

Dessutom skyddar ExpressVPN din enhet och personliga data med en 256 bitars AES-kryptering. Om du stöter på problem när du arbetar med sin klient kan du kontakta deras kundtjänstteam genom livemeddelanden och de svarar snabbt.

Du kan använda ExpressVPN i högt censurerade länder och det fungerar bra. Den stöder också 5 samtidiga anslutna enheter. När det gäller säkerhetsprotokoll. du kan välja mellan OpenVPN, SSTP, PTPP, L2TP / IPSec samt IKEv2.

Tjänsten använder också en strikt nollregistreringspolicy, vilket är ganska bra för människor som värnar om sin integritet online. Om du vill veta mer, bläddra lite längre:

 • Fungerar bra med Netflix, Hulu och Amazon Prime.
 • Flammande snabba servrar.
 • Support för livechatt
 • AES-256-kryptering.
 • Strikt policy för icke-loggar.
 • 2000+ servrar över hela världen.
 • Tre enheter under en prenumeration.

NordVPN

NordVPN erbjuder många funktioner när du prenumererar på deras tjänst. Det ökar din säkerhet med krypteringar på hög nivå. För att inte tala om att det gör att du kan ansluta till två servrar istället för en. Dubbel VPN är namnet och kryptering av din trafik två gånger är vad den gör. Du är säkrare än någonsin.

Denna VPN har ett brett utbud av servrar runt om i världen. Detta gör att du kan kringgå regionala begränsningar och komma åt hundratals kanaler oavsett var du bor. Dessutom är vissa servrar optimerade för specifika uppgifter. Du hittar snabba och säkra servrar för strömning, strömning och onlinespel. Utöver detta tillåter NordVPN 6 samtidiga anslutningar. Du kan nu dra nytta av en VPN-anslutning och dela ditt konto med 5 andra under en prenumeration. Läs mer om NordVPN nedan:

 • Ingen loggpolicy.
 • Över de bästa säkerhetsprotokollen.
 • Mer än 5000 servrar.
 • 6 samtidiga anslutningar.
 • 30-dagars kontant tillbaka.
 • Dubbel VPN.
 • Smart DNS-funktion.
 • 24/7 chattstöd.

BulletVPN

En VPN som BulletVPN tar din enhets onlineupplevelse till en annan nivå. Du får en obegränsad anslutning tillsammans med överlägsna säkerhetsprotokoll, av vilka några inte finns i resten av leverantörerna i vår lista. Det har fantastiska hastigheter, vilket gör det lättare för alla som försöker strömma innehåll online, ladda ner filer eller spela online.

Det enda bakslaget är att det inte inkluderar så många servrar i sin tjänst. Det sprider dem över 30 länder. Detta ganska litet utbud jämfört med de andra. Men hej, det är fortfarande nytt. Det är dags att öka spelet. Läs framåt och ta reda på mer:

 • Håller inga loggar.
 • Stöder protokoll för PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2.
 • A Kill Switch.
 • Smart DNS-funktion.
 • Servrar i 30 olika länder.
 • Obegränsad bandbredd.

SurfShark

Det här är den nya VPN som visar gamla hur det har gjorts. Varje nykomling behöver tid för att bevisa att det är värt att vara bland jättarna. Men den här tog inte mycket. Allt som behövs är att visa dess funktioner och människor bara blev kär i det. SurfShark har lufttäta sekretessfunktioner tillsammans med ett enkelt användarvänligt program för nybörjare. Lägg till ett brett utbud av servrar och obegränsade samtidiga anslutningar så har du själv en stark VPN-rival. Du kan se vad jag pratar om när du tittar på dess funktioner:

 • Militära säkerhetsfunktioner.
 • Fantastisk hastighet.
 • Obegränsade enhetsanslutningar.
 • P2P och Torrenting stöd.
 • Fungerar med Netflix och BBC iPlayer.
 • Servrar i över 50 länder.

Hur man ändrar IP-adress till USA – Fördelarna:

Omgå Geo-restriktioner

De flesta av de bästa streamingtjänsterna är endast tillgängliga i USA. Detta inkluderar amerikanska Netflix, Hulu, HBO GO, ABC GO, DirecTV, Sling TV och många andra. Om du är en expat som bor utomlands har du förmodligen försökt strömma dina lokala strömningskanaler bara för att få ett geofel som säger att du inte kan titta på den kanalen i det land du för närvarande bor i. VPN är ett perfekt verktyg för geo- spoofing, dvs avblockera kanaler som normalt inte skulle vara tillgängliga där du bor.

Undvik blackouts

Amerikanska sportfans har lidit i flera år av blackouts. Blackout-begränsningar innebär att du inte kan strömma ditt favorit MLB-, NFL-, NHL-, MLS- eller NBA-team på grund av att deras spel sänds av din lokala kabelleverantör. För att undvika dessa blackouts, använd VPN för att lura amerikanska sportströmningskanaler som du för närvarande bor i ett tillstånd där spelet inte är svart.

Öka online-integriteten

Oavsett om du vet det eller inte, övervakar Google, Facebook, din lokala regering och till och med din internetleverantör ständigt vad du gör online. Detta inkluderar vilka enheter du använder, webbplatser du besöker och filer du laddar ner. När du använder ett VPN får du kryptera all din Internet-trafik. Håll alltså de nyfikna ögonen borta.

Hur man ändrar IP-adress till USA med VPN

Hela processen för att få en amerikansk IP-adress bör inte ta längre än 5 minuter. När du har installerat VPN-appen på din enhet kan du ändra din IP-adress till bokstavligen var som helst i världen på några sekunder. För mer information om topp-VPN: er kan du använda för att få en amerikansk IP-adress, se till att du kolla in bästa VPN för USA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map