Hur får man en indisk IP-adress utomlands?

Hur man får en indisk IP-adress utomlands? Bollywood-fans utanför Indien vet bättre än någon annan hur besvikelse det inte är att få tillgång till indiska TV-kanaler och webbplatser utomlands. Mode, musik, dans och kultur har gjort indiskt innehåll tilltalande för människor över hela den asiatiska kontinenten. Kanaler som Sonyliv, Zee TV, HotStar och Colors TV har fängslaat vårt intresse och väckt vår uppmärksamhet på ett enormt sätt. Efter att ha fått en glimt av vad Indien har att erbjuda skulle människor i Mellanöstern göra allt för att få tillgång till dess löjligt goda innehåll.


Hur får man en indisk IP-adress utomlands?

Hur man får en indisk IP-adress utomlands?

Med en ändring av IP kan naturligtvis det hanteras. Så länge du har en indisk IP är Bollywood en kran bort. Endast med VPN kan du få en indisk IP och därför få tillgång till alla slags indiska program, kanaler, tjänster och webbplatser på alla enheter inklusive, Mac, PC, Andriod och iOS. Låt oss förklara hur.

Hur man får en indisk IP-adress utanför Indien med hjälp av ett VPN

Det bästa sättet att få en indisk IP-adress är genom ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk fungerar genom att ansluta din enhet till en av dess servrar via Internet. När du har laddat ner VPN-appen och öppnat programvaran visas en lista över servrar i olika länder. Servern du väljer att ansluta till ger dig sin IP-adress. All data du skickar över Internet krypteras först av VPN, och dessa krypterade data dirigeras till servern du väljer. När den krypterade informationen når servern, dekrypteras den och skickas sedan på väg till sin ursprungliga destination. På grund av datakrypteringen verkar det ha sitt ursprung från var servern befinner sig.

Så om du är i Amerika och du ansluter till en server i Indien med ditt VPN verkar all din onlinetrafik komma från Indien. Detta innebär att indiskt innehåll blir tillgängligt för dig var du än är.

 1. Registrera dig med en VPN, där bäst är ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en indisk server och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
 6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din indiska IP-adress som om du är belägen i Indien.

Prenumerera på för att enkelt få en IP-adress ExpressVPN för de är kända för sina solida prestationer och garanterade resultat. Du kan ansluta till någon av deras serverplatser runt om i världen och surfa online var som helst utan att behöva ge bort din IP-adress. För en djupgående analys av Bästa VPN: er för Indien, kolla denna recension. Om du vill lära dig mer om de andra tjänsteleverantörerna, kontrollera tabellen nedan.

Varför vill du ha en indisk IP??

Nu vet du hur IP-adressen är ansluten till din plats, du förstår varför det är fördelaktigt att ändra den. Om du är en indisk utflykt, skulle du hitta dig själv i stort behov av en indisk IP av många skäl. Så här kan du använda en indisk IP-adress när du är utanför Indien:

Få tillgång till indiskt innehåll

Netflix versioner skiljer sig beroende på din plats, och det kan finnas visst innehåll tillgängligt på Indian Netflix men inte på din lokala Netflix. I det här fallet kan du använda din VPN för att få en indisk IP för att få åtkomst till allt innehåll som finns där.

Lär dig indiska

Om du är en indisk utflykt och du vill stärka ditt modersmål eller kanske till och med vara någon som är intresserad av att lära sig indiska. Att få en indisk IP skulle hjälpa dig bra med att få tillgång till innehåll på hindi, tamil, telugu eller andra indiska språk snarare än på engelska.

Anonymitet

Oavsett IP-adress får du bara genom att ha en annorlunda än din egen kan du komma ur svåra situationer. Du behöver inte möta juridiska frågor, betala vissa böter eller komma i problem med myndigheterna. Använd bara en utländsk IP-adress så att du kan bli svårare att spåra, och därmed skulle du skydda din integritet. Oavsett om det är indiskt, spanska, eller australier, en utländsk IP ger dig säkerhet.

Ladda ner program

Om ett nytt spel släpps i ditt land och du inte har åtkomst till det, kanske du vill överväga att ändra din IP. Du skulle inte vilja se en censurerad eller reducerad version av den. Du skulle vilja få det hela. Låt oss säga att spelet bara är tillgängligt i Indien, och att du bor i USA. Du måste byta ut din amerikanska IP med en indisk för att ladda ner spelet. Då behöver du inte vänta på det officiella släppdatumet där du för närvarande är.

Få en indisk IP-adress utanför Indien

Om du funderar på att få en indisk adress bör du använda en av våra rekommendationer för VPN-tjänster ovan. När du har fått din indiska IP-adress kan du se cricket där den betraktas som en religion på Star Sports eller titta på avsnitt av Bigg Boss på Colors-kanalen. Du kan titta på allt indiskt innehåll var du än är när du skaffar dig en indisk IP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map