Hur får man mexikansk IP-adress utomlands?

Hur man får mexikansk IP utanför Mexiko? Tänk bara på alla spännande kanaler som mexikanska utlänningar missar bara för att de var tvungna att överge sin mexikanska IP. Du ser att din plats är knuten till din IP och den avslöjar den beroende på var du är. På grund av juridiska frågor och upphovsrättsfrågor får andra länder inte strömma mexikanskt innehåll utan att få lagligt tillstånd eller köpa rättigheterna för det.

Därför kan mexikaner som bor utomlands eller fans av mexikansk TV inte se kanaler som TLNovelas, Canal de las Estrellas, Telemundo Mexico och Mexicanal i Australien, Kanada, USA eller Storbritannien. Men de kommer att kunna göra om de ersätter sin IP med en mexikansk, och det kan uppnås via en VPN. Lär dig hur du kan få en mexikansk IP-adress utomlands och få åtkomst till begränsat innehåll utomlands med ett VPN i den här handledning nedan. 

Hur man får mexikansk IP utanför Mexiko

Hur man får mexikansk IP utanför Mexiko

Hur man får en mexikansk IP-adress utanför Mexiko med hjälp av ett VPN

Beroende på vad du vill göra online kan du antingen använda ett VPN för säkerhets- eller förbikopplingsändamål. De allra flesta människor letar efter sätt att skydda sig mot hot på nätet och skadliga attacker. Många använder dock ett VPN för att ändra sina IP-adresser, och det har sina egna skäl. En VPN skapas genom att säkerställa en virtuell punkt-till-punkt-anslutning genom användning av dedikerade servrar, virtuella tunnelprotokoll och krypteringsmetoder. En VPN omdirigerar din trafik via en server, vilket ger dig en ny IP. Med den nya IP-adressen är du inte bara säker på nätet utan kan även komma åt innehållet i det land du väljer att ansluta till. Så här använder du ett VPN för att få en mexikansk IP:

  1. Registrera dig med ett VPN, det bästa av det ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
  3. Starta applikationen och logga in.
  4. Välj en mexikansk server och anslut till den.
  5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
  6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din mexikanska IP-adress som om du är belägen i Mexiko.

Om du vill byta din IP-adress behöver du en pålitlig och effektiv VPN, varför du bör gå med ExpressVPN. Vi rekommenderar denna tjänsteleverantör på grund av dess oöverträffade prestanda och garanterade tjänster. Om du vill utforska andra VPN-tjänsteleverantörer, kolla i tabellen nedan. För en djupgående analys av vilket VPN som är bäst, kolla in vår översta VPN för Mexiko-granskning.

Varför behöver en mexikansk IP?

Det finns många skäl till varför du ska få en mexikansk IP-adress. Från att kringgå geo-block till att boka billigare flygbiljetter, det finns mycket som en mexikansk IP-adress kan göra för dig. Och det här är bara några fördelar med att få en IP från Mexiko. Några andra skäl är:

Få tillgång till mexikanskt innehåll från andra länder

De flesta mexikanska webbplatser blockerar video- och ljudinnehåll utanför landet på grund av upphovsrättsproblem. Därför måste användare som vill ha tillgång till mexikanskt innehåll från utlandet ändra sin IP-adress.

Omkoppling censur

När du skaffat en mexikansk IP kan du se alla mexikanska program, program och filmer från var som helst i världen, inklusive Kanada och Storbritannien.

Arbetsrelaterade uppgifter

När du är utanför Mexiko är det svårt för dig att komma åt dina lokala hemstadstjänster. Antingen väntar du på att komma hem igen för att hantera dina affärsföretag eller så väljer du en IP-förändring. När du har fått en mexikansk IP kan du köra och testa framgången för dina onlineannonseringskampanjer på mexikanska Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorer.

Lär dig språket

Det bästa sättet att lära sig ett språk är att fördjupa dig i scenen. Att bara höra språket från din omgivning hjälper dig att plocka upp många saker, varför du behöver tillgång till mexikanska kanaler. Lär dig det lokala språket i Mexiko genom att bläddra med mexikansk IP.

säkerhet

Trots den IP-kod du får ger det faktum att du får en annorlunda anonymitet och säkerhet. Använd en utländsk IP-adress så att du blir ospårbar och svårare att identifiera online. Skaffa en säker IP från Mexiko för att skydda dina onlineaktiviteter och Internet-trafik från statlig övervakning och Internetleverantörer.

Få en mexikansk IP utanför Mexiko

Nu när du vet hur bra det är att få en mexikansk IP kan du gå vidare och ändra din med en VPN. Så kom ihåg om du besöker eller bor i Kanada, och vill komma till mexikanska webbplatser, kanaler eller tjänster, måste du ändra din IP till Mexiko. Först efter att ha fått en IP från Mexiko kommer du att kunna få tillgång till innehåll som normalt inte är tillgängligt i Kanada. Efter att ha läst detta är vi säkra på att du kommer att landa på den perfekta VPN-tjänsten för att avmarkera mexikanskt internet från vilken global plats som helst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me