Hur kan man se Cricket Live online?

Cricket är en av världens mest följda sporter. Fans i Indien, Pakistan, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och USA följer Cricket-spel religiöst. Oavsett om det är Big Bash League, ICC World Cup, Champions Trophy, IPL eller The Ashes, är det troligt att det finns en officiell kanal du kan använda för att se alla action live online. I artikeln nedan tittar vi på de bästa cricket-kanalerna från hela världen. Lär dig hur du streamer Cricket på PC, Mac, Android, FireStick, Apple TV, Roku, Android eller iOS.

Hur kan man se Cricket Live online?

Hur man kan se Cricket Live online?

Bästa Cricket Streaming-kanaler

  • Hotstar (Indien)
  • Sky Sports (STORBRITANNIEN)
  • Fox Sports (Australien)
  • Sky Sports NZ (Nya Zeeland)
  • Willow TV (USA, Kanada)
  • PTV Sports (Pakistan)

Hostar

Om du bor i Indien kan du se alla större Cricket-evenemang live online via Hotstar. Den populära streamingkanalen kan nås på PC, Mac, Android, iPhone och iPad. Medan vissa evenemang är gratis att titta på behöver du ett betalt Hotstar-abonnemang för att se premiuminnehåll.

Sky Sports

Cricket fans i Storbritannien kan följa alla stora cricket action live på Sky Sports. Förra sommaren lanserade den brittiska sändningsgiganten till och med en dedikerad cricket-sportkanal. Om du inte har ett Sky Go-abonnemang kan du alternativt registrera dig med Now TV som erbjuder identiskt innehåll online. Sky Sports har vunnit exklusiva sändningsrättigheter för alla engelska hemmaprövningar, ODI: er och T20: er, kvinnamatcher och county cricket fram till 2024. Du kan ladda ner och installera Sky Go eller Now TV-appen på Android, iOS, PS4, Apple TV, Roku och Xbox One-enheter.

WillowTV

Även om cricket inte är särskilt populärt i USA jämfört med baseball, basket, fotboll och NASCAR, följer många amerikanska och expats som bor i USA sporten online. Willow TV är en dedikerad sportkanal som fokuserar på allt relaterat till cricket. Det är tillgängligt på PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Smart TV och Roku.

Fox Sports Australia

Om du bor under är Fox Sports den bästa kanalen att titta på live cricket-matcher online. Channel 9 och Channel 7 sänder också stora cricket-evenemang. Den australiska Fox Sports-appen är tillgänglig på Android-, iOS- och Apple TV-enheter.

Sky Sports NZ

Precis som Storbritannien är Sky Sports också idrottshem i Nya Zeeland. För närvarande sänds alla Nya Zeelands internationella cricket-matcher live på Sky Sports NZ. Kricket täckning från Australien, England och Indien ingår också.

PTV Sports

PTV Sports är en pakistanska sportkanaler. Cricket är den mest populära sporten i Pakistan. Därför är PTV Sport en av de mest besökta webbplatserna i landet.

Bästa VPN för att titta på Cricket Live online

Tyvärr för cricketfans är alla kanaler som listas ovan geoblockerade. Det betyder att du inte kan titta på live cricket-matcher på dessa kanaler om du för närvarande bor utomlands. För att kringgå regionala begränsningar och avblockera din favorit cricket-kanal utomlands, måste du förfalska din online-plats med VPN. Virtuella privata nätverk är verktyg som gör att du kan förbättra din säkerhet och integritet när du surfar på webben. Du kan också använda VPN för att avblockera geobegränsade kanaler från hela världen.

  • Avblockera geoblockerade kanaler: Det finns många cricket-streamingtjänster som bara kan nås från vissa länder runt om i världen. Med VPN kan du kringgå dessa regionala begränsningar.
  • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
  • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
  • VPN-applikationer: Du behöver inte vara teknisk freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

ExpressVPN är den bästa leverantören av VPN-tjänster du kan använda för att kringgå geografiska begränsningar som åläggs olika sportkanaler. De har VPN-servrar över hela världen och erbjuder till och med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Hur man tittar på Cricket Live Stream online – sista tankar

Tror du att det finns en cricketkanal som vi borde ha nämnt i listan ovan men inte gjorde det? Har du provat någon av de sportkanaler som vi föreslår för att strömma cricket online? Dela dina tankar och erfarenheter nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me