Hur kan man se Six Nations 2020 Live Stream online?

Årets utgåvor av Six Nations börjar den 1 februari 2020 och slutar den 14 mars 2020. England, Frankrike, Irland, Skottland, Italien, och wales kommer alla att tävla om Championship Trophy. Ett dussin strömningskanaler ger konkurrensen rätt till din lilla skärm, men de är alla begränsad till sina egna regioner. I den här guiden visar vi dig hur du kan blockera dessa kanaler utomlands och se Guinness Six Nations 2020 bo var du än befinner dig.

Hur kan man se Six Nations 2019 live stream?

Hur man tittar på Six Nations 2020 Live Stream?

Sex nationer för strömmande kanaler 2020

Tävlingen är en av de mest populära Rugby-evenemangen i världen. Det är därför det förtjänar en global tv-täckning så att alla runt om i världen kan ställa in och titta på handlingen.

Innan vi fortsätter måste du dock veta att kanalerna som sänder Six Nation-tävlingen är geobegränsade till sin egen region. Det är vad vi kallar geoblockering, en mekanism som används för att begränsa användaråtkomst baserat på deras fysisk plats.

Kanalen kan bestämma din vistelseort genom att undersöka din IP-adress. Om det inte är giltigt i det land där kanalen har rätt att sända innehållet kommer du att vara det omedelbart blockerad.

Det är emellertid ett problem vi kommer att lösa senare i den här guiden. Nu är här Sex nationella officiella programföretag för 2020:

För att hitta en lösning måste vi först lösa problemet och det gjorde vi. Tydligen din IP-adress är det främsta skälet till att du inte har tillgång till kanalerna från utlandet. Det kommer att förändras i nästa avsnitt av artikeln.

Hur man tittar på 6 Nations 2020 Live med VPN

För att avblockera någon av Six Nations strömningskanaler som anges ovan utomlands, måste du skämma bort din online-plats. Låt oss säga att du vill titta på BBC iPlayer eller ITV live utanför Storbritannien.

Din nuvarande IP-adress avslöjar din plats till den geobegränsade kanalen du försöker titta på. Om du bor utanför Storbritannien bestämmer kanalen direkt det och kommer att blockera din åtkomst. Här är geo-felmeddelande du får:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer Doctor Who Error

Förbi dölja din riktiga IP, den kanalen kommer att tro att du befinner dig i en region där deras live stream är tillgänglig. Hur kan du göra det? Tja, med en Virtuellt privat nätverk allt detta görs med en knapptryckning.

En VPN omdirigerar din trafik via en dedikerad server i ett land du väljer. När du ansluter, VPN skyddar dina data och döljer din IP-adress, tilldelar dig en tillfällig en giltig i regionen där servern är baserad.

Om det till exempel är i Storbritannien får du en Brittisk IP-adress. Som ett resultat kan du strömma som BBC iPlayer, ITV och andra brittiska baserade kanaler var du än befinner dig.

Stegen

Det är verkligen inte så svårt att göra. Allt du behöver är en omfattande steg-för-steg-process och du kommer att titta på Six Nations 2020 var som helst på kort tid:

 1. Registrera dig först med en VPN-tjänst. Vi rekommenderar starkt ExpressVPN om du vill ha en bra serverfördelning och snabba hastigheter.
 2. Hämta och installera sedan ExpressVPN-appen på din Android, iPhone, iPad, PC eller Mac.
 3. Starta nu appen, logga in, och navigera till serverlistan.
 4. Anslut till en server baserad på den kanal du vill se tävlingen på:
  • US-server för NBC Sports.
  • UK-server för BBC iPlayer och ITV.
  • Tysk server för DAZN osv …
 5. Besök kanalens webbplats eller aktivera den dedikerade applikationen om den är tillgänglig.
 6. Till sist, se Six Nations 2020 live online var som helst i världen.

Medan ExpressVPN är det bästa i branschen när det gäller att avblockera sportkanaler från hela världen, det finns andra VPN-tjänster du kan använda för att kringgå regionala begränsningar också. Kolla in dem i tabellen nedan.

Så här strömmar du sex nationer live online med smarta DNS-proxy

Smart DNS är ett alternativ som du kan använda för avblockera geo-blockerade kanaler från hela världen. Även om i detta fall är mängden kanaler du kan avblockera begränsad. Din IP-adress är inte heller maskerad.

Smart DNS är dock kompatibel med alla strömningsenheter, dvs du kan direkt ställa in den på nästan vilken plattform som helst. Det finns en mycket stor skillnad mellan Smart DNS och VPN, men de geo-blockerande resultaten är desamma utom:

 • Du kan konfigurera DNS-koderna på Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox och Smart TV..
 • Smart DNS krypterar inte dina data (Ingen extra säkerhet), vilket gör att du kan strömma geobegränsat innehåll med minimal hastighetsförlust.
 • Om du konfigurerar smart DNS ändras inte din IP-adress. Detta gör att du kan komma åt både begränsade och lokala kanaler samtidigt.

Alla VPN som nämns i tabellen ovan erbjuder en smart DNS-tjänst. i alla fall, Unlocator är den enda som låter dig köpa den på egen hand. Om avmarkering av kanaler är allt du letar efter, skulle det vara det billigare och bättre alternativet för dig.

Six Nations 2020-schema

2020-upplagan av Six Nation-tävlingen kommer återigen att se Frankrike, England, Italien Irland, Skottland och Wales gå mot varandra under fem spännande rugby-packade helger av fixturer.

Denna episka internationella tävling kommer att starta 1 februari 2020 och packa upp på 14 mars 2020. Till skillnad från omgång 1 till 4, kommer den femte omgången att äga rum samma dag, 14 mars, och dubbade den som “Super Saturday”, som börjar med Wales mot Skottland på Principality Stadium

Nu, med det sagt, låt oss ta en titt på hur 2020 Guinness Six Nations-spel kommer att panorera:

Omgång ett

 • Italien mot Wales – 1 februari
 • Irland mot Skottland – 1 februari
 • Frankrike mot England – 2 februari

Rond två

 • Wales mot Irland – 8 februari
 • Skottland mot England – 8 februari
 • Italien mot Frankrike – 9 februari

Runda tre

 • Italien mot Skottland – 22 februari
 • Wales mot Frankrike-22 februari
 • England mot Irland – 23 februari

Runda fyra

 • Irland mot Italien – 7 mars
 • England mot Wales – 7 mars
 • Skottland mot Frankrike – 8 mars

Runda fem

 • Wales mot Skottland – 14 mars
 • Italien mot England– 14 mars
 • Frankrike mot Irland – 14 mars

Hur man ser 2020 Six Nations Free Live Online?

Det kommer definitivt att vara intressant att se hur de sista 6 nationerna står i år. Vilken nation tror du kommer att komma ut på toppen? Om du behöver hjälp med att konfigurera ExpressVPN eller Unlocator till strömma Guinness 6 Nations live online, berätta för oss genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me