Hur kan man se Wentworth Season 7 Live online?

Hur strömmar jag säsong 7 av Wentworth i HD gratis online? I Australien kommer Wentworth säsong 7 att premiär den 28 maj 2019 på Foxtel, medan i Storbritannien, Channel 5 kommer att sända den sjunde säsongen av Wentworth den 8 juni, 2019. Det enda problemet för Wentworth fans i Irland, USA, Nya Zeeland och Kanada är att dessa tjänster är geo-blockerade utanför deras lands gränser. I handledningen nedan visar jag dig hur du kan avblockera Foxtel och My5 utomlands. Således kommer du att kunna se Wentworth säsong 7 gratis live online i HD på PC, Mac, Android, iPhone eller iPad.


Hur man tittar på Wentworth säsong 7 live online

Hur man tittar på Wentworth säsong 7 live online

Wentworth säsong 7 på Foxtel

Om du vill se Rita Connors ta livstidsfängelse under sjunde säsongen i Wentworth, bör du ställa in på Foxtel komma 28 maj. Men som jag nämnde är kanalen bara tillgänglig för streamare som bor inom de australiensiska gränserna. Du förstår, Foxtel undersöker din IP-adress för att bestämma din plats. Om du inte har en australisk IP-adress nekas din åtkomst på plats. Allt du får är det här felmeddelandet: “Den här videon är begränsad från att spela i din geografiska region.”

Foxtel-fel

Oroa dig inte, du ser fortfarande den efterlängtade 7: e delen av serien. Allt du behöver är ett virtuellt privat nätverk och korrekt vägledning genom processen. Jag är här för att hjälpa.

Hur man tittar på Wentworth S7 Free Online med VPN

För att kringgå detta geolokationsfel måste du lura strömningskanalen till att tro att du för närvarande är bosatt i Australien. Genom att använda ett VPN kan du göra just det. När du ansluter till en VPN-server i Australien döljer du praktiskt din IP-adress och visas online med en australisk IP-adress istället. Så här görs det.

 1. Registrera dig först med en VPN-tjänst. Håll dig borta från gratis VPN som Hola eftersom de kan skada din online-säkerhet och inte fungerar korrekt i de flesta fall.
 2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto kan du ladda ner och installera VPN-appen från VPN-leverantörens webbplats.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server baserad på den kanal du vill strömma Wentworth på:
  • .Storbritanniens server för Channel 5. Showen har premiär den 8 juni.
  • Australisk server för Foxtel. Showen börjar den 28 maj.
 4. Starta den valda kanalens webbplats eller dess dedikerade app om den är tillgänglig.
 5. Slutligen strömma alla Wentworth-avsnitt du vill ha.

Du måste helt enkelt registrera dig med en VPN-tjänst som ExpressVPN och använd sedan deras app för att ansluta till en australisk VPN-server. Här är de bästa VPN: n för Foxtel.

Stream Wentworth gratis med smarta DNS-proxy

Om du inte vill maskera din IP-adress för att göra det kringgå geografiska begränsningar, du kan använda Smart DNS istället för VPN till titta på Wentworth live online i Kanada, Tyskland eller USA samtidigt sänds varje avsnitt i USA. I det här fallet omdirigeras din Internet-trafik endast delvis. Om du kontrollerar din IP-adress med WhatIsMyIP.Network efter att ha konfigurerat Smart DNS, ser du fortfarande din verkliga offentliga IP. Här är de nödvändiga instruktionerna du måste följa för att avblockera Foxtel utanför Australien med smart DNS.

 1. Gå över till Unlocator och registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång. Jag skulle ha föreslagit annan Smart DNS-proxytjänst, men Unlocator är den enda jag för närvarande kan garantera att arbeta med Foxtel.
 2. Nu när du har skapat ditt Smart DNS-konto ställer du in Smart DNS på din streamingenhet. PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 och Xbox är alla kompatibla.
 3. Allt som återstår att göra är att besöka Foxtels webbplats eller starta Freeform-applikationen.
 4. Stream Wentworth Series 7 gratis online.

Unlocators test på en vecka kräver inte kreditkort, dvs du anger bara din e-postadress och skapar ditt smarta DNS-konto. Du kan också använda Unlocator till avblockera Channel 5, Channel 4, ITV, Sky Go, Foxtel, HBO, och mer.

Om Wentworth säsong 7

Wentworth är en australisk TV-serie om en kvinna som är inlåst medan hon väntar på rättegång för mordförsöket på sin man och måste lära sig hur livet fungerar i fängelse.

Precis som tidigare år kommer Foxtel att börja sända showen först och sedan kommer Netflix att följa efter säsongens slut. Så förvänta dig att showen ska finnas i Netflix bibliotek på sensommaren eller i början av hösten.

Joan Fergusons fall närmar sig nästan. Will och Jake, åtminstone för nu. Boomer måste ta itu med resten av sin trasiga familj. Å andra sidan sitter Derek Channing nu i fängelse, vilket jag tror kommer att sätta igång en annan historia.

När Drago är borta är det också möjligt för Marie att stiga upp och bli den andra ledaren. Fans önskar ett showdown mellan en annan fånge och Rita efter att den senare slog Drago.

När serien var i produktion uttalade Penny Win:

”Det är svårt att tro att vi redan rullar kamerorna på säsong sju av Wentworth. Det känns som att bara igår introducerade vi Foxtel-tittarna för sådana ikoniska karaktärer som Bea Smith och ‘The Freak’Joan Ferguson. Det sätt på vilket vår publik, både lokalt och internationellt, har omfamnat och anslutit sig till showen bevisar att människor kommer att titta på, omfamna, älska och fortsätta att stödja australiskt drama av hög kvalitet. ”

Det finns samtal om att en åttonde säsong också är i produktion och kommer att bestå av 20 avsnitt. Vi vet inte ännu, men enligt vad Penny säger antar jag att showen kommer att leva ytterligare ett år.

Hur man tittar på Wentworth Legally Online gratis?

Det är allt som krävs för att se Wentworth säsong 7 online i HD gratis. Tack vare tjänster som ExpressVPN och Unlocator, du får avblockera alla strömmande kanaler du vill, oavsett var du bor för närvarande.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map