Hur kan man titta på ReelzChannel utanför USA?

Reelz, som startades 2006, är ett amerikanskt TV-nätverk vars innehåll är inriktat på Riktiga berättelser, riktiga liv, och Riktiga kändisar. De flesta av programmeringen handlar om Hollywood- och filmindustrin, och detta gör det till en av de bästa kanalerna att stämma in om du är intresserad av att ta reda på vad som händer i underhållningsscenen. Ägda av Hubbard Broadcasting, kanalen är också hem för ett antal populära shower som Celebrity Page, The Kennedys, Hollywood Hillbillies och World Without End.


Hur ser man Reelz nu utomlands?

Hur man tittar på ReelzChannel utanför USA?

Finns Reelz utanför USA?

Reelzchannel erbjuds också av ett antal streamingtjänster, med DirecTV och maträtt som den mest populära. Om du föredrar att strömma innehåll när du är på språng är ditt bästa sätt att skapa ett konto på deras Reelz Now-streamingplattform. Du måste ange din leverantör av digital eller satellit när du ställer in ditt konto, men när detta är gjort kommer du vara klar.

Vad du kanske inte uppskattar är att kanalen bara kan ses av användare som är baserade i USA. Tjänsten är inte tillgänglig för tittare utanför USA och den implementeras genom de geobegränsande blocken som tjänsten placerar på sin webbplats. Dessa block förnekar åtkomst till alla som inte har en amerikansk IP-adress, vilket betyder att även om du har registrerat dig för den kommer du inte att kunna strömma några Reelzchannel-utställningar utomlands.

Detta är verkligen dåliga nyheter för alla lojala tittare som är bosatta i USA men råkar ha publicerats utomlands av sin arbetsgivare, eller för alla som kanske har rest ut från USA för semester. När din IP-adress bestäms av det land från vilket du kommer åt tjänsten kommer det att vara uppenbart att du är utomlands och därför kommer din åtkomst att spärras. Om du inte tittar på program från Reelzchannel utanför USA inte sitter bra med dig, är det en sak du kan göra för att du kan strömma dina favoritprogram från var du än är att prenumerera på en VPN.

Använda VPN för att strömma Reelzchannel utanför USA

Med ett virtuellt privat nätverk kan du kryptera din anslutning genom att länka till servrar baserade i andra länder. Med din anslutning krypterad kan du dölja vad du har för din Internetleverantör och få tillgång till geobegränsade webbplatser och kanaler via servrarna som är baserade där. För att strömma Reelz behöver du bara ansluta till en amerikansk server oavsett var du än befinner dig. Så här kan du använda en VPN för att titta på Reelz Now i Kanada, Australien, Storbritannien eller någon annanstans utanför USA:

 1. Registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen.
 3. Anslut till en kanadensisk server; Detta gör att du kan surfa på webben med en amerikansk IP-adress.
 4. Se Reelz Now, eller någon annan amerikansk kanal, var som helst i världen.

Genom att använda ett VPN kan du också arbeta runt alla geo-block som din ISP kan ha placerat för att försöka hantera din anslutning. Dessa inkluderar gasspjäll och datakapslar, som du egentligen inte borde ha om du ska strömma mycket. En VPN låter dig också utföra känsligt arbete online med försäkran om att din säkerhet inte kommer att äventyras. Din anslutning kommer att krypteras, så dina kreditkortsuppgifter och bankkontouppgifter kommer att förbli dolda för alla som kan ha skadliga avsikter. Att använda en VPN innebär också att ha åtkomst till ett brett utbud av geobegränsade webbplatser och låter dig ändra eller dölja din plats. 

Bästa VPN: er för att strömma Reelzchannel utanför USA

Eftersom vi vet att det kan vara mycket stressande att välja ett VPN har vi redan identifierat några som du kan använda som säkert kommer att blockera Reelzchannel utanför USA.

1. ExpressVPN

ExpressVPN toppar vår lista som bästa VPN för streaming av Reelz utanför USA, tack vare dess serverantal på cirka 2000 spridda över mer än 90 länder med USA inklusive. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, där det inte finns några begränsningar eller förordningar som ställs av en datamyndighet. Detta gör att de kan erbjuda en pålitlig nollloggningspolicy. Tjänsten är också välkänd för sitt respektabla kundtjänsteam som alltid är tillgängligt dygnet runt via e-post eller livechatt.

ExpressVPN tillåter upp till 3 samtidiga anslutningar, vilket innebär att du kan strömma Reelzchannel på upp till 3 av dina samtidiga enheter. Tjänsten stöder också OpenVPN, L2TP / IPSec och SSTP som VPN-protokoll du kan använda och erbjuder 256 bitars AES-kryptering för att hålla dina online-aktiviteter säkra. Obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling kommer som standard tillsammans med en Internet-dödsbrytare, stealth-servrar, torrenting-support och funktionen split tunneling. Om detta låter som din perfekta leverantör bör du verkligen titta på vår ExpressVPN Review guide för att lära dig mer om det.

2. BulletVPN

Ett namn som BulletVPN hänvisar verkligen till de hastigheter du kommer att uppleva när du väljer att registrera dig med tjänsten. Baserat i Estland är BulletVPN lätt en av de mest pålitliga tjänsterna för att strömma Reelz utanför USA, och du behöver inte vänta länge på att tjänsten buffrar med tillstånd av dess supersnabba servrar. Tjänsten låter dig också lägga till upp till 3 flera anslutningar, alla under ett konto, och erbjuder också OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP och både IKEv1 och IKEv2.  

Tjänsten har ett brett utbud av enheter som stöds, eftersom det finns appar tillgängliga för Android, Mac OS, iOS och Windows. Du kan också säkra din Apple TV, Roku, Smart TV, PS3, PS4, Xbox One eller Xbox 360 genom en virtuell router. BulletVPN kommer också med en smart DNS-funktion som hjälper dig att få åtkomst till geobegränsade webbplatser, liksom vissa servrar som stöder P2P-filöverföringar. Gränssnittet för VPN-appen är också väldigt lätt att navigera igenom, och med en kundsupporttjänst som är tillgänglig dygnet runt kan du samråda med ett team när du stöter på problem. Titta på vår BulletVPN-granskning för mer djupgående analys av vad du får med ett BulletVPN-abonnemang.

3. NordVPN

NordVPN har också funktioner på den här listan som en pålitlig tjänst som kan hjälpa dig att blockera Reelz utanför USA. Leverantören har mer än 4000 servrar spridda i över 60 länder och har många funktioner som är utformade för att utnyttja storleken på sitt nätverk och ge dig optimal säkerhet. NordVPN är också tillräckligt generös för att möjliggöra upp till 6 flera anslutningar, och erbjuder också en solid noll loggning med tillstånd av basen i Panama.

Med ett så brett nätverk kan NordVPN tillåta användare att välja vilka servrar de ska ansluta till baserat på exakt vad de vill göra. Det finns servrar som är optimerade för HD-strömning, torrenting, P2P-fildelning samt samtidig stora filnedladdningar. NordVPN är en av få leverantörer som möjliggör DoubleVPN-kryptering, där dina data passerar genom två servrar istället för en därmed fördubblar din 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten har också dedikerade IP-adresser för användare som vill ha ännu mer uppmärksamhet riktad mot deras säkerhet och erbjuder CyberSec-programvara som förhindrar annonser och skadlig programvara från att avbryta din surfning, och detta är inte allt som leverantören har att erbjuda. För att ta reda på vad mer NordVPN har i butiken, titta på vår NordVPN Review.

Slutsats om hur man tittar på Reelzchannel utanför USA

Att strömma Reelzchannel utanför USA borde inte behöva vara ett problem om du har rätt VPN-leverantör. I den här granskningen har vi tittat på ExpressVPN, BulletVPN och NordVPN; tre toppleverantörer som säkert kommer att blockera tjänsten åt dig och som fortfarande skyddar din anslutning med den bästa formen för online-säkerhet. Om du får prenumerera på någon av dem kan du gärna dela din erfarenhet med oss ​​genom att lämna en kommentar eller två i avsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map