Hur man ändrar Google Play Store Region 2023

Hur man ändrar Google Play Store Region 2023

Hur man ändrar Google Play Store Region 2023

 • Google Play: s region – VPN-introduktion
 • Ändra Google Plays region på Android
 • Byt Google Play-land på PC / Mac
 • Den bästa VPN-enheten för att ändra Play Store-regionen – Full recension
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Fördelarna med att ändra Google Butiks region
 • US Play Butiks region
 • Hur man byter Google Play-region – Slutsats

Hur man ändrar Google Play Region utan rot – VPN

Ibland får du följande felmeddelande “Den här appen är inte kompatibel med någon av dina enheter”. Google bestämmer vilken Google Play Store-region du får genom att titta på din IP-adress. Detta innebär att du kan byta din Google Play Store-region genom att ändra din IP-adress. VPN gör att du kan göra det. Installera en VPN-app på din Android-enhet. Välj en VPN-server i den region du vill avblockera. Njut av nya appar, spel, filmer och TV-program.

 • Ändra din IP-adress till USA med VPN också avblockerar USA-exklusiva appar som Pokemon Go, Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, FXNow, WWE Network, CBS All Access, Sling TV, och många fler.
 • VPN krypterar all din trafik. Webbplatser och hackare kan inte snoka på dig när du använder en säker VPN-anslutning.
 • VPN-appar är tillgängliga för Android-smartphones, surfplattor, Windows PC, iPhone, iPad och Mac.
 • Dessa appar gör installationen av VPN ganska enkel.
 • Oavsett om du äger en Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, eller Huawei, kan du använda samma procedurer för att ändra din Google Play Store-region.

Kontrollera att VPN-leverantör du registrerar dig med har ett stort antal VPN-servrar över hela världen. Följande VPN-leverantörer är de bästa jag har testat hittills. Om du använder dina Android-enheter i publika platser Till exempel flygplatser, hotell, sjukhus eller restaurang, använder en VPN är också mycket viktigt. VPN gör att du kan kryptera din trafik när du använder din Internet-mobilanslutning och när du är ansluten till en offentlig WiFi-hotspot. Underskatta aldrig din online sekretess! Här är en lista över bästa VPN-appar i Google Play Store.

  La mejor VPN para televisores inteligentes Vizio

Hur man ändrar Google Play Region på Android – steg för steg

Följ dessa steg för att ändra ditt Google Play Store-land med VPN:

 1. Installera VPN-appen som tillhandahålls av din VPN-leverantör på din Android-enhet.
 2. Välj en VPN-server i ett valfritt land (Storbritannien, USA, Kanada, Spanien etc.)
 3. Upprätta en VPN-anslutning.
 4. Gå till Inställningar på din Android-enhet -> Apps.
 5. Sök efter appen Google Play Store.
 6. Klicka på det.
 7. Tryck på “Force Stop”.
 8. När du är där, klicka på Lagring och rensa cache och data.
 9. Avsluta inställningarna.
 10. Starta om Google Play Store-appen.
 11. Du kommer att märka att valutan i Play Store har förändrats beroende på vilken server du anslöt till.
 12. Slutligen, njut av en annan region / land.

Byt Google Play Country till USA / UK – PC / Mac Browser Alternativ Method

Om stegen ovan inte fungerar för dig av någon anledning, kan du prova den här alternativa metoden för att ändra ditt Play Store-land istället.

 1. Istället för att ställa in en amerikansk VPN-anslutning direkt på din Android-enhet kan du alternativt ställa in VPN på din PC / Mac istället.
 2. Sedan, ansluta till en amerikansk VPN-server.
 3. Gå över till Google Play Store med din PC / Mac-webbläsare.
 4. Söka efter USA: s Android-app du vill installera.
 5. Klicka på “Installera” och välj din Android-enhet från listrutan.
 6. Installationsprocessen börjar nu på din Android Smartphone eller surfplatta.

Bästa VPN för att ändra Google Butiks region

Det finns hundratals VPN där ute att välja mellan, men inte alla kan faktiskt få dig det du behöver. Det är därför jag tog det på mig och granskade fyra av de bästa VPN-skivorna som ska användas för Google Play. Här är de:

ExpressVPN

ExpressVPN kommer att rubriken vår lista idag eftersom det är en av de bästa leverantörerna i branschen. Det ger användare hög skyddsnivå och integritet. För att inte tala om att det garanterar att kringgå regionala begränsningar. ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna och har mer än 200 000 IP-adresser tillhandahållna av sitt nätverk på 2000+ servrar. Dina data kommer alltid att skyddas med kryptering av militär kvalitet genom 256 bitars AES.

Du kommer att kunna dra nytta av en VPN-anslutning på fem samtidiga enheter. Dessutom kan du kommunicera med deras supportteam när som helst på dygnet. De är tillgängliga dygnet runt för att svara på alla dina problem. ExpressVPN har också extrafunktioner som DNS Leak Protection och en automatisk Internet Kill Switch. Om du vill veta mer, ge vårt ExpressVPN-granskning en snabb gander.

  How to Watch NBA on Apple TV Live – All You Need to Know

NordVPN

NordVPN utmärker sig när det gäller sitt servernätverk och de säkerhetsfunktioner det erbjuder. Låt oss börja med ett servernätverk med över 5000 servrar i 62 länder. Om det inte hjälper dig att kringgå regionala begränsningar vet jag inte vad som kommer att göra det. Kanske det kan vara SmartPlay? NordVPN: s egen smarta DNS-proxy.

NordVPN tillämpar 256 bitars AES-kryptering. Det har också ett dubbel VPN-protokoll, som leder sina data två gånger genom sina servrar istället för en gång. Detta innebär att du får dubbelt så mycket kryptering, men med en ännu långsammare hastighet. Det finns servrar som är optimerade för strömning, strömning, nedladdning i bulk eller för att spela spel online. Och slutligen tillåter NordVPN 6 samtidiga enheter att dela en VPN-anslutning. Vill ha mer? Ta en titt på vår NordVPN Review.

BulletVPN

Trots att den är relativt ny inom branschen, BulletVPN står högt för att ge pålitlig säkerhet för sina användare genom sin 256 bitars AES-kryptering. Inte ett mycket stort servernätverk jämfört med de andra på vår lista, men ändå har det spridd strategiskt runt om i världen. Du kan välja mellan över 52 servrar i 31 länder, det är fortfarande ett bra nummer för en ny VPN.

För dem som bara skulle behöva få åtkomst till geobegränsade tjänster inkluderar leverantören också Smart DNS i sitt erbjudande. Förresten, BulletVPN är en av få VPN-leverantörer som faktiskt kan spärra Netflix utanför USA. Säkerhetsmässigt inkluderar de OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP och har appar för de flesta operativsystem där ute. För mer information, bläddra igenom vår BulletVPN Review.

  Cómo ver National Geographic fuera de EE. UU.

SurfShark

Sist men inte minst har vi VPN som surrar branschen. Vad du än använder är jag säker på att du funderar på att byta till den här. Först erbjuder den obegränsade samtidiga anslutningar och ett nätverk på 800 servrar totalt. Dessutom har det stöd för både OpenVPN- och IKEv2 VPN-protokoll, liksom fullt DNS-läckskydd. Kom ihåg dubbel VPN med Nord, den här kallar det Multihop.

SurfShark erbjuder snygga funktioner som användare får njuta av, till exempel CleanWeb, som blockerar skadliga länkar, annonser och spårare. Vill du kontrollera mer om denna VPN-leverantör? Läs vår SurfShark Review.

Fördelarna med att ändra din region

Google Play har olika appar från olika regioner. Du kan se vad din IP-adress tillåter dig att se. Att ändra din region kan hjälpa dig mycket. Så här är:

Blockerade appar för åtkomstregion: Du kan bokstavligen använda ett nytt bibliotek med innehåll om du ändrar ditt butiks land. Låt oss säga att du bor i Storbritannien och att du vill ladda ner Microsoft Cortana. Jag är ledsen min vän, men du får det här meddelandet istället: “Det här objektet är inte tillgängligt i ditt land.”Google Play-fel

När du har anslutit till en VPN-server i USA och ändrat din region kommer du att kunna ladda ner appen var du än är.

Få bättre priser: Varje region har också ett annat pris för varor. Om du hittar en applikation på Google Play och det är dyrt kan du försöka ansluta till en annan server och se om du kan få det till ett billigare värde. Du kommer att kunna dra bort det i slutändan.

Toppfilmer tillgängliga i US Play Store

Här är mina toppval av vad som finns nu i butikens bibliotek. Kolla in var du än är.

 • Glas
 • Humla
 • Spindelmannen in i spiderverse
 • Avengers Infinity War
 • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
 • Barnet som skulle bli kung
 • Aquaman
 • The Lego Movie
 • Holmes & Watson
 • repliker
 • Lugn
 • Game of Thrones
 • Bäst att ringa Saul
 • Svarta listan
 • Blixten
 • Greys anatomy
 • Dragonball Super: Broly
 • Gift

Hur man byter Google Play Country

Metoden som förklaras ovan har testats på olika Android-enheter. Om du fortfarande står inför några problem med med VPN för att ändra din Google Play Store-region, vänligen kontakta oss genom att lämna en kommentar nedan.

Spara

Spara

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me