Hur man avblockerar DC: s nya DC-universum utanför USA

Ni är så glada. DC kommer med en ny streamingtjänst, DC Universe. Det kommer att vara fullt av originalprogrammering, animerade serier, serier, merch, och det kommer till och med att ha en community-baserad diskussionstavla! När jag fick reda på att betaversionen släpps den här månaden, ville den komiska nerden i mig hoppa upp och ner av spänning … tills jag hörde att den bara kommer att finnas i USA. Så kommer den officiella webbplatsen senare.

Hur man avmarkerar DC: s nya DC-universum utanför USA

Hur man avblockerar DC: s nya DC-universum utanför USA

Finns DC Universe tillgängligt utanför USA?

Ja, du läste rätt. DC Universe kommer endast att vara tillgängligt för en USA-baserad publik efter utgivningen. Om du försöker kolla in den nya strömningstjänsten i Storbritannien, Kanada, Australien, NZ, Tyskland eller någon annanstans utanför USA, är det detta geofel du får:

DC Universe geoblock meddelande

”Tyvärr, den här tjänsten är endast tillgänglig i USA. Vi meddelar när det är tillgängligt i din region. ” Bummer, eller hur? Inte riktigt. Det finns ett sätt att fortfarande få tillgång till all den komiska godheten, och det kräver egentligen inte mycket för dina räkning.

Allt du behöver är en bra Ol ‘VPN, och du är bra att gå!

Hur man får tillgång till DC Universe utanför USA

En VPN, kort för Virtual Private Network, är en tjänst du kan prenumerera på som hjälper dig att hålla anonym online. En VPN fungerar genom att tunnelnera din trafik genom en server från sin egen serverlista. När du ansluter till en VPN-server dirigeras din trafik igenom en privat anslutning, vilket gör det nästan omöjligt för nyfikna ögon att få tillgång till din information. Det coola med en VPN är dock att den slutar ge dig en IP-adress som matchar platsen för servern du anslöt till.

Så om du ansluter till en brittisk server kommer du att ha en brittisk IP. Om du väljer en vietnamesisk server kommer du att surfa på nätet med en vietnamesisk IP. Vill du komma åt DC Universe från din icke-amerikanska soffa? Anslut bara till en amerikansk server, och DC Universe kommer att tro att du försöker få åtkomst från USA. Et voila! Inga fler geo-block!

Hur man använder en VPN för att avblockera DC Universe

Att få tillgång till DC Universe med VPN är faktiskt väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att:

 1. Välj en VPN-leverantör och registrera dig för tjänsten.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på din valbara enhet. De flesta VPN-appar har appar för Mac, Windows, iOS och Android enheter.
 3. Starta appen och logga in med dina referenser. Välj en US-server att ansluta till.
 4. Vänta tills anslutningen ska upprättas och sedan över till det utlovade landet.

Se, enkelt!

Bästa VPN för att avblockera DC Universe

Nu när du vet hur du får en VPN-app att fungera är det dags att prata om vilket VPN du ska använda.

Låt oss vara riktiga, vi vet alla DC. De är inte de att förmedla när det gäller vem de väljer att släppa sina tjänster också. Medan alla vanliga VPN-apparater bör fungera tror jag inte att det kommer att ta lång tid för DC att komma ikapp VPN-användare. Med andra ord kommer du att behöva ett VPN som kan hantera sitt eget. Det är därför jag föreslår att du använder ExpressVPN.

ExpressVPN är inte bara marknadens bästa VPN-leverantör, det är också tillräckligt starkt för att ge dig tillgång till amerikanska Netflix (vilket de flesta VPN inte kan göra längre). Jag skulle lita på att jag alltid kunde komma åt DC Universe med en VPN som fortfarande kan ge tillgång till amerikanska Netflix.

Dessutom använder ExpressVPN krypteringar av militär kvalitet och alla de senaste VPN-protokollen för att se till att din information förblir säker. Det har också över 2000 servrar i 94+ länder över hela världen, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för oblockerad strömning. De har en mycket tillförlitlig 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan ge det en testkörning innan du åtar dig.

Om ExpressVPN inte kittlar ditt snygga, kan du också prova någon av dessa kickassleverantörer:

DC Universe – Vad man kan förvänta sig

Hittills vet vi inte mycket om vad DC-universum kommer att ha. Så här vet vi dock:

 • En månatlig DC Universe-prenumeration kostar $ 7,99 medan det årliga prenumerationspriset är $ 74,99.
 • Folk kallar redan detta för ”Ultimate Membership”.
 • Det finns tre officiella shower som kommer att vara exklusiva för webbplatsen: Titans, Young Justice och Harley Quinn.
 • Du har tillgång till Action Comics # 1!
 • Det kommer att finnas medlemmar endast exklusiva varor, som “helt nya Justice League Animated Series Action Figures”.
 • Gemenskapsbaserade, fan-fokuserade, diskussionsforum. JAG REPETERAR. GEMENSKAPSBASERADE, FAN-FOKUSADE Diskussionsforum.
 • Det finns en app för webbplatsen. Det är också regionalt blockerat, men jag testade det och du kan komma åt det med ett VPN.
 • DC Universe kommer att finnas tillgängligt på en mängd olika streamingenheter inklusive Android TV, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, Xbox One och Apple TV.

DC Universe – Slutliga tankar

Jag vet inte om dig, men jag är personligen väldigt upphetsad över det här. Det var inte så länge sedan när vi kom in i serier var en solo-strävan, och nu får vi denna enorma plattform där vi kan dela varandras hobby. Jag kommer definitivt att prenumerera på detta medlemskap och ser att jag för närvarande är utanför USA, det ser ut som om jag har hittat ännu en fantastisk användning för mitt eget ExpressVPN-abonnemang!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me