Hur man avblockerar MédiaKlikk utanför Ungern

Att fånga upp de senaste avsnitten från din favorit-TV-kanal är en av de enkla nöjen som vi alla gillar att hänge oss åt. Det är ett utmärkt sätt att varva ner efter en lång dag på jobbet. Med de många kanaler som finns tillgängliga för användare baserade över hela världen finns det ett stort program att välja mellan. Den enda frågan som kommer är när du kanske reser utanför ditt hemland och du inte längre kan titta på dina favoritkanaler som du är van vid. Ta till exempel Ungerns M1- och M2-kanaler. Dessa två kanaler drivs av rikssändaren. Detta innebär att de förmodligen är begränsade till bara tittarna som är baserade i landet.


Hur man avblockerar MédiaKlikk utanför Ungern

Hur man avblockerar MédiaKlikk utanför Ungern

Finns MédiaKlikk Finns utanför Ungern

MédiaKlikks M1- och M2-kanaler lägger till listan över geobegränsade kanaler du inte har åtkomst från utomlands. Du undrar förmodligen, hur kan kanalen räkna ut att jag är baserad utanför Ungern? Enkel. När du är online identifieras din enhet via en specifik internetprotokolladress. Denna IP-adress innehåller information som din plats eller identitet, och det är detta som de flesta webbplatser och kanaler kontrollerar när du begär att besöka deras webbplats. Det enda sättet att arbeta runt ett geo-restriktivt block är att ha din IP-adress dold. Det bästa sättet att göra detta är genom en VPN.

Med VPN för att titta på MédiaKlikk utanför Ungern

En VPN är i princip ett virtuellt privat nätverk som gör att du kan ansluta till olika servrar spridda över hela världen. Din anslutning till dessa servrar mest av tiden är krypterad. Krypteringen kommer eftersom dina data kodas via din VPN-klient. På så sätt blir vissa aspekter av dina data, till exempel din plats, ändrade eller till och med helt dolda. Din IP-adress ändras också när du ansluter till en server som är baserad på en ny plats. Därför, för att titta på M1 eller M2 utanför Ungern, behöver du bara ansluta till en server som är baserad där.

Det primära jobbet med en VPN-tjänst är att förse dig med online-säkerhet. Detta görs genom att göra din anslutning privat. När detta är gjort kan du ansluta till Internet utan att någon verkligen vet vad du gör. Det här är bra, speciellt om du vill arbeta runt någon form av strypning som din internetleverantör kan kasta på dig. Internetleverantörer är kända för att stryka din anslutning, särskilt om du gör mycket bandbreddintensivt arbete online, till exempel streaming. En VPN arbetar för att förhindra dig från denna typ av strypning genom att dölja din anslutning. Du förhindrar också att din Internet-leverantör avlyssnar din anslutning.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som har VPN-servrar i Ungern.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en ungersk VPN-server.
 5. Slutligen, se M1 eller M2 var som helst i världen.

Att ha en pålitlig källa till online-säkerhet gör att du kan göra mycket mer saker online med mycket mer självförtroende. Du kan göra saker som att shoppa online, banka eller till och med boka billigare biljetter eller hotellrum. Möjligheten att ansluta till olika versioner av en webbplats ger dig ett bredare perspektiv och gör att du kan se var du kan spara mer pengar genom landsspecifika rabatter.

Bästa VPN: er för att strömma MédiaKlikk utanför Ungern

Att använda en VPN har många stora fördelar, men du måste göra rätt val när du prenumererar på ett. För att hjälpa dig göra detta har vi en lista över tjänster som vi anser vara de bästa i branschen. Titta nedan:

1. ExpressVPN

Först ut på vår lista är ExpressVPN. Detta är en pålitlig leverantör baserad på de brittiska Jungfruöarna som har ett tillförlitligt nätverk på upp till mer än 2000 servrar. Tjänsten har vunnit många priser, så du kan vara säker på att det de erbjuder är av högsta kvalitet. Säkerhetsmässigt använder tjänsten 256 bitars AES-kryptering och tillåter upp till 3 samtidigt anslutna enheter. Tjänsten tillhandahåller också VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec som du kan välja mellan.

Funktionerna som ingår i ett ExpressVPN-abonnemang inkluderar ett delat tunnelingverktyg som hjälper dig att skilja din normala trafik från din krypterade trafik. Det finns också fullt stöd för en Tor via VPN-anslutning, liksom en automatisk Kill Kill-switch. ExpressVPN erbjuder också en serie dolda servrar för anslutning till Internet när du är baserad i ett VPN-fientligt land. Du får använda VPN utan upptäckt. När det gäller kundservice har ExpressVPN ett team av professionella som kan kontaktas via e-post, sociala medier, livemeddelanden eller till och med biljetter. Prenumeranter får också använda en DNS-tjänst med nollkännedom som döljer deras plats och underlättar åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler. Titta på vår ExpressVPN-granskning för mer information.  

2. IPVanish

IPVanish är en annan tjänst som säkert kommer att hålla din identitet dold. Baserat i USA använder leverantören upp till 1500 servrar för sina abonnenter att använda. Detta nätverk har gemensamt cirka 40 000 IP: er att ansluta till. IPVanish upprätthåller också en strikt nollregistreringspolicy. Detta är i linje med att göra det till en av de säkraste leverantörerna som alla som vill torrent kan vända sig till. Tjänsten stöder fullt ut torrenting och möjliggör också obegränsad P2P-filöverföring.

IPVanish-användare får också njuta av obegränsad bandbredd och obegränsad serveromkopplare. Detta utöver kapaciteten för upp till 10 samtidiga anslutningar som tjänsten också erbjuder. Att använda IPVanish innebär också att du får välja om du vill ladda ner VPN-klienten eller inte. Klienten är kompatibel med plattformar som Android, iOS, Linux och Windows. Du kan också välja att välja sin SOCKS5 webbproxy, så att du bara kan använda den när du är online. Att använda IPVanish är också bra om du vill strömma innehåll, eftersom det har en av de snabbaste servrarna du kan vända dig till. Läs mer om vad du kan förvänta dig av tjänsten genom att titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

Avsluta vår lista är NordVPN; en tjänst som har mer än 4000 servrar spridda över hela världen. Enbart detta skiljer det från så många andra leverantörer som du kan överväga i stället. Ett sådant brett nätverk innebär att du aldrig kommer att ha några problem med anslutning. Från sin bas i Panama erbjuder NordVPN en standardnivå på 256 bitars AES-kryptering. Detta säkerhetskopieras av det dubbla VPN-krypteringsprotokollet som tjänsten erbjuder. I den får du dirigera din anslutning via en extra server och därmed lägga till en krypteringsnivå.

NordVPN tillåter också upp till 6 flera enheter för att upprätta en anslutning. Leverantören har en mängd fina funktioner. Det finns Tor över VPN-stöd för ökad anonymitet, liksom dedikerade IP-adresser för användare som föredrar detta framför ständig växling. Leverantörens stora utbud av servrar gör det möjligt för prenumeranter att välja vilken typ av arbete de ska göra, eftersom det finns servrar optimerade för specifika funktioner. Det finns också servrar som hjälper till att dölja VPN-anslutningen, särskilt i länder där VPN-användning är begränsad. Det finns mycket mer som NordVPN har att erbjuda som vi inte inkluderade i den här recensionen. Titta på vår NordVPN Review för att få en fullständig bild av vad du kan förvänta dig när du registrerar dig.

Titta på M1 och M2 utanför Ungern – Sammanfattning

Din plats bör aldrig vara ett hinder som kommer mellan dig och din underhållning. Registrera dig med ett VPN för att se till att du alltid kan se M1 och M2 utanför Ungern oavsett var du reser till.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map