Hur man avblockerar Omegle med VPN eller Proxies

Hur avblockera Omegle Chat i skolan, jobbet, college eller någon annanstans? Omegle är en rolig chatt som förbinder dig till slumpmässiga människor från hela världen. Det är en av de webbplatser du loggar in på när du har några lediga minuter mellan din dag. Om du har hört talas om det och försökte det utan framgång berodde det troligtvis på att trafiken från din region är blockerad av en eller annan anledning. I den här recensionen kommer vi att titta lite mer på webbplatsens historia och vad du kan göra för att få tillgång till tjänsten.


Hur man avblockerar Omegle med VPN eller Proxies

Hur man avblockerar Omegle med VPN eller Proxies

Omegle förklarade

Tanken bakom Omegle var att tillhandahålla ett anonymt chattutrymme där användare kan starta en konversation med andra slumpmässigt utvalda användare från hela världen. Det var hjärnskölden till en Leif K-Brooks, som var 18 år gammal när han mötte och etablerade tjänsten.

Det krävs ingen registrering när du loggar in på webbplatsen; allt du behöver göra är att klicka på en knapp, så har du någon annan att chatta med i andra änden av raden. I början kunde användare bara prata med varandra genom text, men med tiden introducerade webbplatsen videochattfunktioner så att du bokstavligen skulle möta en slumpmässig främling.

Med tiden blev tjänsten så populär eftersom så många blev glada över idén att prata med slumpmässiga människor hela tiden. Detta ledde till införandet av en Omegle-app som håller folk att prata även när de är på resande fot.

Hur det fungerar

Om du är över 13 år är Omegle-tjänsten öppen för dig oavsett var du kommer ifrån. Användare yngre än 13 kan behöva övervakning av vuxna, men det är allt som behövs. När du loggar in behöver du inte ens ange ditt namn för chattkonsolen. Det finns bara ‘Du’ och en ‘främling’. Du kan också avsluta chattsessionen när du vill.

Om du vill ha en främling som du har några saker gemensamt med, får du ange några ämnen som andra användare kan vara intresserade av. Tjänsten söker sedan efter en användare som har nästan samma intressen och länkar dig två tillsammans. Om du inte känner för att chatta kan du välja “Spy” -läge där du tar upp ett visst ämne och ser på det diskuteras utan att kunna gå med i konversationen.

Varför Omegle kan förbjudas

Trots grundare av ärliga avsikter har många förvandlat tjänsten till en uttrycklig delningsplattform där allt slags otillbörligt innehåll sätts över. Webbplatsägarna påstår att övervaka och moderera chattarna, men de kan också inte helt hålla allt rent. Därför väljer flera ISP: er att ha webbplatsen på sin svartlista, så att ingen i deras nätverk kan få tillgång till webbplatsen.

Om du ofta använder webbplatsen och känner dig fast i dåligt beteende blockeras du tillfälligt under en uppenbar tidsperiod. Detta kan variera från några dagar till ett antal veckor. Om detta kan ha hänt dig och du undrar hur du kommer tillbaka i spelet, har vi en lösning som garanterat kommer att sortera dig.

Att få blockerad från Omegle

Omegle förlitar sig på IP-adresser för att begränsa användningen. Om det är din Internetleverantör som blockerar din åtkomst kan du lika gärna få en annan adress om du vill logga in igen på webbplatsen.

Att arbeta runt ett Omegle-förbud tar bara prenumeration på en trovärdig VPN-tjänst. VPN låter dig hålla din IP-adress privat genom att omdirigera din Internet-trafik via en fjärrserver. På så sätt verkar din anslutning ha inletts varhelst fjärrservern är baserad. Du får också en ny IP-adress som tillhör den specifika fjärrservern; du är den faktiska adressen förblir dold. Den nya IP-döljen döljer din faktiska, och så kan du komma tillbaka till att använda Omegle igen.

Bortsett från att ändra din adress, använder du ett VPN ger dig också fullständig säkerhet och anonymitet när du är online. Detta innebär att du får tillgång till regionspecifika webbplatser och kanaler och att du också kan göra anonyma transaktioner. Bland de många leverantörerna på VPN-marknaden, ExpressVPN är välkänt för sin militära säkerhetskryptering som håller din personliga information borta från skadliga individer. Tjänsten behåller inte heller några loggar i din surfhistorik, så du kan besöka alla webbplatser du vill utan att rädsla för att någon avlyssnar din Internetanvändning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map