Hur man avblockerar Sportsnet nu utanför Kanada

Hur man tittar på Sportsnet Nu utanför Kanada? “Sportsnet Now är inte tillgängligt i din region.” Om du besöker kanalen från USA, Storbritannien, Tyskland, Australien och Frankrike är det det första du kommer att se. Men låt inte det undertrycka din önskan att titta på Tour de France, eSports TV, IndyCar och WWE på Sportsnet utanför Kanada. Få tillgång till kanalen som levererar nyheter, poäng, statistik, höjdpunkter och live-strömmar av de största sportevenemangen var du än är i världen genom att använda ett virtuellt privat nätverk. Du kan strömma SN Now utanför Kanada med hjälp av en VPN på alla iOS-enheter som iPhone, iPad och Apple TV.

Hur man avblockerar Sportsnet nu utanför Kanada

Hur man avblockerar Sportsnet nu utanför Kanada

Hur man får SportsNet i USA utanför Kanada

Vi drömmer hemligt om en värld där vi kan se vad vi vill var vi än är och när vi vill. Vi önskar att våra vardagsrum var utrustade med TV-apparater och enheter som stödjer vår kärlek till alla slags program. En värld där ingen missar ett spel. Tills den dagen kommer – o vänta vi är redan en del av den världen. Du behöver inte högteknologi eller super dyra enheter för att kunna se vad du vill. Allt du verkligen behöver är en teknik som kallas ett virtuellt privat nätverk. Så här kan du använda denna VPN-teknik för att titta på SN Now utanför Kanada:

  1. Registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen.
  3. Anslut till en kanadensisk server; detta ger dig en kanadensisk IP-adress.
  4. Gå vidare till Sportsnet Now och prenumerera på det.
  5. Missa aldrig en touch ner eller stifta någonsin igen!

Bästa VPN för Sportsnet nu

ExpressVPN

Vi kan verkligen inte tänka på en bättre VPN för detta uppdrag. Omkoppling av geobegränsningar är en viktig funktion i ExpressVPN: s många tjänster. ExpressVPN använder starka krypteringar, som superstarka krypteringar för att säkerställa att deras kunders data skyddas på de högsta nivåerna när de överförs till det offentliga nätverket. Denna tjänsteleverantör döljer sina kunders IP-adresser så att de kan komma åt något begränsat onlineinnehåll.

NordVPN

Många kunder har vittnat om denna VPN-tjänsteleverantörs prestanda och tjänster. Det är säkert, säkert, snabbt och framför allt inom en budget. NordVPN: s dubbelkryptering låter dina data krypteras två gånger. Så att kringgå geobegränsningar är ingenting att oroa sig för med denna supersäkra VPN.

CyberGhost VPN

CyberGhost är en VPN som döljer din IP, krypterar och anonymiserar din onlineaktivitet samt gör att du kan kringgå alla begränsade webbplatser, kanaler eller tjänster var du än är. Även om deras hastigheter är genomsnittliga och deras kundservice inte är så användbar, kompenserar deras upplevelse av säkerhetsfunktioner för dessa luckor. Se till att du kontrollerar tabellen nedan för att få en bättre uppfattning om de många VPN-tjänsteleverantörer som finns tillgängliga för dig.

Hur man tittar på SN nu utanför Kanada med smart DNS

Tack vare det virtuella privata nätverket som du har registrerat dig för kan du titta på Sportsnet utanför Kanada. Men om det inte fungerar kommer du gärna att veta att det finns ett alternativ. Förutom en VPN är ett annat sätt som låter dig åtkomst till Sportsnet Now en smart DNS-proxy. Dessa proxyservrar används också för att kringgå regionala begränsningar och avblockera kanaler som inte är tillgängliga i ditt land. Lär dig hur du använder ett smart DNS för att komma åt Sportsnet Now.

  1. Gå över till Unlocator och registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång.
  2. Konfigurera smart DNS på den enhet du vill använda.
  3. Besök antingen SN Nows webbplats eller app och logga in på ett konto du skapar.
  4. Njut av att titta på Sportsnet Nu utanför Kanada.

Unlocator rekommenderas starkt eftersom det garanterar att kringgå geobegränsningar var som helst i världen. Det erbjuder också en 7-dagars provperiod och är användarvänlig. Så länge användare använder DNS Unlocator förbigås restriktionerna och förbuden på sportkanaler som Sportsnet Now upphävs.

VPN för Sportsnet nu utanför Kanada

Efter att du registrerat dig för ett VPN är du nu berättigad till liveströmmen dygnet runt till dina favoritsporter i fantastiska och pålitliga HD. Titta på NHL, Blue Jays & MLB, Raptors & NBA, Tim & Sid, Sportsnet Central och mycket mer på Sportsnet Now med ett VPN. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vad VPN gav dig tillgång till Sportsnet Now.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me