Hur man avblockerar titta på CW TV utanför USA – DNS Proxy eller VPN

Avblockera och titta på CW-TV utanför USA med hjälp av Smart DNS eller VPN

Avblockera och titta på CW-TV utanför USA med hjälp av Smart DNS eller VPN

Hur man avblockerar CW-TV utanför USA – VPN-lösningen

VPN tar ett mer drastiskt tillvägagångssätt. VPN, Virtuellt privat nätverk, omdirigerar faktiskt hela trafiken via en VPN-server. Genom att välja en amerikansk VPN-server kan du ändra din lokala IP-adress till en amerikansk IP-adress. CW TV, Netflix, Hulu, WWE Network, Pandora, Crackle tror att du har tillgång till dem från USA. Ta en titt på vad som gör VPN speciellt.

 • Inte bara ändrar VPN din IP-adress, utan det krypterar också all din trafik. Inte mer spionera från myndigheter, hackare eller den där nyfiken grannen.
 • När du får en amerikansk IP-adress, alla amerikanska strömningstjänster blockeras. Titta på amerikanska Netflix, Amazon Instant Video, WWE Network, Hulu Plus och CBS All Access.
 • Du behöver inte oroa dig för DNS-kapning eller Transparent Proxies. VPN påverkas inte av någon av antingen.
 • Tillgänglighet av VPN-appar för iPhone, iPad, Android, PC och Mac gör installationen av VPN på dessa enheter relativt enkel.
 • Enheter utan VPN-klient kan inte konfigureras direkt med VPN. Använd antingen en Smart DNS-proxy eller köp en VPN-aktiverad router och installera en VPN på den. Detta gäller Xbox, PS3 / PS4, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV och Roku.

Håll ett par saker i åtanke när du söker efter VPN-leverantörer. Först kommer en VPN att minska din Internethastighet. Frågan är hur mycket. Pålitliga VPN-leverantörer, som ExpressVPN, minska hastigheten med endast cirka 10%.

Hur man tittar på CW TV utanför USA Guide

Så här använder du VPN för att blockera CW-TV i Australien, Indien, Storbritannien, Kanada eller någon annanstans utomlands:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör från listan ovan.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en amerikansk VPN-server.
 5. Gå slutligen till CW TV-webbplatsen eller starta CW TV-applikationen.
 6. Du har framgångsrikt tagit bort blockering av CW-tv utanför USA.
  How to Watch Showtime in the UK – Two Easy Methods

Bästa VPN för CW TV

Även om det finns dussintals VPN på marknaden att tänka på, kan vissa vara mer effektiva än andra när det gäller att avblockera CW-TV utomlands. Du behöver bara välja vilken som erbjuder dig de funktioner som passar dina behov. Lyckligtvis, bästa VPN: er för CW-TV existerar faktiskt och du kan hitta dem nedan.

ExpressVPN

Jag är inte partisk, men en av mina favorit-VPN-leverantörer måste vara det ExpressVPN. Det är en av de bästa där ute, du kan kolla statistiken om du vill. Det har ett stort nätverk av servrar som innehåller mer än 2000 servrar runt om i världen.

Om du inte har säkerhet kan du alltid använda deras MediaStreamer DNS Proxy. På så sätt kommer du att strömma CW-TV utan att behöva plötsligt minska din internetanslutning med kryptering.

Du hittar aldrig ett problem som inte kan lösas av deras supportteam. De är alltid tillgängliga för att få saker att fungera smidigt för sina kunder.

NordVPN

Du kommer att älska vad NordVPN har att erbjuda. Till att börja med, låt oss börja med säkerhet eftersom detta VPN gör det mycket bra. NordVPN lagrar ingen information om sina användare och all din trafik kommer att skyddas via 256-bitars kryptering. Du får funktioner som en kill switch, DNS-läcksskydd. När det gäller exklusiva, får du Double VPN som krypterar dina data två gånger via två olika servrar. För att inte tala om CyberSec som skyddar din enhet mot skadlig programvara där ute.

Denna VPN driver ett nätverk med mer än 5 000 servrar fördelade över 62 länder, inklusive tusentals i USA. Det kan avblockera webbplatser och innehåll från hela världen oavsett vilket land du bor i. Glöm inte att det tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar på en.

  Как да гледате крикет на живо онлайн?

BulletVPN

BulletVPN är ny på marknaden. Den levereras med en liten serverlista på över 52 i 30 länder. Men vad det saknar i servrar, det ökar i säkerhetsprotokoll eftersom det stöder 5 olika säkerhetsprotokoll.

BulletVPN-abonnenter får dessutom obegränsad bandbredd och ett smart DNS-alternativ. Det är perfekt för streamare som ser mycket serier på CW. Det bästa är att även med ett litet nätverk lyckas tjänsten fortfarande att leverera snabba anslutningar för att säkerställa den perfekta streamingupplevelsen. Du kan titta på dina favoritprogram och filmer på fem samtidiga enheter. Om du får problem, kontakta deras support och de svarar nästan omedelbart.

SurfShark

Surfshark har visat sig vara värd att stå högt framför alla veteran-VPN: er. Den är fortfarande ung eftersom den debuterade för ett tag sedan, men dess funktioner höjer sin status till en topp-VPN, inga frågor ställs. Om du vill fråga, lovar denna VPN snabbhet, säkerhet och support. Tjänsten har mer än 8– servrar i 50 länder, inklusive snabba snabba servrar i USA.

Leverantörerna erbjuder AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet. En automatisk kill-switch och en Zero-kunskap-DNS gör också din online-närvaro mycket säker. Det bästa med SurfShark är att det tillåter obegränsade samtidiga anslutningar. Du kan dela ditt konto med alla dina familjemedlemmar och vänner utan att behöva oroa dig för bandbredd eftersom det är obegränsat.

Avblockera CW-TV utanför USA – Smart DNS Proxy Solution

När du besöker CW Network-webbplatsen och försöker strömma en video, får du detta meddelande “Tyvärr, detta innehåll är inte tillgängligt på din plats ”. CW upptäcker helt enkelt din plats genom att titta på din IP-adress. Vad du behöver är ett verktyg som tillåter dig för att dölja din verkliga plats från CW och andra geo-blockerade strömningskanaler. Det är exakt vad Smart DNS tillåter dig att göra. När den har konfigurerats ger Smart DNS dig åtkomst till CW TV, Netflix, Hulu och CBS All Access. Smarta DNS-fördelar kan sammanfattas enligt följande.

 • Smart DNS Proxy låter dig titta på onlineinnehåll från diverse regioner samtidigt. Strömma CW TV, CBC Canada och BBC iPlayer med samma smarta DNS-installation.
 • Smart DNS krypterar inte din trafik. Inte heller ändrar den hela riktningen. Det är därför din Internethastighet förblir densamma när du använder Smart DNS Proxy.
 • Din router, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV och alla andra strömningsenheter är smarta DNS-kompatibla.
 • Din lokala IP-adress hålls oförändrad. Du behöver inte oroa dig för att bli blockerad från lokala / nationella webbplatser eller tjänster.
 • Smart DNS fungerar inte bra i närvaro av DNS-kapring eller transparenta fullmakter. Båda är policyer som ibland används av ISP: er.
  Cómo ver jugar RTP fuera de Portugal

Det är smart DNS i ett nötskal. Allt som finns kvar är att hitta en Smart DNS Proxy-tjänst. Ett par tips: Se till att den smarta DNS-tjänsten faktiskt har CW-TV i sin lista över oblockerade strömningswebbplatser. Bra smarta DNS-tjänster erbjuder DNS-koder som låser upp minst 100 internetkanaler. Unlocator har CW-TV på sin lista med ungefär 160 strömningstjänster. Du kan starta genom att prova deras gratis 7-dagars testversion. Kontrollera också deras videor och installationsguider.

Avblockera och titta på CW-TV utanför USA – Tips och tips

CW TV Nu kan ses på följande strömningsenheter.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • Android.
 • Xbox One / Xbox 360

CW TV har några av de bästa programmen och serierna att titta på online.

 • Amerikas nästa toppmodell
 • Regera
 • 100
 • Blixt.
 • Jane The Virgin
 • Övernaturlig.
 • Vampyr dagböckerna
 • Hart of Dixie
 • Nikita
 • IZombie
 • Budbärarna.

Det finns inget behov av en USA-kabelabonnemang för att se CW-TV gratis online. Allt du behöver för att avmarkera CW-TV utanför USA är Smart DNS eller VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me