Hur man avblockerar Viber i Kina

Viber är en av de få röst-över-Internet-appar som fortsätter att njuta av en hel del uppmärksamhet från många användare sedan starten 2010. Appen är ganska populär för lätt att navigera gränssnittet, liksom dess enkla steg när du signerar upp. När du har laddat ner den till din enhet behöver du bara ange ditt telefonnummer. Du kommer då att få en verifieringskod och du är inställd. Appen har versioner som körs på alla större plattformar, så du borde inte behöva oroa dig för kompatibilitet.

Hur man avblockerar Viber i Kina

Hur man avblockerar Viber i Kina

Med mer än 200 miljoner globala användare har meddelanden-appen definitivt träffat ett ackord med en stor majoritet av smartphoneägare. Dess värde har också stigit upp genom åren, vilket har lett till en nio-siffrig köp av den japanska e-handelsjätten Rakuten. Användarna kan också dra nytta av en fin lista över tidsbesparande funktioner. Dessa inkluderar snabb gruppbyte, fotokodling och ditt konversationsgalleri för att nämna några.

Varför är Viber blockerad i Kina?

Viber är en meddelanden-app som du vill kunna använda oavsett var du än är. Tyvärr finns det en lång lista med länder som du kan gå till som inte verkligen skulle göra det möjligt för appen att köras inom deras gränser. En av de mest anmärkningsvärda bland denna lista är Kina. Kina är ett av de mest censurerade länderna i världen. Det finns många åtgärder som vidtas för att säkerställa att kineserna vänder sig till sina hemlagade appar för vad de än skulle kunna göra. Denna agenda är till stor del möjlig genom den berömda kinesiska muren.

För de som inte är bekanta är Great Firewall of China mer som en filtreringsmekanism som håller ut det mesta av informationen som vi i andra delar av världen fritt skulle komma åt tack vare det obegränsade Internet. Brandväggen är utan tvekan den största formen av censur i världen. Det kan vara möjligt att avblockera Viber i Kina men efter att ha arbetat runt många hinder. Istället för att göra allt grymt arbete själv finns det en garanterad, problemfri metod för att avblockera Viber i Kina. Detta genom användning av en VPN-tjänst.

Hur man avblockerar Viber i Kina genom VPN

Ett virtuellt privat nätverk, eller en VPN kort sagt, låter dig använda Viber i Kina genom att kryptera din anslutning. Med kryptering menar vi kodning av data som överförs av din enhet till bitar som kommer att få igenom deras stora brandvägg. Bortsett från kryptering hjälper en förstklassig VPN-tjänst också dig att komma igenom din anslutning genom att dölja din trafik. Detta görs genom att underlätta din Internet-åtkomst via fjärrservrar. här är hur man använder Viber i Kina:

  1. Registrera dig för en VPN-leverantör (ExpressVPN skulle vara ett bra val).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din Android- eller iOS-enhet.
  3. Anslut till en server i ett land där Viber är tillgängligt.
  4. Starta Viber-appen.

Att överföra dina data via dessa servrar innebär att du även kan göra ändringar i din IP-adress. Du kan välja att verka som om du är baserad i USA, Storbritannien eller någon annan region genom att helt enkelt ansluta till en server som är baserad i dessa länder. När detta är gjort kan du ändra din plats och till och med komma åt geo-blockerade webbplatser och kanaler.

Bästa VPN: n för att blockera Viber i Kina

För att komma igenom Kinas tuffa brandvägg är det bäst att registrera sig hos en formidabel leverantör. Det finns många tjänster du kan hitta genom en enkel online-sökning. Problemet är att de flesta av dem inte riktigt klarar uppgiften. För att säkerställa att du hamnar med en leverantör som håller dig obegränsad även i Kina, har vi en kort lista över vilken typ av tjänster du bör tänka på:

1. ExpressVPN

Inte många leverantörer har visat sig vara lika pålitliga som ExpressVPN. Detta är en av de många saker som bidrar till dess många utmärkelser genom åren. Baserat på Brittiska Jungfruöarna har ExpressVPN ett stabilt nätverk på cirka 2000 servrar. Det finns också dess kapacitet att stödja upp till 3 flera anslutningar och dess 256 bitars AES-kryptering för militär kvalitet för säkerhet. Leverantören har också ett antal unika funktioner som du verkligen inte hittar med sina konkurrenter.

Det finns dess delade tunnelfunktion som gör att du kan kontrollera vad som krypteras och dess stealth-servrar för användning i mycket censurerade regioner som Kina. ExpressVPN är snett mot användningen av OpenVPN som det säkraste protokollet. För användare som föredrar något annat finns det också PPTP, SSTP och L2TP / IPSec att välja mellan. Dess kundtjänstteam är alltid till hands för att hjälpa till och kan kontaktas via antingen sociala medier, livemeddelanden eller till och med e-post.

Dess VPN-klient är också ganska lätt att använda och navigera igenom. Om du väljer att ladda ner den direkt till din router har du ett mycket högre antal samtidiga enheter som du kan skyddas. Dess grupp av stealth-servrar är också perfekt för att dölja din anslutning, särskilt om du är på en mycket begränsad plats som Kina. För mer information om leverantören, titta på vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är en annan leverantör som du borde överväga på allvar. Tjänsten erbjuder bland de högsta hastigheterna, och det är utmärkt för användare som vill göra en hel del streaming eller bulknedladdning. IPVanish är baserat i USA, men detta bör inte fasa någon medveten om deras regerings rykte för avlyssning. IPVanish garanterar att användardata förblir säkra tack vare sin tuffa loggningspolicy och deras 256 bitars AES-krypteringsprotokoll.

Användare som vill säkra alla enheter kommer gärna att veta att ett enda konto kan ha upp till 10 flera anslutningar. Användningen av bandbredd får inga begränsningar, och tjänsten möjliggör också både anonym trafik och obegränsad överföring av peer-to-peer-filer. Att använda IPVanish innebär att du måste välja om du vill ladda ner VPN-klienten eller inte. Om du väljer att få en app som är kompatibel med en lång lista med plattformar som iOS, Windows, Linux och Android.

Om inte, kan du välja den webbaserade SOCKS5-proxy som håller din plats dold och därmed ger dig åtkomst till geobegränsade tjänster. Det finns också en grupp webbläsarutvidgningar du kan välja mellan beroende på dina önskemål. Detta är bara några av de funktioner som IPVanish kommer att använda för att säkerställa din åtkomst till Viber från Kina. För en detaljerad utvärdering, titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

Att avsluta vår lista är en annan formidabel leverantör, NordVPN. Tack vare att det finns i mer än ett decennium har NordVPN arbetat för att utveckla ett antal funktioner som kompletterar dess avsättning för 256 bitars AES-kryptering. En av dessa inkluderar Double VPN; en säkerhetsfunktion som skickar dina data via två servrar istället för en. Det finns också alternativet att välja vilka servrar du ska ansluta till baserat på vad du gör online. Det finns servrar optimerade för spel, bulknedladdningar, HD-strömning samt strömning. Du får också möjligheten att ha upp till 6 flera anslutningar, som du kan använda för att säkra alla dina enheter.

NordVPN fungerar också ganska bra för att hålla din användning anonym, och det är tack vare dess stöd för Tor över VPN. Att använda appar som Viber i begränsade regioner som Kina är mycket möjligt med NordVPN. Detta beror på sitt utbud av obuskerade servrar som låter dig använda VPN utan upptäckt. Prenumeranter kan också njuta av obegränsad åtkomst till geo-blockerade webbplatser och kanaler tack vare SmartPlay-programvaran. Programvaran ändrar eller döljer till och med din IP för att undvika upptäckt.

Du kan också välja att ha en adress reserverad för dig med stöd av NordVPNs stöd för dedikerade IP-adresser. Detta fungerar särskilt bra i kombination med CyberSec-funktionen, som håller bort annonser och skadlig programvara. Allt detta är bara en ögonblicksbild av vad man kan förvänta sig när man prenumererar på NordVPN. För en fullständig uppdelning av tjänsten, titta på vår NordVPN-granskning.

Sammanfattning av hur man avblockerar Viber i Kina

Att använda Viber i Kina bör vara en lek om du registrerar dig hos någon av de leverantörer som vi har nämnt i den här recensionen. För att veta vilken exakt du ska vända dig till, spara lite tid och gå igenom de enskilda recensionerna för att lära dig mer om var och en av de tre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me