Hur man byter Cyberoam i tre enkla steg

Om du arbetar i en institution där din användning av Internet övervakas noggrant av nätverksadministratören, är chansen stor att de använder Cyberoam för att se till att alla använder sig av sin anslutning. Mjukvaran är en produkt av Cyberoam Technologies, ett mjukvaruföretag baserat i Indien som erbjuder nätverkssäkerhetslösningar till användare baserade i mer än 125 länder runt om i världen. Programvaran har ett brett utbud av erbjudanden såsom ett antivirusverktyg, ett innehållsfilter, ett anti-spamverktyg samt en bandbreddbegränsande mekanism. Bortsett från allt detta finns det också en online-brandvägg som används för att sätta gränser för vad som kan eller inte kan nås vid en viss tidpunkt, eller bara av personer med vissa referenser..


Hur man byter Cyberoam i tre enkla steg

Hur man byter Cyberoam i tre enkla steg

Är det faktiskt möjligt att undvika Cyberoam?

Tjänsten är känd för att vara ganska begränsande, särskilt när konfigurationen utförs korrekt. Vad de flesta kanske inte vet är att trots de strikta åtgärderna finns det fortfarande några kryphål som finns som gör det möjligt för användare att arbeta kring de många begränsningarna. Att arbeta runt de många begränsningarna kan faktiskt vara mycket användbart, särskilt när det finns lite information som du vill få från Internet, men källan råkar vara en av de webbplatser som filtreras.

Hur man går förbi Cyberoam

Här är några tips som du kan använda och använda för att komma runt Cyberoam Internet-begränsningar:

 • Använd VPN: Det mest effektiva sättet att undvika Cyberoam är att använda ett VPN. Förkortning för virtuella privata nätverk, en VPN gör att du i princip kan komma runt alla typer av Internetbegränsningar och censur. Du kan till och med använda VPN för att surfa på webben anonymt, dvs ingen kommer att kunna avgöra vilka webbplatser du besöker eller appar du använder.
 • Använd en webbplatsens IP istället för dess URL: Du kanske upptäcker att Cyberoam bara har blockerat en webbplatss URL, men inte dess IP. 
 • Prova en Tor-webbläsare: Att använda Tor säkerställer att du förblir helt anonym när du surfar på Internet. Det beror på att mycket av trafiken går igenom noder som finns på olika platser runt om i världen.
 • Få åtkomst till en annan version av en webbplats: Om du är välsignad nog att känna till två språk och webbplatsen du letar efter har en version skriven på ett språk du kan förstå, kan Google Translate också hjälpa dig med det.
 • Använda cachade sidor: Det här är något av en mycket tillfällig fix eftersom du kan hitta att webbplatsen du öppnar som en cachelagrad sida kan bli föråldrad mycket snabbt.

Hur man byter Cyberoam med hjälp av en VPN

En av de mest effektiva sakerna du kan göra för att arbeta runt Cyberoam är att registrera dig hos en VPN-leverantör. De flesta av de begränsningar som tillämpas av programvaran är verkligen möjliga på grund av tunnlarna som din trafik omdirigeras igenom. Med en VPN får du dock din trafik gå igenom fjärrservrar och tunnlar, därmed ha den krypterad redan innan Cyberoam implementerar sina egna block och åtgärder.

Prenumerera på ett virtuellt privat nätverk bör hjälpa dig att få tillbaka alla de privilegier du brukade njuta av när du använde Internet fritt. Följ bara stegen för att komma runt Cyberoam:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör som ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone eller iPad. Alternativt kan du använda ExpressVPNs Chrome-tillägg istället.
 3. Starta VPN-appen och anslut till en VPN-server inifrån.
 4. Slutligen surfa på webben fritt och anonymt.

Det är i princip allt som krävs för att kringgå Cyberoam med hjälp av en VPN-app.

Bästa VPN för Cyberoam

Nu när vi har gått igenom några av de tips du kan använda för att hantera de flesta av Cyberoams begränsningar, låt oss nu titta på de mest trovärdiga VPN-tjänsterna för Cyberoam som skulle säkerställa en ännu bättre surfupplevelse.

1. ExpressVPN

ExpressVPN besvikar verkligen inte när det gäller kvaliteten och leveransen av deras tjänster. Leverantören råkar vara den mest belönade i branschen, och detta är bra speciellt för användare som söker premiumkvalitet. Leverantören har ungefär 2000 servrar inom sitt räckvidd, och en annan stor del som kallas “stealth-servrar” som användare kan lita på för att ansluta till länder där deras VPN-tjänst inte är lika bra.

ExpressVPN erbjuder en lättanvänd VPN-klient som är kompatibel med en mängd olika enheter och plattformar. Tjänsten möjliggör upp till tre samtidiga anslutningar, och stöder också aktiviteter som torrenting, spel och stora filnedladdningar. ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna och detta är en region som inte ingår i övervakningsprogrammet ”14 ögon”. Detta gör att de därför kan erbjuda en tillförlitlig nollloggningspolicy. ExpressVPN har också nollkännedom DNS, och detta garanterar användare att deras DNS-trafik alltid kommer att förbli säker. För att ta reda på ännu fler funktioner som gör det möjligt att arbeta runt Cyberoam, titta på vår djupgående ExpressVPN-recension.

2. BulletVPN

BulletVPN kommer på andra plats på vår lista som en leverantör vars huvudfokus är att se till att deras kryptering minskar den minsta hastigheten på din anslutning. VPN tenderar att äta upp till din hastighet på grund av det krypteringslager som din trafik måste komma igenom, men med BulletVPN bör aktiviteter som strömmande, strömmande eller nedladdning fortfarande genomföras utan att du behöver vänta så länge.

Tjänsten inkluderar alla större protokoll och gör det möjligt för sina kunder att välja mellan OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 och L2TP / IPSec baserat på deras preferenser. Tjänsten har också ett smart DNS-erbjudande, där användare kan välja var de vill vara från. Tjänsten har en närvaro i över 25 länder och växer, och med varje konto har en användare chansen att ansluta till tre andra enheter. BulletVPN-appen är väldigt lätt och lätt att navigera igenom, men om du stöter på problem när du använder den finns det ett kundserviceteam du kan nå ut via e-post, sociala medier eller till och med biljetter. Om du vill veta mer om tjänsten kan du titta på vår BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

Slutligen har vi NordVPN; en utmärkt leverantör baserad i Panama som har cirka 4000 servrar i sitt nätverk. Dess ideala position förhindrar störningar från datatillsynsmyndigheter, och detta gör att de bättre kan upprätthålla och genomföra sin noll loggningspolicy. NordVPN är också ganska kapabel med sitt stöd för samtidiga enheter, eftersom det kan kringgå Cyberoam för upp till 6 anslutna enheter, allt under ett konto.

Tjänsten har en hel del funktioner som är utformade för att säkerställa att din trafik förblir säker hela tiden, varav en av deras mest populära är den dubbla VPN-krypteringen. Denna krypteringsnivå innebär att dina data passerar två servrar istället för en, och därmed ökar säkerhetsnivån till en punkt som inte många andra leverantörer kan nå. Tjänsten erbjuder 256-bitars AES-kryptering i militär kvalitet, samt stöd för Tor via VPN och dedikerade IP-adresser för mer seriösa användare. NordVPN ser till att du kan bläddra oavbruten genom deras CyberSec-programvara, som ansvarar för att blockera annonser eller skadlig programvara. För att se vad mer denna leverantör kan göra för dig, hitta lite tid att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Bästa VPN till bypass Cyberoam – Slutsats

Om din arbetsgivare eller institution är den typ som verkställer tuffa regler för vad du kan eller inte kan få tillgång till online, bör det inte vara en dålig idé att använda ett VPN Det du borde göra innan du nöjer dig med vilken leverantör du ska använda är att prova antingen deras kostnadsfria provperiod eller deras pengar tillbaka-garantier. På det här sättet vet du vad du kommer iväg innan du måste dela med någon av dina hårt tjänade pengar.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map