Hur man döljer IP-adress i Windows 10

Hur man döljer IP-adressen i fönster 10? Vissa människor vill göra sina affärer oavbruten och orörda online, och de har all rätt att göra det. Så länge deras IP-adress kan upptäckas online är de dock långt ifrån privata. Att dölja sin IP är en defensiv men ändå nödvändig handling eftersom Internet kan vara en skrämmande plats. Om integritet inte är din huvudprioritet, hur låter internetfrihet och obegränsad åtkomst? Det finns fördelar, många av dem, och att dölja din IP på Windows 10 skulle bara göra tricket. En procedur som sådan kan utföras via ett VPN. När Windows 10 tar över Microsofts operativsystem skulle det vara klokt att installera ett VPN på det. Vi är här för att berätta hur du kan dölja din IP-adress på Windows 10 med ett VPN.

Hur man döljer IP-adress i Windows 10

Hur man döljer IP-adress i Windows 10

Dölj IP-adress på Windows 10 med hjälp av en VPN

Varje dator som är ansluten till Internet har en IP-adress tilldelad den. Den här metoden hjälper till att hålla reda på datorerna och skilja på dem. Det betyder att du är lätt att upptäcka online på grund av den IP-adress som du har tilldelats. Men du kan undvika att spåras genom att dölja din IP genom ett virtuellt privat nätverk. En VPN fungerar via ett privat nätverk och ändrar din IP-adress. Samtidigt skyddar den din Internet-trafik när den passerar genom den digitala tunneln. När dina data lämnar din dator dirigeras de till VPN-servern där de sedan skickas ut med en annan IP. Den som du har fått med en som tillhör servern (i det land där servern du anslutit till är) som vanligtvis är svårt att spåra.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera ditt VPN på din PC.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en av VPN-servrarna och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Du har dolt din IP-adress.
  Как да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис на живо онлайн

Om du inte vill att din internetleverantör, hackare eller webbplatser snoopar på dina internetaktiviteter ger en VPN dig det skydd du behöver. Inte bara någon VPN kan skydda dig från skadliga attacker och spåra spionering, men ExpressVPN kan. Denna tjänsteleverantör döljer din IP-adress genom att ersätta din IP med en ny som gör dig anonym online. Den krypterar också dina data innan den lämnar din dator, vilket gör den oläslig för tredje part. Det finns andra tjänsteleverantörer som kan dölja din IP, och de visas för dig i tabellen nedan. För en djupgående analys av vilka VPN som är bättre att använda på Windows PC, läs vår fulla bästa VPN för PC-granskning.

Varför dölja din Windows PC IP-adress?

De flesta kanske inte är medvetna om detta, men allt de gör på nätet kan spåras och övervakas. Allt detta görs via IP-adressen tilldelad deras datorer. Det är typ av hur annonsnätverk vet vad du har sökt efter och förutsäger vilka produkter eller objekt du är intresserad av. Det är också hur webbplatser vet när de ska neka åtkomst till sitt innehåll på grund av geografiska begränsningar. Kort sagt, tredje parter vet för mycket, allt tack vare din IP-adress. Så att dölja det är det som är bäst för dig och din totala säkerhet. Ta en titt på de viktigaste orsakerna till att dölja IP-adress i Windows 10 är viktigt:

 • Förvara säker konfidentiell information på din dator.
 • Bläddra anonymt på webben.
 • Förhindra att tredje parter använder din IP-adress mot dig.
 • Få internetfrihet.
 • Omkoppla alla innehållsfilter, förbud eller svartlistning.
 • Undvik digital fotavtryck.
 • Dölj din aktivitet från din Internetleverantör.
 • Skydda dina data från statlig övervakning.
 • Åtgärda alla Internet-åtkomstblock genom att praktiskt taget ändra plats.
 • Få åtkomst till geobegränsade webbplatser och innehåll.
 • Dölj din geografiska plats.
  Как да гледате Монте-Карло Мастърс 2023 на живо онлайн

Dölj IP-adress på Windows 10

Inte alla känner behov av att dölja sin IP-adress, men de som vanligtvis vill ha ett sinne när de är online. De vill inte oroa sig för potentiella onlinehot eller stöld av data. De vill bara njuta av att surfa på nätet. Så om du är något medveten om din säkerhet kan det att vara djupt att dölja din IP-adress vara rätt att göra. Se till att du väljer en tjänsteleverantör som förbättrar din säkerhet och inte äventyrar den. Vad tycker du är den bästa VPN-enheten för att dölja IP-adressen i Window 10? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me