Hur man döljer IP-adress på iPad

Hur man döljer IP-adressen på iPad? Varför skulle någon vilja dölja sin IP-adress på en iPad? Med tanke på alla pålagda begränsningar, förbud på webbplatser och felmeddelanden som dyker upp när du precis ska strömma en serie på din iPad, skulle den logiska frågan vara hur inte varför. Du skulle tro att du surfar på webben med obegränsad frihet när din upplevelse faktiskt inte kan vara mer begränsande.


Anledningen bakom din inte så gratis surfaraktivitet på Internet har att göra med IP-adressen som du har tilldelats av din internetleverantör. Det är som ett ID, men för din dator. Precis som ett ID innehåller information om dig, avslöjar IP-adressen din nuvarande fysiska plats. Och att mina vänner är roten till problemet. IP: s begränsande karaktär ger oss inget annat val än att ändra den. Du behöver ett VPN för att göra det. Så här döljer du IP-adress på iPad med ett VPN.

Hur man döljer IP-adressen på iPad

Hur man döljer IP-adressen på iPad

Hur jag döljer min IP-adress på iPad med hjälp av ett VPN

Det som gäller för din iPhone fungerar för din iPad. Vilket innebär att dölja IP-adressen på din iPad följer samma procedur för att dölja den på iPhone. Varje klick övervakas. Alla dina surfaktiviteter lagras, och när det är så ska du gömma dig bättre. En VPN kan vara till hjälp. Detta virtuella privata nätverk är ditt bästa sätt att dölja din IP-adress och flytta bort från nyfikna ögon. Det fungerar genom att skapa en digital tunnel där alla dina data passerar och krypteras i. Så här säkerställer det en säker passage för dina data innan du överförs från ett nätverk till ett annat via Internet.

När du har laddat ner VPN-appen visas en lista över servrar på skärmen. Servern (som finns i ett land) som du väljer att ansluta till ger dig sin IP-adress (det landets IP-adress). Som ett resultat kommer du att kunna komma åt allt innehåll i det landet tack vare servern du anslöt din enhet till. Annat än att ha en ny IP betyder att din verkliga identitet är dold. Detta gör dig osynlig på nätet och ger dig all säkerhet du kan begära. Det är ganska enkelt faktiskt, vi kommer att leda dig igenom det.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder sina användare VPN-appar för iPad.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din iPad.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en av VPN-servrarna och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Du har officiellt gömt din IP-adress från Internetleverantörer och tredje parter. Nu kan du få åtkomst till geo-blockerat innehåll från hela världen.

Bästa VPN för att dölja IP-adress på iPad

Ditt val av VPN beror på vilken skyddsnivå du behöver och graden av åtkomst du behöver. Till exempel behöver individer som bedriver företag och ekonomiska frågor på sina iPads när de är anslutna till offentlig WiFi högsta möjliga skyddsnivå. Det kan säkerställas med en pålitlig VPN-tjänsteleverantör som ExpressVPN. Det är en av de dyra men värda det leverantörer som är mer än kapabla att leverera solida prestanda och kvalitetstjänster. För mer information om andra tjänsteleverantörer titta på vår bästa granskning av VPN för iOS.

Varför dölja IP-adress på iPad?

Till att börja med, hur sägs det om ett privatliv? Ingen uppskattar att bli spionerad på eller ha sin onlineaktivitet under mikroskopet. Det är en fullständig kränkning av integriteten! Dina uppgifter och din personliga information kan resa hand till hand och kan till och med användas mot dig senare. Du kan ses och du bör bry dig om att du är under övervakning. Glöm säkerheten en sekund och överväg de oändliga möjligheterna du kan dra nytta av online när alla förbud upphävs och begränsningarna tas bort. Nu låter det inte frestande? Även om det är viktigt att upprätthålla säkerhet, så gömmer din IP-adress många andra fördelar som:

 • Bläddra anonymt på webben: Ingen kommer att kunna spåra dina onlineaktiviteter medan du använder Internet på din iPad.
 • Förvara säkert privat och känslig information på dina iOS-enheter: Med VPN kan du lägga till ett extra lager av säkerhet och kryptering till din iPad.
 • Få åtkomst till geo-begränsat innehåll: Du kan använda en VPN för att avblockera och titta på geo-blockerade appar som amerikanska Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Amazon Prime Video på din iPad. Om du letar efter ett sätt att ändra din App Store-region, se den här guiden.
 • Kringgå varje Internet-åtkomstblockad genom att praktiskt taget ändra plats: Länder som Kina, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Ryssland sätter begränsningar på vilka webbplatser som kan och inte kan nås. Online-censur upphör att existera med ett VPN.

Dölj IP-adress på iPad

Internet kryper med hackare och cyberbrottslingar med kunskap om hur man rånar dina data. Det är därför du inte bör ta lätt online-säkerhet, du vet aldrig när du kanske blir nästa offer. Förebyggande är nyckeln. Dölja IP är nödvändigt. Det finns inget behov av att någon vet vem du är eller var du kommer ifrån. Utför dina affärstransaktioner, shoppa och surfa på webben anonymt med hjälp av en VPN av hög kvalitet. Dölj din IP-adress på din iPad och ta inga risker med din online-säkerhet och integritet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map