Hur man förbikopplar ESPN Blackouts (ESPN3, ESPN + och WatchESPN)


Hur man förbikopplar ESPN-blackouts


Hur man förbikopplar ESPN-blackouts

ESPN och ESPN + – De ledande sportkanalerna

ESPN-logotypESPN har blivit en av de bästa go-to-kanalerna för alla sportevenemang. Om du inte vet det har kanalen miljoner tittare över hela USA. I själva verket säger studier det 86 miljoner hushåll i USA är ESPN-abonnenter. Numret talar för sig själv.

När det gäller Blackout-begränsningar är ESPN själv inte utsvart. Om du använder kabelkanalen som den är på tv kan du se spelen. i alla fall, streaming är problemet med tjänsten. ESPN: s applikation låter dig ställa in och strömma toppsportevenemang live och på begäran.

Men om en stor kabelleverantör erbjuder matchen på TV kommer den att försvinna. Ledsen, killar, jag vet att det är frustrerande, men så är det.

Vad gäller ESPN +, ESPN: s fristående strömningstjänst, fortsätter problemet också med det. Den här prenumerationsbaserade tjänsten kräver ingen kabelabonnemang.

Det har varit ett mycket bra alternativ för snörare eftersom det bara kostar dig 4,99 $ per månad och 49,99 $ per år. Tjänsten har över 2 miljoner prenumeranter från och med 2019 och räknar. Med en giltig prenumeration kan du strömma toppidrott på Android, iOS, PC, Mac, PlayStation, Xbox, Apple TV, Roku, Android TV, Chromecast och Amazon Fire.

Men lika olika som de två apparna är, de delar samma öde i slutändan, blackouts.

Det var tidigare. När du är klar med den här guiden kan du lätt undvika dessa blackout-begränsningar.

Hur man undviker / förbikopplar ESPN / ESPN + blackouts – VPN-lösning

Om du ser det här fruktade meddelandet “Detta innehåll är föremål för blackout”, då har ESPN blockerat dig från att titta på ett spel på grund av din plats.

Hur avgör det din plats? Enkel, det är din IP-adress. Det är inte allt. Strömningstjänster kan räkna ut din exakta plats, webbläsare och till och med din internetleverantör från ett par siffror.

När den ser din IP, svartvittar ESPN spelet. Så eftersom en IP-adress bestämmer din geo-plats, betyder det det ändra din IP-adress kan hjälpa dig kringgå ESPN / ESPN + blackouts. Om du till exempel är belägen på västkusten väljer du en VPN-server på östkusten.

Stegen

Det är en sak med ett klick, så det är inte så svårt att göra. Följ de här stegen så kommer du att ha det bra:

 1. Först, Registrera dig med en VPN-leverantör.
 2. Installera VPN-appen på din Android, iPhone, iPad, PC eller Mac.
 3. Anslut till en amerikansk VPN-server där ingen officiell programföretag har rättigheterna till spelet.
 4. Logga in med din kabelleverantör för ESPN eller ditt konto med ESPN+.
 5. Starta tjänsten webbplats eller applikation.
 6. Strömma toppidrott blackout-fri vart du än är.

ExpressVPN har funnits länge nu och erbjuder branschens bästa kvalitetstjänster. VPN: er är dock inte kompatibla med många strömningsplattformar. Så om du vill strömma ESPN eller ESPN + på Xbox 360, Xbox One, Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV eller Roku, du måste installera VPN på din router istället.

Det är allt du behöver göra. ExpressVPN kommer med snabba servrar i USA. Om det inte är ditt val så är det dessa bästa VPN-tjänster för att kringgå ESPN-blackouts.

Ett VPN-alternativ – Bypass ESPN Blackouts med smart DNS

Det finns ett annat sätt att ta sig runt ESPN och ESPN + blackout, det kallas Smart DNS Proxy. Denna tjänst är så mycket annorlunda än vad en VPN är, men uppnår samma resultat minus säkerheten.

Du förstår, Smart DNS existerar strikt till kringgå regionala och blackout-begränsningar. Det ändrar inte din IP, men omdirigerar den krävs trafik som belyser din nuvarande plats.

Så småningom strömmar du matcher på ESPN-blackout-fri. Så här får du med Smart DNS:

 • Tjänsten ändrar inte din IP-adress, vilket innebär att du har tillgång till begränsade och lokala kanaler samtidigt.
 • Det kommer inte att finnas någon kryptering (Ingen extra säkerhet), men du strömmar HD-innehåll på minimal hastighetsförlust.
 • ESPN och ESPN + finns tillgängliga på nästan alla strömningsenheter. En VPN stöder dock bara en del. Med Smart DNS kan du strömma innehåll på Android, iOS, PC, Mac, Android TV, Apple TV, Chromecast, Smart TV-apparater, PlayStation och Xbox.

Om du inte vet din väg, ge Unlocator ett försök. Tjänsten har funnits sedan 2013 och har blivit världens största smarta DNS-tjänst. Kontrollera recensionen, de kommer att säkerhetskopiera vad jag säger.

Tjänsten kan avblockera mer än 235 kanaler över hela världen och har nyligen lagt till en VPN-funktion för att öka din säkerhet. Ta det för en provkörning, de har inga frågor 7-dagars gratisversion.

ESPN Live Täckning

Du kanske frågar dig själv, varför går jag igenom allt detta problem för att komma åt en enda kanal? Tekniskt sett denna metod kringgår blackouts på alla större strömningskanaler för sport, det är först. För det andra, och viktigast av allt, har ESPN mycket att erbjuda när det gäller sport. Du kan titta på sådana som:

 • NCAA College fotboll
 • MLS
 • NBA
 • WNBA
 • NCAA College Baseball
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • NCAA College Basketball
 • La Liga och mycket mer.

Bortsett från dessa har ESPN blivit den officiella programföretaget för UFC. Så om du har en ESPN-prenumeration kan du titta på de största UFC-evenemangen någonsin. Men talar om blackouts, den här gången, UFC Fight Pass kommer att bli föremål för blackout, med tillstånd av ESPN: s sändningsrättigheter.

ESPN Blackouts – Hur man undviker / förbikopplar användning av VPN-lösning

Återigen, se till att du använder a snabb VPN-leverantör för att kringgå ESPN-blackouts. Annars kommer du att lida av buffertproblem och streaming av dålig kvalitet. Om du har några andra frågor om hur man går förbi och undviker blackout av ESPN och ESPN + med hjälp av VPN-lösningen, lämna en kommentar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map