Hur man förbikopplar Qatar VoIP-block?

Hur avblockerar du VoIP-tjänster som Skype och WhatsApp i Qatar? För de flesta är sociala medier den viktigaste avenyn som gör att de kan dela sina speciella livserfarenheter och storslagna stunder med sina vänner och familj. Det är en sak som ger den känslan av att vara tillsammans och hålla kontakten, trots att det är mil från varandra. Eftersom åtkomst till webbplatser som Facebook, Instagram och Twitter beror på en internetanslutning, är det ganska enkelt för användare att omedelbart ta reda på när det finns problem med antingen webbplatsen de försöker komma åt eller med deras internetleverantör.

Hur man förbikopplar Qatar VoIP-block?

I de flesta arabiska länder finns det en mycket hög Internetcensur. När de inte kan komma åt vilken webbplats de försöker komma till, är det mycket troligt att deras internetleverantör kan ligga bakom sådana begränsningar. De flesta arabiska regeringar gör några allvarliga ansträngningar för att reglera innehållet som deras medborgare har tillgång till online, och Qatar är inget undantag. De är särskilt kända för de block de har satt upp på VOIP-appar som Skype och Whatsapp.

VoIP-appar blir blockerade i Qatar

Förbudet omfattar också iPhones populära Facetime-funktion, och regleringen i Qatar är sådan att iPhonerna som säljs där borta redan har appen avinstallerad. Katars kommunikationsmyndighet väljer att tystas i frågan, och som en institution som direkt övervakar kommunikationstjänster i landet är det olyckligt att de väljer att inte säga något om hela situationen.

Alla som kommer att besöka eller börja bo i Qatar måste bestämma sig för att förbli nöjda med att bara kunna meddela sina kontakter eller att leta efter en lösning som gör att de kan kryptera sin Internet-anslutning och arbeta runt blocken som hindrar användare från videosamtal till deras kontakter. Om du inte är en som kommer att hålla tillbaka med begränsningarna finns det en säker lösning du kan välja att implementera, som gör att du kan komma tillbaka till att använda din VoIP-app som du vant till.

Omkoppla Qatar VoIP-förbudet med VPN

VPN: er är den enda kända lösningen som gör att du kan komma runt VoIP-förbudet i Qatar och samtidigt se till att du förblir anonym när du är online. Prenumerera på en VPN-leverantör innebär att du kommer att kunna ansluta till andra servrar än de som du har anslutning passerar igenom. På så sätt kan du dölja din faktiska plats. Om du ansluter till en annan server kan du också ändra din IP-adress. Detta innebär att du kommer att kunna visas var du än verkar vara från. Detta är en stor fördel eftersom det gör att du kan komma över alla former av geobegränsande block. Förutom att du kan ringa VoIP-samtal har du tillgång till populära direktuppspelade kanaler, spelwebbplatser och allt annat, tillsammans med garanterad säkerhet.

Bästa VPN för Qatar

Nu när du vet vad du kan vinna på att använda ett VPN kommer vi att titta på de mest populära VPN-tjänsteleverantörerna som används i Qatar dagligen.. 

1. ExpressVPN

Börja med vår lista är ExpressVPN, en tjänst som är inriktad på att erbjuda bästa möjliga service, men till ett premiumpris. Detta för de flesta är kanske den enda nackdelen eftersom det finns mycket mer fickvänliga tjänster där ute, men de jämförs verkligen inte med ExpressVPN.

Företaget grundades 2009 och var baserat på Brittiska Jungfruöarna och har haft mer än tillräckligt med tid att lära sig hur de bäst befarar sina kunder. Detta ses genom deras exceptionella 24-timmars kundtjänst, militär kvalitet 256-bitars AES-kryptering och exceptionellt OpenVPN-protokoll. Om du letar efter det bästa, bör du prova ExpressVPNs 30-dagars återbetalningsgaranti och se själv varför detta är en toppleverantör.

2. NordVPN

Funktionen rik, säker och kundorienterad, NordVPN gör sitt bästa för att förse sina kunder med några av de mest användbara verktygen som fungerar bra för att optimera prestandan för deras VPN-tjänst. En av deras mer populära funktioner är deras dubbla VPN-tjänst, som överför användardata via två servrar istället för en. NordVPN tillåter också upp till 6 samtidiga anslutningar allt under ett konto och har fullt stöd för dem som vill torrent. Deras leverantör har över 3000 servrar distribuerade i mer än 94 länder. Detta är mer än tillräckligt för att säkerställa att du kan komma åt vilken webbplats du vill och få igenom alla former av geobegränsningar. 

3. IPVanish

Som en toppnivå VPN-leverantör, IPVanish drar inte några slag när det gäller att förse sina kunder med det bästa inom online-säkerhet. Dess stränga policy utan logg, tillsammans med en 256-bitars AES-kryptering säkerställer att alla deras kunder förblir skyddade från attacker från hackare och spammare. Tjänsten stöder de tre stora VPN-protokollen. Med över 1000 servrar i 60 länder finns det knappast någon webbplats som du har svårt att ansluta till. Leverantören ser också till att hålla användare från att uppleva DNS-läckor, och till och med levereras med en krypteringsfunktion som låter dig använda VPN i länder som försöker förhindra dig från att göra det. Om allt detta låter intressant, bör du pröva deras 7-dagars återbetalningsgaranti-erbjudande och se om detta kan vara det du föredrar eller inte.

4. VyprVPN

Fjärde på vår lista är den schweiziska baserade leverantören som är välkänd för teknikutvecklingen som de ger till VPN-marknaden. VyprVPN har cirka 200 000 IP: er som användare kan välja mellan. En automatisk kill-switch som stänger av din anslutning om din VPN-tjänst komprometteras är en annan utmärkt funktion. VyprVPN har också appar som gör det möjligt att köra på Windows, Mac, Android, iOS, Linux-baserade enheter. Tjänsten tillåter verkligen inte så många samtidiga anslutningar, men om du kan göra med tre har du inget att oroa dig för. VyprVPN har också den unika förmågan att arbeta i områden där VPN-användning inte stöds som Kina, och det beror på Chameleon-protokollet. Du kan se att det fungerar när du tar på deras 3-dagars testerbjudande.

5. BulletVPN

BulletVPN kan ses som en ny aktör till hela VPN-marknaden, men det betyder inte att servicenivån som förväntas av dem är någonting att lura. Det är en av de bästa tjänsterna, speciellt om du letar efter en tjänst som låter dig strömma från bästa underhållningswebbplatser som American Netflix.

Med ett växande servernätverk på 52 tillåter leverantören fortfarande upp till 5 samtidiga anslutningar och ger alternativ för upp till fyra olika VPN-protokoll. Kryptering är också tillförlitlig, och tjänsten levereras också med en automatisk Internet-kill switch. Om du fortfarande är nyfiken på vad du kan förvänta dig av BulletVPN kan du gå vidare och prova deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Slutsats om hur man arbetar runt Qatar VoIP-block

Vi är väl medvetna om att det verkligen finns så många VPN-tjänster på marknaden. Detta gör att välja den bästa VPN-tjänsten ganska svårt, särskilt om du är ny på allt detta. De fem tjänsterna som vi har föreslagit ovan är dock säkra på att tillhandahålla exemplifierande tjänster och optimalt skydd. Har du några frågor eller kommentarer du vill dela med oss? Lämna dem i avsnittet nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me