Hur man får AEW Plus i USA

En ny era inom professionell brottning har börjat. Allt som krävdes för att skramla WWE var för en ny kampanj, för att vara mer exakt, All Elite Wrestling (AEW) – att ha en enastående debut-show som förde vad fans brukade älska om WWE tillbaka till 2019. Tack till Fite.tv, AEWs nya Dynamite veckopisod kommer att finnas tillgänglig för streaming över hela världen AEW Plus-tjänst. Men tjänsten är inte tillgängligt i USA eftersom TNT innehar sändningsrättigheter för kampanjen. Men vad händer om du inte har en kabelabonnemang? Vad händer om TNT inte är ditt val? Nåväl, så här kan du göra få AEW Plus i USA.

Hur man tittar på AEW Plus i USA

Hur man tittar på AEW Plus i USA

AEW PLus – En All Elite-tjänst

AEW-logotyp2 oktober 2019, AEW Dynamite kommer att leva till dina tv-apparater varje vecka. Nyheten kom efter att AEW tillkännagav att deras veckopisep skulle finnas tillgängligt i Storbritannien på ITV (endast omspelning).

Men vissa hardcore-fans föredrar det live, så vad är lösningen? Stiga på Fite.tvs AEW Plus.

Fite.tv är välkänt för att erbjuda kampsporter som Effektbrytning, Rizin, Boxning, och mycket mer.

Nu har den lagt till AEW Plus, en ny global prenumerationsfunktion som gör det möjligt för abonnenter titta på AEW Dynamite live och kommer också att få tillgång till exklusiv programmering inklusive bilder bakom kulisserna och repriser. Tjänsten inkluderar dock inte PPV: er som Full Gear; du får dem separat.

AEW Plus kostar $ 4,99 / månad och $ 2,99 / avsnitt, vilket är ganska billigt med tanke på vad du får i gengäld. Fite TV kan inte erbjuda tjänsten gratis. Enligt Tony Khan:

”Vi kan inte sända live gratis med luften i Storbritannien på grund av olika scheman för annonsbrytning än i USA. ITV + ITV4 kommer att visa fritt till luft-repetitioner som gör vår show tillgänglig för de flesta brittiska fans! ”Tony Khan Twitter

jag tittade Fyter Fest och dubbel eller ingenting. För att vara ärlig, med den kvaliteten bör AEW ge WWE en körning för sina pengar ganska snart. Vi måste bara vänta och se vad den här tjänsten ger till bordet.

Tillgänglighet

AEW Plus är tillägnad de som bor utanför USA. PPV-evenemang köps vanligtvis via Fite.tv för internationella tittare. Nu, precis som det gjorde med Effektbrytning och hedersring, Fite TV ger fans en ny streamingtjänst för AEW. För att kasta mer ljus på saken, här är AEW Plus tillgängligt:

 • Storbritannien
 • irland
 • Australien
 • Japan
 • Italien
 • Spanien
 • Chile
 • Brasilien
 • Mellanöstern

Om du inte vet det, TNT har rättigheterna för att visa veckopisoden i Förenta staterna. Men till vilken kostnad? Du bör ha ett giltigt kabelabonnemang för att få åtkomst till det.

Tja, de flesta klipper sladden nuförtiden, och det verkar inte vara ett alternativ längre. Tyvärr på grund av det, tjänsten är blockerad i landet. Du förstår, det är vad vi kallar geoblockering. En mekanism som avslutar en internetanvändares åtkomst till viss innehåll baserat på hans geografiskt läge.

En tjänst kan avgöra var man befinner sig genom att undersöka hans / henne IP-adress. I AEW Plus-fall får en amerikansk IP-adress ett omedelbart block. Det här är vad jag fick när jag försökte komma åt tjänsten i USA:

”Tyvärr är detta medlemsbjudande inte tillgängligt på ditt territorium.AEW Plus-fel

Om du har en Storbritanniens IP-adress, de felmeddelande kommer att upphöra att existera. Men frågan är, hur kan du skaffa dig en IP-adress utanför USA om du är i Amerika? Hitta ditt svar nedan.

Från valda länder till överallt – AEW Plus Global

För att kunna köpa AEW Plus-medlemskapet bör du göra det falska din online-plats och visas i ett av de länder som jag nämnde ovan. Med andra ord, du bör ha en IP-adress i dessa regioner.

Det enklaste sättet att dra bort det är att använda en Virtuellt privat nätverk. Internetanvändare känner till det som ett VPN, ett säkerhetsverktyg som skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet. den täcker din identitet så att inte ens din Internetleverantör kan spåra vad du gör online. Med andra ord kommer du att surfa på webben anonymt.

En VPN omdirigerar din trafik via en av dess servrar i ett valt land. När du är ansluten verkar dina data komma från det området, så du kommer att ses som en nuvarande bosatt där.

Det är inte allt. den döljer din IP-adress och tilldelar dig en ny giltig i gateway city där servern är baserad. Som ett resultat kommer du att kunna få åtkomst till allt begränsat innehåll i det området. Om du vill ha AEW Plus, ansluta till en UK-server, få en brittisk IP-adress, och du är bra att gå.

Stegen

Om du fortfarande inte kan linda huvudet runt det här är exakt vad du behöver göra för få ett AEW Plus-prenumeration i USA:

 1. Prenumerera först på en VPN-tjänst som har servrar i de länder som nämns ovan. Som en rekommendation, gå till ExpressVPN.
 2. När du har skapat ett konto kan du göra det ladda ner deras ansökan från deras webbplats eller din ursprungliga App Store.
 3. Kör nu appen och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Anslut till en server där AEW Plus finns att köpa.
 5. Gå till Fite TV: s officiella webbplats.
 6. Prenumerera på AEW Plus i USA.AEW Plus olåst

Att rekommendera ett trovärdigt VPN kommer inte utan korrekt utvärdering. ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna i branschen och skryter över 3000 servrar i 94 länder. Så om den har åtkomst till blockerat innehåll du letar efter är denna leverantör ditt ultimata verktyg.

När det gäller säkerhet skyddar ExpressVPN dina data med det senaste kryptering av militär kvalitet och sekretessfunktioner. Det inkluderar a dödsbrytare för att avsluta din anslutning om VPN-nätverket misslyckas, a strikt policy för icke-loggning, och starka säkerhetsprotokoll. Om ExpressVPN inte kompletterar dina behov kan du alltid kontrollera ett av dessa alternativ i tabellen nedan.

AEW – En brottningskampanj som ska räknas med

All Elite Wrestling grundades på 1 januari 2019. Inom mindre än ett år utgör kampanjen ett hot mot det största brottningsföretaget WWE. Först började det med att ta några av sina superstjärnor för att lägga dem till sin lista. Det inkluderar Chris Jericho och Dean Ambrose (Jon Moxley).

Det är inte allt, kommer du ihåg Stardust på WWE? Ja, den konstiga gimmick WWE gav till Cody Rhodos på den gamla goda tiden. Tja, den irriterande brottaren är nu en av grundare av AEW. Jag antar att det är ett subtilt sätt att komma tillbaka på WWE för den roll de gav honom. AEW-programlistan växer starkare för ögonblicket, inklusive talanger från hela världen.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av största namnen i kampanjen, som du kan se live varje onsdag med AEW Plus på Fite TV:

Fite TV: s AEW Plus – enhetskompatibilitet

När du har fått en AEW Plus-prenumeration, du kan titta på de bästa matcherna varje vecka live Fite TV: s applikation. Vet du inte vilka enheter som stöder appen? Här är hela listan:

 • Windows
 • Mac OS
 • Chromecast
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • PlayStation (webbläsare)
 • Xbox
 • Apple TV
 • Roku

Köp AEW Plus i USA – Logga ut

För bara $ 4.99 / month, fans kommer att se AEW: s efterlängtade veckovisning, AEW Dynamite leva eller på begäran internationellt. De i USA kan också dra nytta av det alternativet om de använda sig av ett VPN.

Bara ansluta till en server där tjänsten är tillgänglig och du är bra att gå. Nu kan du strömma AEW med AEW Plus var som helst i världen. Så, säg mig, är detta ett perfekt alternativ för kabel? Är du upphetsad för AEW Dynamite? Dela dina tankar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me