Hur man får argentinska IP-adress utomlands

Hur man får argentinska IP-adress utomlands? Soy Luna, Edha, El marginal, Wild Angles och Estocolmo är exempel på stor argentinsk TV som inte kan ses utanför deras ursprungsland. Argentinskt utlandsboende som bor i Storbritannien, USA, Kanada, Frankrike, Tyskland eller till och med Italien kommer att möta en blockad när de försöker få tillgång till sina hemstads webbplatser, tjänster och kanaler. Det beror på att huvuddelen av innehållet i Argentina är geobegränsad på grund av licensavtal och copyright-frågor.

Det är dock värt att påpeka att argentinare som bor utanför Argentina fortfarande kan få åtkomst till nationellt och lokalt innehåll från någon del av världen om de får de tillbaka sin argentinska IP. De kan behålla sin hemstads IP med hjälp av ett VPN och få det att se ut som om de fortfarande finns i Argentina. Läs vidare för att ta reda på hur du kan få en IP-adress från Argentina var som helst i världen i denna handledning nedan.

Hur man får en argentinsk IP utomlands

Hur man får en argentinsk IP utomlands

Hur man får en argentinsk IP-adress utomlands med hjälp av en VPN

Internationellt innehåll är inte så svårt att uppnå som det en gång var med utvecklingen av VPN-tekniken. Ett VPN, virtuellt privat nätverk, skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Den ansluter din enhet till en av sina servrar i länder över hela världen och säkerställer en säker passage för dina data över nätverk. Därefter omdirigerar du din anslutning via en utsedd server i det land du väljer. Detta gör att du kan komma åt allt innehåll på det lands serveren även om du inte fysiskt var där. här är hur du kan använda en VPN för att få en argentinsk IP-adress utomlands:

 1. Registrera dig först med en VPN-tjänsteleverantör som har VPN-server i Argentina, varav den bästa är ExpressVPN.
 2. Hämta och installera sedan din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Slutligen, välj en argentinsk server och anslut till den.
 5. Vänta ett par sekunder tills VPN ansluts.
 6. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
 7. Från och med nu kan du surfa på Internet med din argentinska IP-adress som om du är belägen i Argentina.

ExpressVPN är en säker VPN-tjänst som innehåller alla nödvändiga funktioner för att kringgå geo-restriktioner och förbli säkra online. Denna tjänsteleverantör värderar högt användarnas integritet & säkerhet. Med ExpressVPN kan du ansluta till någon av deras serverplatser och surfa online var som helst utan att avslöja din IP. Det finns andra tjänsteleverantörer som kan ge dig en argentinsk IP, se till att du kolla in dem i tabellen nedan. För en djupgående analys av Bästa VPN: er för Argentina, kolla in denna recension.

Varför behöver en argentinsk IP?

Att upprätthålla din hemstads IP är tydligen en stor sak. Du kanske inte har kommit till denna insikt om du aldrig lämnat ditt lands gränser. Det finns ett otroligt behov av det utomlands, särskilt när du försöker få tillgång till innehåll hemifrån.

 • Besök endast Argentina och webbplatser: Webbplatser som Netflix Argentina och annat lokalt baserat innehåll kan endast nås från landet. I det här fallet måste du använda en argentinsk IP.
 • Ta dig runt censur: Vissa webbplatser kan vara blockerade av din Internetleverantör eller av regeringen. Detta gör det omöjligt för dig att komma åt dem med din nuvarande IP-adress. Genom att använda IP-adressen till ett annat land kan du komma åt webbplatser som normalt är blockerade där du är.
 • Förbättra din säkerhet: Fördelen med att använda en utländsk IP-adress är att den kan skydda din integritet på ett sätt som ingen tredje part kan veta att det är du. Om du är orolig för säkerhet är det en bra idé att ändra din IP.
 • Dra fördel av låga priser: När du köper en produkt eller ett objekt från en onlinebutik spårar webbplatsen IP-adressen som du har tilldelats av din Internetleverantör. Priset för denna artikel skiljer sig från en plats till en annan. Om onlinebutiken är baserad i Argentina och du är i Storbritannien, måste du betala extra på grund av territoriella åtkomstbegränsningar. Du kommer att undantas från dessa extra avgifter om du får en argentinsk IP-adress.

Skaffa en argentinsk IP utomlands

Din IP-adress är ansluten till din plats, den avslöjar var du är i världen. Det kan inte vara lättare att upptäcka av webbplatser och internetleverantörer. Om du vill gömma dig där du använder Internet från kan du göra det. Du kan till och med ändra din IP helt med en VPN-anslutning. Först då kan argentinare få tillgång till material från sitt eget land. Så om du ska erhålla er en argentinsk IP, låt oss veta vilket VPN du bestämde dig för att gå med.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me