Hur man får en brasiliansk IP-adress utanför Brasilien

Hur man får en brasiliansk IP-adress utomlands? Brasilien är Latinamerikas största land med 200 miljoner invånare med tre miljoner av dessa invånare som bor utomlands. Cirka 66% av Brasiliens befolkning har åtkomst till Internet det senaste året på grund av hård användning av sociala medier. 90% av de brasilianska som har tillgång till Internet tillbringar i genomsnitt 26 timmar i veckan. Nu har de som bor i Brasilien inga problem med att komma åt lokala kanaler som GloboTV eller brasilianska telenovelas medan invånare som bor utomlands gör.


Utan en brasiliansk IP-adress kan brasilianska utlandsboende som bor i Storbritannien, Portugal, Spanien, USA, Mexiko, Frankrike, Tyskland, Italien och Australien inte se kanaler som Globo eller PFC. För att få se sådana kanaler utomlands behöver de en brasiliansk IP-adress, som de kan få via VPN. En VPN kan ändra sin IP och göra det möjligt för dem att kringgå alla typer av geobegränsningar. Ta reda på hur du får en brasiliansk IP-storlek på Brasilien i guiden nedan.

Hur får man brasiliansk IP utomlands?

Hur man får brasiliansk IP-adress utanför Brasilien

Hur man får en brasiliansk IP med hjälp av en VPN

Det bästa sättet för brasilianska utomlands att få en IP-adress är genom en VPN. Ett virtuellt privat nätverk ansluter din enhet till en av dess server och skapar en säker online-anslutning. Genom att använda en VPN kan du få en brasiliansk IP-adress utanför Brasilien och säkra all data du överför över eller via Internet. När du har fått VPN-appen kan du ansluta till en server i ett valfritt land. Därefter får du serverns IP-adress så att du kan komma åt innehållet i det landet. Läs mer om bästa VPN för Brasilien precis här. Helt enkelt följ dessa steg för att få en brasiliansk IP-adress var som helst i världen:

 1. Registrera dig med en VPN, där bäst är ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en brasiliansk server och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
 6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din brasilianska IP-adress som om du är belägen i Brasilien.

Du måste hitta ett VPN som har brasilianska tjänster med tillräckligt med bandbredd så att du kan strömma brasiliansk innehåll utan någon stam eller avbrott. ExpressVPN är den bästa VPN för jobbet. Med denna tjänsteleverantör finns det ingen ISP-tjänster och bandbredden är obegränsad. Om du vill undersöka de andra tjänsteleverantörerna ska du kontrollera tabellen nedan.

Varför behöver en brasiliansk IP?

Att inte logga in på hemstadens innehåll kan vara frustrerande. Det faktum att du tappar ditt lands IP-adress när du lämnar landet har sina nackdelar, men det finns ett sätt att få tillbaka den. Så om du bor utanför Brasilien förstår du behovet av en IP-adress där du är. Med en VPN kan du ansluta till Internet med en IP-adress i Brasilien och få åtkomst till webbplatser och tjänster som endast är tillgängliga i Brasilien var som helst i världen. Det är därför du behöver en brasiliansk IP:

Få tillgång till Brazillian-innehåll

Om du vill titta på TV-program som Avenida Brasil och The Mechanism utanför Brasilien måste du ändra din IP-adress. Kanalen eller webbplatsen du försöker komma åt måste upptäcka en IP som kommer från Brasilien, annars kommer din åtkomst till dess tjänster att nekas.

Perfekt språket

Det bästa sättet för dig att perfekta en brasiliansk accent är att fördjupa dig i 100% brasilianska TV-program (främst Carioca och Sao Paulo accenter). För att du ska kunna göra det måste du ha tillgång till det lokala innehållet. Och för det behöver du definitivt en brasiliansk IP-adress.

Anonymitet

Att ändra din IP-adress kan vara mycket användbart för din säkerhet. Du behöver inte oroa dig för vad du gör på nätet eftersom ingen kommer att veta att det är du ändå. Det är inte din brasilianska IP som är ansvarig för detta, till att börja med en annan IP, som gör denna anonymitet möjlig.

Driva ett företag

Om du driver ett företag hemma i Brasilien kommer du inte att kunna komma åt lokala baserade webbplatser och tjänster. Du kommer att behöva en VPN för att ersätta din nuvarande IP-adress med en brasiliansk adress för att effektivt kunna hantera dina affärsaffärer utanför landet.

Skaffa en brasiliansk IP-adress

En VPN erbjuder tjänster som gör att du kan växla din utländska IP-adress till en som finns i Brasilien. Med hjälp av en VPN kommer du att kunna njuta av alla brasilianska TV-stationer som finns tillgängliga via Internet utan att behöva möta något fel. Låt oss veta vilken VPN-tjänsteleverantör som har hjälpt dig att få tillgång till brasilianskt innehåll utomlands i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map