Hur man får japansk IP-adress utanför Japan

Det finns många animeälskare och mangaläsare i världen, och de flesta är i USA. Så amerikanerna är fascinerade av japanskt innehåll, ingen skada där. Det enda problemet är att de inte kan komma åt något av det där de bor. Detta leder till varför du skulle behöva en japansk IP i första hand. Oavsett vilken IP du byter till skulle du få en ny IP-adress hjälpa dig att övervinna regionblockering och ta bort geobegränsningar för medieinnehåll. Allt detta görs möjligt med en VPN-tjänsteleverantör. Oavsett anledning som tvingar dig att få en japansk IP, kan det inte göras utan VPN. Läs allt om processen i denna handledning nedan:

Hur man får en japansk IP-adress

Hur man får en japansk IP-adress

Skaffa en japansk IP-adress utanför Japan med ett VPN

För att få tillgång till japanskt innehåll måste du bedöva din plats och få en japansk IP-adress. Du måste tyckas ansluta från Japan i motsats till var du verkligen är belägen så att du får privilegiet av en japansk lokal. Du kan nå allt detta med en VPN-tjänsteleverantör. När du är ansluten till en kommer du att kunna komma åt allt det japanska baserade innehållet du vill ha.

En VPN är ett privat nätverk som ansluter din enhet till servrar någonstans på Internet. Detta gör att du kan surfa på Internet med hjälp av den serverns internetanslutning. Om servern är på en annan plats kommer du att se ut som om du befinner dig i det landet. Som ett resultat får du landets IP-adress. Detta gör att du kan komma åt det innehåll du normalt inte kan i ditt eget land. Vad du måste göra för att få en japansk IP-adress är följande:

 1. Registrera dig med en VPN som tillhandahåller VPN-servrar i Japan som ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en japansk server och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din japanska IP-adress som om du är i Japan.

ExpressVPN är ett av de mest populära VPN: erna på marknaden eftersom det erbjuder snabba anslutningar, utmärkt säkerhet och en lättanvänd programvara. Med ExpressVPN får du tillgång till deras massiva nätverk av servrar, som täcker mer än 1500 servrar på 145 platser i 94 olika länder, inklusive 2 servrar på 2 olika platser i Japan. Vilket innebär att du kan få en IP-adress från Japan eller från något av de andra 93 länderna. Mer information om andra tjänsteleverantörer finns i tabellen nedan.

Varför behöver du en japansk IP-adress?

Den som sa att det inte är lätt att få en japansk IP-adress är fel. Med en VPN-tjänsteleverantör är det som det enklaste i världen. Skälen till att man skulle vilja få en japansk IP skiljer sig emellertid från en person till den andra. Låt oss ta en titt, ska vi? Du behöver en japansk IP-adress till

 1. Få bättre säkerhet: Du kan skydda dig mot hackförsök och bedrägerier på offentlig WiFi.
 2. Ta dig runt censur: Om du bor någonstans med tung internetcensur skulle du använda en VPN tillåta dig att ta dig runt denna censur och surfa på webben så fritt som du kan i Japan.
 3. Skydda din integritet: Förhindra att tredje parter observerar dig eller registrerar information om vad du gör online.
 4. Ladda ner på ett säkert sätt: Undvik böter och åtal när du strömmar med ett VPN.
 5. Få åtkomst till geo-begränsat innehåll: Avblockera japanskt innehåll som Rakuten och Animax.
 6. Få en anonym identitet: Att få en japansk IP-adress är som att få en helt ny identitet. En så hemlighetsidentitet att ingen kan ta reda på vem du egentligen är. Du kan sedan surfa på webben med en sinnesfrid. Med en kombination av ett VPN och ett urval av sekretessverktyg är det möjligt att förbli anonym online.

Skaffa en japansk IP-adress utanför Japan

Att använda en VPN är det absolut bästa, säkraste och privata sättet att få en japansk IP-adress utanför Japan. Du måste bara prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör – en som fungerar bäst för Japan– och du kommer praktiskt taget att transporteras dit. Det är enkelt, det är effektivt och det är snabbt! Så gå vidare, få den japanska IP-adressen och låt oss sedan veta vad du använde den för.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me