Hur man får kanadensisk IP-adress utanför Kanada

Hur man får kanadensisk IP-adress utanför Kanada? Om du är kanadensisk expat i någon del av världen ger dig en solid anledning till att du ska få dig en kanadensisk IP. Du borde kunna titta på dina favorit-TV-program och nyhetskanaler från din hemstad eftersom du inte är fysiskt närvarande i ditt land. Var kommer du att höra orden chesterfield, hydro bill eller frasen Hang a larry eller hänga en roger om du är utanför Kanada? TV är det enda sättet du kommer att återuppleva kanadensiska ögonblick, och för att det ska hända måste du få ett VPN för tyvärr gäller geo-restriktioner för kanadensiskt innehåll. En VPN kan ändra din IP-adress till en kanadensisk, på så sätt kommer du att kunna komma åt kanadensiska TV-kanaler som HBO Canada, CTV, CityTV, CBC, CBC Sports, TSN, Sportsnet, Univision Canada och HGTV utomlands på PC, Operativsystem Mac, Android och iOS.

Hur man får kanadensisk IP-adress utanför Kanada

Hur man får kanadensisk IP-adress utanför Kanada

Skaffa en kanadensisk IP-adress utanför Kanada med hjälp av ett VPN

En VPN är ett privat nätverk som ansluter din enhet till globala servrar via Internet. Detta innebär att du surfar på Internet med hjälp av den serverns internetanslutning. Om du ansluter till en server i Kanada kommer det att visas som om du surfar på Internet från Kanada. Som ett resultat kommer du att kunna komma åt innehåll som inte är tillgängligt i ditt eget land.

 1. Registrera dig med en VPN som tillhandahåller VPN-servrar i Kanada som ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en kanadensisk server och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din kanadensiska IP-adress som om du är i Kanada.

En VPN-leverantör som ExpressVPN kan omdirigera all din trafik via VPN-servern, och det är här den nya IP-adressen kommer från. ExpressVPN tillhandahåller servrar på många platser, så att du till och med kan få en IP från alla länder runt om i världen. All data som passerar servern är krypterad och kan inte spåras tillbaka till dig via din riktiga IP. Om du letar efter andra tjänsteleverantörer kan du kolla i tabellen nedan.

Bästa VPN för att få en kanadensisk IP-adress

VPN är över hela marknaden när det gäller kvantitet. Men om du letar efter fullständig integritet och anonymitet behöver du kvalitet. Det är därför jag fortsatte med att välja 4 av de bästa VPN: erna för Kanada som du kan välja mellan. Här är de.

ExpressVPN

ExpressVPN är min personliga favorit eftersom det värnar om användarnas integritet. När vissa VPN: n säger att de har en nollloggspolicy, kanske du tror att dubbelt så inte alla respekterar det. Denna VPN har en strikt no-log-policy, så du kan vara säker på att dina data förblir privata hela tiden. Dessutom kan du låsa upp hundratals strömningskanaler runt om i världen på grund av att ExpressVPN har mer än 3000 servrar i sitt nätverk i över 90 länder.

Denna VPN erbjuder en 256-bitars AES-militärkryptering och en kill-switch om ett plötsligt fall i din VPN-anslutning inträffar. Det tillåter också fem samtidiga anslutningar. För att veta mer, ta en titt på vår ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN är en annan leverantör som respekterar kundernas önskemål om integritet. Inte bara det, utan det har mer än 5000 servrar runt om i världen för att säkerställa åtkomst till geo-begränsat innehåll i mer än 50 länder.

När det gäller säkerhet har denna VPN vissa exklusiva tekniker som andra VPN saknar. Ta exempelvis Double VPN. Med den här funktionen kan du dirigera din trafik genom två VPN-servrar istället för en. Kan du föreställa dig vad dubbelkryptering kan göra? Ja, två gånger den datasköld du brukade ha. För att inte tala om CyberSec, som är för att skydda din enhet mot att bli infekterad av skadlig programvara. Med 256-bitars kryptering, en kill switch och DNS-läcksskydd upprätthålls din online-säkerhet på 6 enheter under ett konto. Det är fantastiskt. Läs mer om detta VPN i vår NordVPN granskning.

BulletVPN

BulletVPN antar också no-log-policyn och stöder användare med de senaste krypteringarna i militär kvalitet. Deras VPN-servernätverk är ganska litet och omfattar endast 31 länder. Men servrarna är spridda strategiskt för att tillgodose dina internetbehov.

BulletVPN använder 256-bitars AES-kryptering för perfekt internetsäkerhet. Å andra sidan erbjuder den sin egen DNS-tjänst som blockerar dussintals kanaler oavsett var de befinner sig. Kolla in mer om BulletVPN granskning här.

SurfShark

Surfshark erbjuder mer än 800 servrar runt om i världen. Det är en av få VPN-skivor som kunde kringgå Netflix VPN-block. Även om det är nytt, har det visat sig värt att konkurrera med jättarna. I praktiken är det den enda VPN-leverantören som erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Till och med IPVanish har en gräns på 10.

Precis som andra VPN: er finns en kill switch och DNS-läcksskydd och smarta DNS-tjänster, vilket gör SurfShark till ett perfekt exempel på en stark VPN-leverantör. Läs mer om Surfshark i denna översyn.

Varför få en kanadensisk IP?

Om du är en kanadensisk utflyttare finns det många skäl till varför du bör få en kanadensisk IP-adress. Börja från att kringgå geo-block till att kunna boka billigare flygbiljetter är bara några fördelar med att anskaffa IP från Kanada. Några andra skäl är följande:

 • Bypassbegränsningar

Begränsningarna för innehåll som du dåligt vill titta på är de värsta. Särskilt om du vill titta på Global TV och City TV utanför Kanada. De flesta kanadensiska webbplatser blockerar ljud- och videoinnehåll utanför landet eftersom de bara har rätt att strömma innehåll inom Kanada. De använder användarnas IP-adressspårare för att ta reda på om personen som försöker bläddra i det begränsade innehållet har kanadensisk IP-adress eller inte. Därför behöver du en kanadensisk IP för att se kanadensiskt innehåll utomlands. Klicka på Global TV och City TV utomlands för mer information om hur du blockerar dem utomlands.

 • Gå till kanadensiska webbplatser

Kör och testa framgången för dina onlineannonsekampanjer på kanadensiska Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorer.

 • Spendera mindre pengar

Om du vill spara pengar på flygbiljetter utan att slösa för mycket tid på att söka på olika webbplatser för en bra affär, bör du helt enkelt förfalska din plats och din surfhistorik med hjälp av en VPN. Detta innebär naturligtvis att få en tillfällig kanadensisk IP.

 • Lär dig lokalt språk

Lär dig det lokala språket i Kanada genom att bläddra med en kanadensisk IP. Att bo utomlands kan ha några negativa effekter på ens språk om de inte ofta övar. Men ingenting som TV-tittar kan hjälpa till med. Att lära sig genom att lyssna på språkens ord eller fraser är till stor hjälp för språkinlärningsprocessen.

 • Få en ny identitet

När du ändrar din IP ändrar du nästan din plats. Vilket innebär att du är medborgare i ett annat land, vilket automatiskt ger dig en ny identitet. Så att få en kanadensisk IP-adress är som att få en ny identitet i det avseendet.

Skaffa en kanadensisk IP

Nu när du vet att du kan ändra din IP-adress kan du lika gärna få en kanadensisk. Med de främsta skälen till att vi tidigare har nämnt varför du ska få kanadensisk IP antar vi att du förmodligen letar efter en bra VPN-tjänst för att få jobbet gjort för dig. Utan tvekan litar vi på att du hittar det perfekta sättet att avblockera kanadensiskt innehåll från vilken plats som helst. För ytterligare information, se till att du tittar på vår recension om bästa VPN för Kanada.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map