Hur man får portugisisk IP-adress utanför Portugal

En portugisisk medborgare som bor utanför Portugal kommer att ha svårt att få tillgång till innehåll från sitt lokala land. Det beror främst på geo-restriktioner och oöverträffad IP-adress. Att ansluta till Internet från ett annat land förbjuder dig att använda portugisiskt innehåll, och det beror på att du inte använder en portugisisk IP. Det är inte en omöjlig fråga att vända eftersom det krävs en VPN-tjänsteleverantör för att få en ny portugisisk IP. Läs vidare för att lära dig hur du kan få en portugisisk IP-adress med hjälp av ett VPN.


Hur man får en portugisisk IP-adress

Hur man får en portugisisk IP-adress

Hur man får en portugisisk IP-adress med hjälp av en VPN

Det är fördelaktigt att använda en portugisisk IP-adress om du bor utanför Portugal. Hur förväntar du dig att titta på dina favorit-TV-program hemifrån eller få tillgång till Portugal-baserade tjänster utan någon? Lyckligtvis kan en VPN ge dig den IP-adress du vill ha när du ansluter till en av dess många servrar. En VPN ger dig inte bara en ny IP utan den håller också din anslutning säker medan du surfar på Internet. Ta en titt på hur du kan få en portugisisk IP med hjälp av ett VPN:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som har VPN-server i Portugal, där bäst är ExpressVPN.
 2. Hämta och installera sedan din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en portugisisk server och anslut till den.
 5. Vänta ett par sekunder tills VPN-anslutningen är säkrad.
 6. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
 7. Nu kan du surfa på Internet med din portugisiska IP-adress som om du är belägen i Portugal.

ExpressVPN ger obegränsad trafik, supersnabb anslutningshastighet och en pålitlig och stabil VPN-tjänst hela tiden. Om säkerhet är din huvudprioritet, se till att du prenumererar på ExpressVPN. Med denna tjänsteleverantör kan du växla din IP-adress till en Portugal och njuta av kvalitetstjänster var du än är i världen. Se till att du tittar på andra tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Varför behöver du en portugisisk IP-adress

En IP-adress är en serie nummer som representerar den fysiska platsen för alla enheter som är anslutna till Internet. Nu när du vet vilken roll en IP-adress spelar i relation till internetåtkomst ser du att det kan vara mycket användbart att ha kontroll över ens egen IP för att njuta av internetfrihet. Så det är vad en IP gör och så användes för att tjäna ditt innehåll. Därför behöver du en portugisisk IP-adress om du ser fram emot att få tillgång till portugisiskt innehåll. Du kan använda en portugisisk IP-adress av flera skäl:

 1. Få tillgång till portugisiskt innehåll: Om du är en portugisisk expat som bor i ett land där du har noll åtkomst till dina hemstadsutställningar och filmer, hittar du det nödvändigt att få en portugisisk IP-adress. När du har fått din portugisiska IP-adress kan du titta på utställningar som Último a Sair, Odisseia och Conta-me Como Foi.
 2. Ta dig runt censur: Vissa webbplatser kan vara otillgängliga på grund av geobegränsningar eller blockerade av din internetleverantör eller av regeringen, vilket gör det omöjligt att få åtkomst till din lokala IP-adress. Men om du använder en IP-adress från ett annat land kan du komma åt webbplatser som annars skulle blockeras.
 3. Förbättra säkerheten:  Att ha en annan IP – oavsett vilken IP – lägger till ett extra lager av säkerhet vilket gör det svårare för tredje part att spåra dig. Om du är orolig för säkerhet är det bra att dölja din IP-adress. 
 4. Lär dig portugisiska: Att lära sig portugisiska görs enkelt med enkel åtkomst till portugisiska lärplatser, filmer och TV-program. Filmer ger dig lyssningsövning, kulturellt sammanhang och en hel del motivation att fortsätta lära sig. Om du studerar portugisiska behöver du en portugisisk IP-adress.

Skaffa en portugisisk IP-adress

Om du är intresserad av att få tillgång till portugisiskt innehåll från ett annat land, måste du få en VPN-tjänsteleverantör. Den portugisiska IP-adressen som tillhandahålls av VPN skulle göra det möjligt för dig att blockera alla webbplatser, tjänster och kanaler baserade i Portugal och komma åt dem som om du är belägen där. Låt oss veta vilken tjänsteleverantör du skulle välja att få en portugisisk IP-adress. Vad är det bästa VPN för Portugal? Läs den här artikeln för att ta reda på det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map