Hur man får Sky Go i USA

Hur man tittar på Sky Go i USA? Sky Go är en populär online-tv-tjänst som representerar ett fantastiskt sätt för tittarna att få tag på live och on-demand-program och videor. Den här kanalen är baserad i Storbritannien, så om du av någon anledning utanför landet kommer du inte att kunna komma åt Sky Go. Det främsta skälet till att du skulle möta en blockad när du försöker komma åt Sky Go har att göra med din IP-adress. När du flyttade ur landet ändrades din IP-adress eftersom du nu har IP: n för det land du befinner dig för närvarande.

Hur man tittar på Sky Go i USA

Hur man tittar på Sky Go i USA

Det enda sättet att du kan strömma Sky Go-innehåll är nu om du skaffar dig en brittisk IP. Och detta kan inte vara en enklare uppgift för en VPN-tjänsteleverantör. En smart DNS-proxy kan också ge dig Sky Go vart du än är, men inte genom att ändra din IP. I första hand kan du se Sky Go UK i Amerika om du använder en VPN eller Smart DNS på din PC, Mac, Android och iOS-enheter.

Hur man tittar på Sky Go i USA med hjälp av en VPN

Storbritanniens utlänningar som bor utomlands behöver inte avundas på brittiska medborgare längre eftersom de själva rakar lyxen att strömma live och on-demand innehåll från Sky Go. Med en VPN behöver de inte gå över gränserna eller framkalla något mirakel för att komma åt Sky Go. Ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk är en mjukvara som ger dig den plats du önskar genom att ändra din IP-adress. Den fungerar typ som en mellanhandsserver mellan din enhet och webbplatsen, kanalen eller tjänsten du vill ha åtkomst till. Så här får du när du försöker titta på Sky Go i USA:

“Sky go är endast tillgängligt för användare som ansluter från Storbritannien eller Irland. Du verkar vara utanför dessa territorier. ”

När du ansluter till ett VPN, reser dina data genom denna digitala tunnel skapad av VPN-där den krypteras innan den når något annat nätverk. Så om du är i USA och vill se Sky Go UK, måste du ansluta till en server i Storbritannien. Detta ger dig en tillfällig brittisk IP och ger dig tillgång till Storbritanniens innehåll. Lär dig alla stegen här:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en UK VPN-server. Du kommer att beviljas en Brittisk IP-adress.
  5. Besök slutligen Sky Gos webbplats eller starta dess applikation.
  6. Njut av att titta på Stan Lees Lucky Man, Stick note och S.W.A.T i USA.

Vill du ha Sky Go i USA? Registrera dig bara med ExpressVPN och se hur smidig avblockering av streamingtjänster är. Denna tjänsteleverantör är dyr av en anledning på grund av deras oöverträffade kvalitetstjänster. De garanterar att man kringgår alla typer av geobegränsningar över hela världen så att inte ge ExpressVPN en ny tanke. Andra VPN-tjänsteleverantörer presenteras i tabellen nedan om du vill kolla in dem. Läs vår artikel om bästa VPN för Sky Go för en bättre förståelse.

Hur man tittar på Sky Go i USA med hjälp av en smart DNS-proxy

Ett billigare alternativ till att få Sky Go i USA skulle vara genom en smart DNS-proxy. Det är inte lika säkert som ett VPN, men det får jobbet gjort. Med det menar vi, det får Sky Go och många andra kanaler blockeras var du än befinner dig. Vad det gör i princip är det att omdirigera den trafik som krävs för att identifiera din geolokalisering via dess utsedda servrar, vilket gör att du kan komma åt allt innehåll du önskar. Så här använder du ett smart DNS för att komma åt Sky Go i Amerika:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till Sky Gos webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt Sky Go-innehåll.

Unlocator är en ganska stabil Smart DNS-proxy som enkelt kan avblockera Sky Go i USA tillsammans med 200 andra kanaler från var som helst i världen. Det fungerar med snabba hastigheter eftersom det inte krypterar alla dina uppgifter som vad en VPN skulle göra. Oavsett är det fortfarande ett billigt sätt att få några av dina favoritkanaler avblockerade utomlands.

Titta på Sky Go i USA

Förutom att du kan titta på Sky Go i USA kommer en VPN med många andra fördelar som skulle förbättra din onlineupplevelse. Oavsett om du vill avblockera Sky Go i Irland eller en annan kanal från ett helt annat land, har VPN: er och smarta DNS-proxyer fått dig täckt. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vilken VPN du skulle välja att titta på Sky Go i Amerika.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me