Hur man får tysk IP-adress utanför Tyskland

Så du kan inte komma åt kanaler som tyska kanaler som Welt, ARD, ProSieben och ZDFneo i andra länder, va? Ta inte det personligen. Jag kan inte heller. Faktiskt, ingen utanför Tyskland kan, och det har mycket att göra med den IP-adress din ISP har tilldelat dig.

Men när du väl har ändrats till tyska blir du det kvalificerad för att få tillgång till tyskbaserat innehåll utomlands. Att få en tysk IP-adress är vad jag får till och jag förklarar hur du kan göra det nedan.

Hur man får tysk IP-adress utanför Tyskland

Hur man får tysk IP-adress utanför Tyskland

Skaffa en tysk IP-adress utomlands – VPN

Sedan din IP-adress visar din geo-plats, Internetleverantörer kan avsluta din åtkomst till innehåll som du inte har behörighet att komma åt. Om en ISP upptäcker en IP-adress som kommer utanför de tyska gränserna kommer du inte att kunna komma åt några tyska kanaler eller tjänster.

Med en VPN skulle dock IP-adressen inte längre vara ett problem. Det enda sättet du får tillgång till dessa tyska kanaler, webbplatser och tjänster är genom att ansluta till internet med en tysk IP-adress. Med en kan du strömma alla typer av tyska innehåll på din dator, Mac, Android och iOS.

En VPN skapar ett privat nätverk som upprättar en anslutning mellan din dator, smartphone eller surfplatta till dess servrar över hela världen. VPN tillåter dig för att använda sina servers IP-adresser så att du kan få tillgång till allt utomlands innehåll du vill. Om servern är i Tyskland kommer du att se ut som om du är i Tyskland. Detta kommer att resultera i att du får tillgång till innehåll som du vanligtvis inte kan få i ditt eget land.

  Hur man får en rysk IP-adress utanför Ryssland

Steg – med en VPN

Allt du behöver göra är följande:

  1. För att få en tysk IP-adress måste du prenumerera på ExpressVPN.
  2. Nästa du få VPN-appen igång på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
  3. Så du öppnar appen och börja leta efter servrarna du vill.
  4. Välj en tysk server och anslut din enhet till den.
  5. Om du vill se till att en ändring har gjorts, gå till WhatIsMyIP.network.
  6. Njut av alla de privilegier du får som en tysk lokal, i den virtuella världen, naturligtvis.

Bästa VPN för att få en tysk IP

ExpressVPN kan ersätta din ursprungliga IP-adress med en tysk direkt. Innan du vet det, skulle du vara det strömmande tyskbaserade tjänster var som helst utanför Tyskland. Anledningen till att jag nämner ExpressVPN beror på att företaget äger ett stort nätverk av över 2 000 servrar optimerade för snabba anslutningar.

Med ett sådant VPN-abonnemang kan du ladda ner, ladda upp och strömma utan att oroa dig för bandbredd eller fördröjning. Denna tjänsteleverantör är den bästa i branschen. Men det vore inte rättvist att utesluta andra kapabla VPN-leverantörer. Du kan kolla in dem i tabellen nedan.

Varför behöver du en tysk IP-adress?

Få åtkomst till geobegränsat innehåll

För dem som vill förbättra sitt tyska språk eller hålla kontakten med sin hemstadskultur behöver en tysk IP-adress. En tysk IP-adress är deras nyckel till åtkomst till geobegränsade webbplatser, tjänster, innehåll och kanaler. Tyska utlandsstationerade i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Frankrike kommer att behöva förstöra deras plats för att det ska se ut som om de är fysiskt belägna i Tyskland.

  Cómo ocultar la dirección IP en Apple TV

En anonym identitet

Om du får en tysk IP-adress kommer du få en ny identitet i processen. Ingen skulle veta vem du är längre. Du kan gå online utan en enda oroande tanke i huvudet. Med de säkerhetsfunktioner en VPN har att erbjuda kan du förbli anonym online.

Handla till lägre kostnader

När du köper en produkt eller föremål online är det första som webbplatsen gör att skanna din IP-adress. Det spårar det även för att se var du är ifrån. Tillbaka till punkten objektets pris varierar från en plats till en annan på grund av fraktavgifter och landets valuta.

Så om butiken du beställer finns i Tyskland och du är i Storbritannien, måste du betala extra för territoriell åtkomst. Men om du skaffar dig en tysk IP-adress kommer platsen att debiteras för dig. Ganska söta ey?

Skaffa en tysk IP-adress

Man borde inte bli för knuten till sin IP-adress för att ändra den har sina dygder. Se “Dark”, “Babylon Berlin” och “Stromberg” med din Tysk IP-adress var som helst med ett VPN. Låt mig veta vilken VPN-tjänstleverantör du kommer att prenumerera för att få en tysk IP i kommentarerna. För mer information om vilka VPN som tillhandahåller tyska IP: er, kolla in den här artikeln om bästa VPN för Tyskland. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me