Hur man går förbi skolan Internet Security Restriction och brandväggar 2020?

Bypass School Web Filter-begränsningar och brandväggar

Bypass School Web Filter-begränsningar och brandväggar

Bypass School Web Filtrering – Använd en proxy

Du kan använda en proxy för att kringgå webfiltreringsproxy. Normalt fångar en webbproxy i skolan all webbtrafik och skickar den genom sina filter för att bestämma vad som går igenom och vad som blockeras. För att kringgå skolvägsfiltreringssystemet kan du använda en proxy, allt du behöver göra är att ange proxy-URL och port “Använd en proxy som inte använder standardporten på 80”.

Omkoppling av skolfilterbegränsningar och brandväggar

När en port som inte är standard används har du en god chans att proxy-lösningen fungerar för att kringgå brandväggsbegränsningarna som skolor sätter på webbplatser som Facebook, Yahoo, Google Plus och Youtube. Se proxylistan på denna webbplats för offentligt tillgängliga proxyer. Observera här att för att detta ska fungera måste du ha rättigheter att ändra proxy i webbläsare på datorn i fråga, och det kommer inte att göra alla tjänster som webbkameras streaming fungerar.

Avblockera begränsningar för Internet-säkerhet på skolan – Använd VPN

VPN eller Virtuell privat tunnel gör vad namnet antyder. Det skapar en virtuell tunnel genom internetsäkerhetsbegränsningar som skolan sätter på. En VPN-tunnel är krypterad och den fungerar för alla applikationssajter och tjänster på datorn eftersom all trafik skickas genom den virtuella tunneln. Det finns två sätt att ställa in ett VPN, antingen manuellt eller genom att använda en app som gör det mesta av jobbet för dig “Om VPN-leverantören levererar en sådan app”. I båda fallen behöver du prenumerera på en VPN-tjänst.

Jag använder personligen VPN-tjänsten som heter ExpressVPN, de har stort stöd och hastigheter och har servrar nästan var som helst i världen. Det låter dig blockera alla brandväggs- eller webbfilterbegränsningar och använda samma tjänst hemma för onlinespel, Netflix-regioner eller NHL GameCenter-blackouts. Här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör. Som jag sa, ExpressVPN rekommenderas starkt.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till valfri server.
 4. Detta kommer att täcka din IP-adress och du surfar på webben anonymt.
 5. Njut av gratis att använda internet i skolan utan några begränsningar.

Titta snabbt på de bästa VPN: erna för att kringgå skolbegränsningar eftersom jag kommer att visa upp fler funktioner om dem nästa.

Bästa VPN: er för att kringgå skolväggar

Det finns många VPN som kan hjälpa dig med dina internetproblem i skolan. Vissa av oss eller borde jag säga de flesta av oss frestas när vi ser ordet “gratis” bredvid en tjänst. I VPN-branschen är det den du bör undvika eftersom det kommer att göra dig mer skada än nytta. Försök att inte falla för deras lockande erbjudanden, de har inte många servrar och kanske läcker dina data medan du försöker få en spricka i skolans policy. Du kommer att bli avstängd om du fångas. För att komma runt det investerar du bättre i premiumtjänster. Nedan hittar du allt du behöver veta om topp VPN för skolor. Nu kör vi.

ExpressVPN

ExpressVPN kommer direkt från de brittiska Jungfruöarna. Jag är inte partisk, men detta VPN är min mest rekommenderade leverantör. Deras nätverk innehåller mer än 2000 servrar i över 90 länder, vilket anses vara ett stort antal jämfört med andra. Om du stöter på några besvär kommer du att upptäcka att deras kundservice är utmärkt och de hjälper dig inom några minuter via livechatt.

Deras applikation är mycket enkel att använda, du hittar klienter på flera stora operativsystem som Android, iOS, PC, Mac och Fire Stick. För att inte tala om att du har upp till fem samtidiga anslutningar under ett konto. Dela en VPN-anslutning med dina familjemedlemmar eller installera bara VPN på din router för att sprida ett säkert nätverk till den som besöker ditt hus.

Denna tjänst lovar en garanti utan logg när du besöker webben. Dina uppgifter förblir privata för dig eftersom ExpressVPN värnar om användarnas onlinebehov. Ta reda på mer om det genom att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN kommer också som en prioritering att använda i skolan. Denna VPN täcker inte så många länder som ExpressVPN gör, men den erbjuder mer än 5000 servrar, vilket är ett ganska stort antal. Du kommer att upptäcka att NordVPN har mer exklusiva funktioner än någon annan VPN på vår lista.

Till exempel bör du kolla in deras dubbla VPN-dataskydd. I stället för att omdirigera din trafik via en server kommer den att kanaliseras igenom två. Det ger dig dubbel kryptering och bättre skydd.

När vi pratar om deras servrar bör du veta att de har väletablerade sådana som hjälper användare även om de bor i mycket censurerade regioner. Om ett land som Kina inte kan begränsa NordVPNs åtkomst, vad skulle en skola kunna göra? Ett ord, ingenting.

Om du vill spela Fortnite i skolan under fördjupningen kan du från och med nu. För att inte tala om att kringgå regionala begränsningar och ge dig tillgång till kanaler som Netflix, Hulu och så många fler. För att lära dig mer om den här tjänsten, titta på vår NordVPN Review.

BulletVPN

Du kanske märker det BulletVPN har inte ett mycket stort servernätverk, men det beror på att det är nytt på marknaden. När du tittar på dess funktioner kommer du dock direkt att bli kär i vad den har att erbjuda. Först får du skydda dig själv med kryptering av militär kvalitet och de senaste VPN-protokollen. När du pratar om sekretess döljer denna VPN din IP-adress så att du kan surfa på webben anonymt. Det här är en enorm faktor när du öppnar blockerat innehåll i skolan.

Om du är en streamer kan du förbereda din plattform för obegränsad serie med sin Smart DNS-tjänst. Du får både VPN och Smart DNS om du prenumererar på BulletVPNs tjänster. Om du har några frågor kan du alltid be om deras supportteams hjälp när som helst. De är alltid redo att lösa dina problem på plats. Läs mer om detta VPN i vår BulletVPN granskning.

SurfShark

Surfshark är en annan ny VPN i stan som har mer att erbjuda än du någonsin kan förstå. När du går till deras webbplats kommer du att märka att de erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar under en prenumeration. Det ensam kan fånga vem som helst uppmärksamhet.

Även om det är nytt, konkurrerar det med de bästa VPN-leverantörerna i världen med sina tjänster. Till och med IPVanish kan inte blockera Netflix och det här kan. Med över 800 servrar runt om i världen kommer du att blockera mycket mer än Netflix och Hulu, prata BBC iPlayer, Hotstar och mer. Du kan till och med avblockera Youtube i skolan enkelt om du arbetar med SurfShark.

Du kan alltid prova denna leverantör med deras 30-dagars återbetalningsgaranti. Läs mer om Surfshark i denna SurfShark-granskning.

Webbsäkerhetsprogramvara som används på skolor

Nedan hittar du en lista över programvara som skolor använder för att blockera din åtkomst till flera onlineinnehåll:

 • iBoss
 • iPrism
 • Meraki
 • Lightspeed-webbfilter
 • Linewize
 • Cyberoam
 • Nanny Nanny

Lista över webbplatser & Appar som är förbjudna i skolan

Här är en lista över vad du kanske inte kan komma åt på skolans campus:

 • Twitter
 • snapchat
 • WhatsApp
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Dailymotion

Bypass skolvägg – studera bra

Återigen, glöm inte det främsta skälet till att du är i skolan är att få en bra utbildning. Behandla därför den här artikeln som läromedel och besöka ExpressVPN-webbplatsen för mer information om proxyer och VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me