Hur man installerar ett VPN på PS4

Hur man använder ett VPN på PS4? Du kanske tror att din PS4 inte behöver ett VPN och att du har det bra som det är, men låt oss förklara varför du kanske har fel på den. Om du inte visste det, har PlayStation-nätverket inte det bästa rykte för säkerhet, vilket gör kryptering desto mer nödvändig. Det gäller särskilt om du så skickar känslig information via din spelkonsol.


Men eftersom spel kanske är det enda som oroar dig för PS4, bör du veta att om du har en VPN som körs på det skulle det göra din spelupplevelse värdefull. En VPN som är installerad på din PS4, låter dig få åtkomst till geo-blockerade spel och förbättra din onlinespelhastighet. Så om du inte letade efter sätt att ansluta din PS4 till ett VPN, skulle det nu vara den perfekta tiden att tänka på det. Fortsätt läsa för att lära dig hur du installerar ett VPN på PS4.

Hur man installerar ett VPN på PS4

Hur man installerar ett VPN på PS4

Hur man installerar ett VPN på PS4?

Precis som en VPN säkerställer din säkerhet och ökar din online-frihet på din smartphone, detsamma gäller om du använder den på din PS4. Det är inte omöjligt att få ett VPN på PS4, men det kräver mer ansträngning än att få en på en smartphone.

 • PlayStation stöder inte direkt ett VPN, men det kan lösas genom att installera ett på din router. För det behöver du en VPN-kompatibel router, vilket betyder en med en inbyggd VPN-åtkomst. Om du inte vill gå igenom besväret med att ställa in ett VPN på din router kan du köpa en router med inställningarna för din leverantör som redan är inbyggd. Eller så kan du manuellt infoga VPN-detaljerna i dina Wi-Fi-routerinställningar . När du har installerat din router sätter du på PS4 WiFi för att ansluta till den.
 • Alternativt kan du ansluta till ett VPN på din PS4 med hjälp av en PC. Naturligtvis måste du först installera VPN-programvaran på din PC och sedan ansluta en Ethernet-kabel till baksidan av både din PC och PS4. Om du äger en Mac kan du istället använda dessa instruktioner för att dela din Mac-VPN-anslutning med din PlayStation 4.

Om du vill installera PS4-appar som inte är tillgängliga i din region måste du byta din PSN-region enligt vad som förklaras i detalj i detta artikel här. De bästa VPN-tjänsteleverantörerna för PS4 är ExpressVPN och BulletVPN. Detta beror på att båda dessa tjänsteleverantörer erbjuder en smart DNS-proxy med sina tjänster, vilket är ett bra paket.

Till skillnad från VPN kan Smart DNS konfigureras direkt på PS4 och låter dig få åtkomst till regionalt begränsat innehåll som amerikanska Netflix, Hulu, Amazon Prime Video och BBC iPlayer. Så om dess avblockerande geo-blockerade appar på din PS4 är det du letar efter kan du helt enkelt använda Smart DNS istället för VPN.

Varför behöver du ett VPN på PS4?

Vi rekommenderar VPN hela tiden eftersom vi vet hur fördelaktiga de är när de är anslutna till alla typer av enheter. De krypterar din Internet-trafik, förhindrar övervakning och inriktning, döljer din verkliga plats och förbättrar din onlinespel. Tänk på att enheter som PS4 kommer med populära mediaströmningsappar som är förinstallerade, som Netflix, YouTube, Pandora, Hulu eller HBO Go.

Detta visar hur mångsidig dessa enheter egentligen är. De kan fylla en större funktion än vad de vanligtvis är kända för. Det faktum att dessa tjänster är geobegränsade utanför sina ursprungsländer kräver en VPN-anslutning. Här är några av anledningarna till att du kanske behöver ett VPN på din PS4:

 • få snabbare spelhastigheter
 • få effektivare serverhoppar
 • förfalska din plats
 • dölja din identitet
 • åtkomstbegränsat innehåll
 • strömma innehåll från hela världen.
 • kryptera dina data.
 • förbli skyddad från övervakning och Internetleverantörer.

Många spelare kan inte spela de spel de vill ha på grund av geobegränsningar. Men med en VPN kommer du att kunna komma åt vilket spel du önskar. Du kan också få IP-adressen till länder där spel du vill ha släppt nyligen.

På det sättet behöver du inte vänta på att det lanseras i din region. Dessutom, med en VPN-anslutning, behöver du inte ta itu med hemska pingtider eftersom du kommer att få tillgång till spelservrar från hela världen.

Med hjälp av ett VPN på PS4

När du upptäcker de oändliga möjligheterna som denna VPN-PS4-anslutning har att erbjuda kommer du att bli frisk. Genom att göra det kommer du att använda din PS4 upp till dess fulla potential och få många fördelar. Förbättra din spelupplevelse, förbättra laggy online-anslutningar, minska gasspjäll och få tillgång till tjänster och spel med ett VPN på din PS4. Om du vill veta vilken är bästa VPN för PS4, se till att du kolla in den här artikeln.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map