Hur man kan titta på Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live online

DAZNs kampsäsong har börjat. På 2 november 2019, Canelo Alvarez kommer att göra ett chockerande språng från medelvikt till lätt tungvikt, där han kommer att ta på sig WBO-mästare Sergey Kovalev vid MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. Streaming är tillgängligt på DAZN (det första ordet i artikeln). Det går dock inte åt utanför USA. Det är inte tekniskt sant eftersom jag har ett sätt att kringgå geo-begränsningar införs. Så, utan ytterligare förtjänst, så här kan du göra se Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev bor var som helst.

Hur man kan titta på Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live online

Hur man kan titta på Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live online

Saul vs Krusher på DAZN

Trots att det är en episk kamp kommer den här händelsen inte att vara din typisk PPV. Istället kommer du att titta på det live på DAZN genom att bara prenumerera på tjänsten. Om du redan har en prenumeration, du är bra att gå.

Men om du är en ny prenumerant kan saker och ting bli lite bättre för dig. Du förstår, DAZN är en av de ledande sportkanalerna i världen. Det har mer än 4 miljoner prenumeranter. Men varför har nya kunder tur? Det beror på att om du registrerar dig för tjänsten för första gången kommer du att dra nytta av deras 30 dagars gratis prövotid.

Så i princip kommer du att titta på Alvarez vs Kovalev gratis. Det är ganska bra erbjudande tror du inte. Dessutom kostar DAZN inte mycket. Det handlar bara om 19,99 $ per månad och det inkluderar boxningsstrider och dussintals andra sportevenemang.DAZN-subvention

Men det största problemet måste vara de som bor utanför USA. Trots att du är det finns i nio länder, denna kamps sändning är bara närvarande i USA.

Internet dikterar vad du får tillgång till online. DAZN gäller geoblockering om sändning endast är tillåten i en viss region. Om du bor utanför USA kommer du att blockeras omedelbart. Den strömmande jätten kommer granska din IP-adress. När det bestämmer att du är i ett land som inte stöds, detta geo-felmeddelande kommer att dyka upp:

“DAZN är inte tillgängligt i det här landet.”

DAZN utanför USA

Det kommer inte vara så länge. Kolla bara in nästa del, lära dig hur avblockera DAZN och se Canelo Alvarez mot Sergey Kovalev bor var som helst.

Canelo vs Kovalev – Global streaming

Att ha åtkomst till geobegränsat innehåll har aldrig varit lättare med hjälp av en Virtuellt privat nätverk. Det här cybersäkerhetsverktyget kan göra att det verkar som om du kommer åt webben från en annan plats.

Så här fungerar det. En VPN omdirigerar din trafik genom en privat tunnel hela vägen till en server i en gateway som du väljer. När anslutningen har upprättats, VPN krypterar dina data och ändrar din plats till det land där servern är baserad. Detta ger dig en IP-adress i den regionen också.

Om du till exempel ansluter till en Amerikansk server, får du en amerikansk IP-adress. Som ett resultat kommer DAZN att tro att du bor inom USA: s gränser och beviljar dig full tillgång till dess innehåll oavsett var du är.

Stegen

Följ bara stegen nedan så ser du Canelo vs. Kovalev bor var som helst:

 1. Din första rörelse borde vara Bli Medlem med en VPN-leverantör. För att hjälpa dig, rekommenderar jag ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-klient på din enhet.
 3. Aktivera appen och logga in med ditt nyligen skapade VPN-konto.
 4. Anslut till en Amerikansk server.
 5. Starta DAZN: s webbplats eller dess tillämpning.
 6. Ström Canelo Alvarez mot Sergey Kovalev lev var du än är.

ExpressVPN har mer än 25 servrar i USA och 3000 över hela världen. Om det strömmar du letar efter kommer du inte att få slut på alternativen. Vad gäller säkerhet använder leverantören kryptering av militär kvalitet för att skydda dina data. Det är inte allt. Allt du gör är privat med tillåtelse av deras policy för loggning. Testa dem, de erbjuder en 30-dagars återbetalningspolicy. Om det inte är det du letar efter är här ett par andra topp-VPN-apparater att använda.

Canelo Alvarez mot Sergey Kovalev

Canelo är en stigande stjärna i ung ålder. Han är bara 29 och har förenade världstitlar på junior medelvikt och medelvikt. Den mexikanska boxar-puncheren har besegrat liknande Shane Mosley, Austin Trout, Erislandy Lara, Miguel Cotto, Gennadiy Golovkin, och Danny Jacobs på väg till att bli den största stjärnan inom boxning.

Å andra sidan, Kovalev är en värdig motståndare som han är rankad nr. 2 av The Ring på 175 pund. Nu försvarar han sin titel mot en mycket svår slagen motståndare. Kom ihåg att Caleno slog Jacobs för att vinna IBF-midviktsbältet och lägga till det i sina WBA- och WBC-titlar. Om han vinner den här, kommer han att bli en fyra-divisionsvärldsmästare och en kandidat för att vara en av de stora Mexikanska boxarna hela tiden.

Kampen är den 2 november 2019, och här är allt du behöver veta.

stats

I denna kamp anses Kovalev vara underhunden. Tja, baserat på båda deras poster, kan vi se varför. Båda kämparna har en förlust i sitt CV, men Canelo har segrat i fler slagsmål än hans motståndare. Med det sagt, låt oss se hur de båda står innan vi går över till en episk duell på 2 november 2019.

Canelo Alvarez mot Sergey Kovalev

Canelo Alvarez

 • Namn: Saul ”Canelo” Alvarez
 • Nationalitet: mexikanska
 • Född: 18 juli 1990
 • Höjd: 5-8
 • Nå: 70½ tum
 • Totalt slagsmål: 55
 • Spela in: 39-1-1 med 35 knockouts

Sergey Kovalev

 • Namn: Sergey Kovalev
 • Nationalitet: ryska
 • Född: 2 april 1983
 • Höjd: 6-0
 • Nå: 72½ tum
 • Totalt slagsmål: 38
 • Spela in: 34-3-1 med 29 knockouts

Fight Card

Huvudhändelsen är vad vi har väntat på i det här evenemanget, men det är inte den enda striden på kortet. Här är hur Canelo mot Kovalev kortet har i butikerna för oss:

 • Canelo Alvarez mot Sergey Kovalev
 • Ryan Garcia mot Romero Duno
 • Seniesa Estrada mot Marlen Esparza
 • Blair Cobbs mot Carlos Ortiz
 • Evan Holyfield mot Nick Winstead
 • Bakhram Murtazaliev vs. Jorge Fortea
 • Tristan Kalkreuth mot Twon Smith
 • Meiirim Nursultanov mot Cristian Olivas

Canelo vs Kovalev – FInal tankar

Detta är en måste-se kamp som du inte vill missa bara för geo-begränsningar tillämpas. Nu har du ett sätt att avblockera DAZN var du än är, a VPN.

Använd sådan teknik för att kringgå Internetets begränsningar och se episka slagsmål som Canelo vs Kovalev bor var som helst. Om du har några frågor kan du tappa dem i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me