Hur man kan titta på NBA på Apple TV Live – allt du behöver veta

Jag är en basketfan som äger en Apple TV. Först hade jag några problem med att hitta en streamingtjänst för att titta på den kommande NBA säsong. Det var inte allt när jag hittade en, det visade sig vara endast tillgängligt i USA. Jag blev omedelbart blockerad – moden. Oroa dig inte, det tog inte lång tid innan jag kom runt det. Killar, med ett VPN, du kan kringgå alla dessa begränsningar. Det är därför jag vill dela min erfarenhet med er, ivrig NBA-streamare. Ta en titt på den här guiden, ta reda på det vilka tjänster som erbjuder NBA live på Apple TV och hur man får dem utanför USA.

Hur man tittar på NBA på Apple TV

Hur man tittar på NBA på Apple TV

Kanaler som strömmar NBA på Apple TV

Om du planerar att titta på NBA-säsong på din Apple TV, då har du tur. Du kanske inte är medveten om detta, men kvaliteten på strömningstjänster på din Apple TV gör kabeln till skam. Tack och lov är basketfans väl tillgodoses när det gäller överflödet av kanaler som strömmar NBA-spelen. Med det sagt, här är några av dem:

NBA League Pass

Vi pratar om NBA nej? Sedan vilket bättre sätt att strömma det än sportens officiella streamingtjänst?

NBA League Pass anses vara det bästa alternativet för stream live och on-demand matcher på en mängd enheter. Du kan bokstavligen se alla spel under den pågående säsongen, i sin helhet, med både hem- och bortkommentarer.

Om du inte är en ivrig NBA-fan och bara letar efter slingor, som också tillhandahålls 30 minuter efter att en match är över. Du kan dra nytta av deras kondenserad återuppdateringsfunktion. Det är ett fantastiskt sätt att titta på hela spel på ungefär 12 minuter.

Du kanske frågar om det är värt dina pengar. Tja, jag skulle säga att det är om du verkligen är en fan av sporten. Du har två typer av prenumerationer, League Pass och Premium League Pass. Om det inte redan är uppenbart, erbjuder Premium-prenumerationerna fler funktioner inklusive klassiska spel och kondenserade spelalternativ.

League Pass kan köpas för USD $ 32.99 / month medan en Premium-plan går för USD $ 38,99 / månad.NBA Game Pass-priser

Om du vill strömma specifika matchningar kan du alltid prenumerera på deras 1-dagars plan. Det kommer att kosta dig USD $ 6.99.1-dagars prenumeration

En sak till som du bör tänka på. Om en kabelleverantör har rättigheter att sända ett spel, NBA Game Pass kommer att bli föremål för blackout. Lyckligtvis kan du göra det ta sig runt NBA-blackouts med lätthet med användning av VPN. Efter det kan du strömma live matcher på Apple TV.

Sling-TV

Med Sling-TV, du kan få de flesta (om inte alla) dina favoritkanaler till ett mycket billigt pris. Om du prenumererar på någon av deras Orange plan eller Den blå, du får tillgång till liknande ESPN och NBC Sports. Dessa kanaler är mestadels de viktigaste sändarna av NBA-spel i USA.

Men om du vill ha det bästa från båda världarna kan du välja Orange + blå plan för en mindre månadsavgift och få tillgång till alla deras kanaler tillsammans. Som jag nämnde är priserna mycket billiga, kolla in dem:

 • Orange: 25 $ / månad.
 • Blå: 25 $ / månad.
 • Orange + Blue: 40 $ / månad.Sling TV-planer

En sak till, detta är mycket viktigt för NBA-fans om du betalar en extra 5 $, du kommer att kunna åtkomst till NBA TV på vilken enhet du använder. Det är bra tror du inte. Få alla de spel du önskar för endast 5 $ per månad.Sling TV Sports

När du väljer dig och väljer ett prenumeration kan du göra det strömma alla NBA-spel live på din Apple TV.

PlayStation Vue

Om du letar efter en annan robust applikation på Apple TV för att titta på dina NBA-matcher, sök inte mer, PlayStation Vue är vad du vill ha.

Sonys egen streamingplattform kommer att höja din liveupplevelse av TV-streaming. Inte försöker vara partisk eller något, men jag fick ett prenumeration på PS Vue för ett tag sedan. Du kan inte föreställa dig hur omfattande innehåll du kommer att få. Jag menar att du kan strömma lokala nyheter, levande sport och TV-kanaler baserat på ditt prenumeration.

Men om du prenumererar på deras Åtkomstplan, du får inte NBA TV. Du behöver Kärna eller de andra planerar att komma åt NBA-spel på PS Vue.

Priserna är lite dyra, men du får det du betalar i slutändan. Här är en snabb titt:

 • Tillgång: $ 44.99 / month.
 • Kärna: $ 44.99 / month.
 • Elit: $ 59.99 / month.
 • Ultra: $ 79.99 / month.

PS Vue-planer

Hulu Live TV

Med denna tjänst får du inte bara åtkomst till Hulus strömningsbibliotek, men du kan också titta på din favorit levande sport, nyheter, underhållning och så mycket mer.

Hulu är en strömmande jätte i USA. Det kan dock göra bättre om du uppgraderar ditt prenumeration till Hulu + Live TV. Allt du behöver göra är att gå till ditt konto, ändra planen, och betala $ 44,99 / månad.

På så sätt får du tillgång till NBA TV och en mängd andra premiumkanaler på ett och samma ställe. Ta en titt nedan och ta reda på vad du låser upp med ett Hulu Live-abonnemang.Hulu Live-kanaler

FUBO TV

Låt oss avsluta vår lista med ingen annan än FuboTV. Den här tjänsten ger dig alla sporter som alla fans behöver. Glömma bort MLB, NASCAR och liknande, vårt huvudfokus här är NBA, och basket är vad du ska få.

Med en 54.99 $ som en månadsavgift får du tillgång till dussintals kanaler inklusive Fox Sports, beIN Sports, NBC Sports och naturligtvis NBA TV.

Oroa dig inte för att spendera dina pengar förgäves. Tjänsten är mycket pålitlig och jag personligen uppmuntrar att använda det. Men om du fortfarande är bekymrad är jag glad att berätta att Fubo erbjuder en 7-dagars gratisversion. Ta ut tjänsten för en provkörning och meddela den slutliga domen innan rättegången slutar.

Nu kan du ta en snabb gander på vad den här streaming-plattformen erbjuder när det gäller kanaler direkt till din Apple TV.

Hur man tittar på NBA på Apple TV med hjälp av en VPN

Det är något du behöver veta innan du kan sjunka tänderna i alla basketspel. Alla tjänster ovan finns endast i USA. Därför måste du använda a VPN för att kringgå geo-restriktionerna pålagt kanalerna och få tillgång till deras innehåll i utlandet.

Med ett VPN kan du ansluta till servrar baserade i olika länder där kanalen du försöker få finns. den omdirigerar din anslutning genom den privata tunneln som den skapar. Ansluter till den servern ger dig en IP-adress som är giltig i regionen där servern är belägen. Som ett resultat kommer du att kunna få allt innehåll som denna specifika IP tillåter dig. Nedan hittar du de fler fördelarna en VPN har att erbjuda.

 • Ultimate Anonymity: Med ett virtuellt privat nätverk kommer du till kryptera dina data, information och online-aktiviteter från nyfikna ögon.
 • Behåll anslutningshastigheten: VPN kan påskynda din Internet-anslutning och förhindra ISP: er från att strypa det.
 • Omkoppla regionala block: Med VPN kommer du till kringgå geo-begränsningar som påläggs innehåll över hela världen.
 • Undvik Blackout-begränsningar: Genom att använda ett VPN kan du göra det förfalska din verkliga plats. Detta hjälper dig att göra det ta sig runt de irriterande blackouts.

Stegen

Ut med fördelarna och hur man får tillgång till tjänsterna utanför USA. Bor inte, jag visar dig hur du kan blockera amerikanska kanaler utomlands på följande sätt:

 1. Att välja en trovärdig VPN är det första man ska göra. Kontrollera ExpressVPN ut och anmäla sig till deras tjänst.
 2. Med ett nytt konto klart, ladda ner deras VPN-klient och ställa in VPN direkt på din router. Varför kan du fråga? Därför att Apple TV är inte VPN-kompatibel.
 3. En gång installerad, logga in med ditt VPN-konto och ansluta till en amerikansk server.
 4. Du har nu en amerikansk IP-adress och surfa på nätet som en amerikansk invånare.
 5. Starta din valda kanal på din Apple TV efter att ha anslutit till internet naturligtvis.
 6. Njut av NBA-slutspelet, klassiska matcher på begäran och All-Stars bor var du än är.

ExpressVPN erbjuder funktioner som höjer din internetupplevelse. Vi pratar om säkerhet, integritet, stora hastigheter, och mer. För att inte nämna att det håller inga loggar över sina kunders aktiviteter. Enligt min mening är det ett måste för alla med en Apple TV som letar efter säkerhet, integritet och kringgå geo-restriktioner. Om du vill veta mer ska du kontrollera tabellen nedan.

Titta på NBA på Apple TV

Vi förväntar oss inget mindre av en underhållande och spännande NBA-säsong full av drama. Nu när du känner till schemat och de många sätten du kan titta på NBA, Du kan enkelt se NBA-spel på Apple TV. Se till att du berättar vilken tjänst du tittade på och hur bra det visade sig vara i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me