Hur man titta på Nadal vs Djokovic Live Stream online

Det är en storslagen rivalitet som återföds. Damer och herrar, Rafael nadal är inställd på en episk showdown med ingen annan än Novak Djokovic komma 13 juli 2018. Jag är ett Nadal-fan och jag är inte villig att missa det här motståndet. Vinnaren av detta spel kommer säkert att vara en het favorit att vinna Wimbledon 2018-turneringen. Så är du laget Nadal eller Team Djokovic? vill du strömma matchen live överallt? Okej då, låt oss gå.

Hur man tittar på Djokovic vs Nadal Live Stream online

Hur man titta på Nadal vs Djokovic Live Stream online

Nadal vs Djokovic Wimbledon 2018 Streaming Channels

En sådan enorm händelse kräver att vara tillgänglig i alla länder för direktuppspelning. Men det är inte fallet. Vissa regioner har ingen officiell programföretag för matchen. Så de vänder sig till alternativ som finns i olika länder. Problemet är, dessa kanaler är begränsade till sitt eget territorium. Med andra ord, de kan inte arbeta utomlands.

Kanalerna som sänder matchen listas nedan tillsammans med landet de har rätt att sända i. Kolla in dem och om du inte bor i någon av dessa regioner hjälper jag dig senare i artikeln.

 • 7Plus (Australien)
 • BeIN Sports (Mellanöstern)
 • BeIN Sports (Frankrike)
 • Tennis Channel (USA)
 • Sky Deutschland (Tyskland)
 • Hotstar (Indien)
 • ESPN (USA)
 • Sky Italia (Italien)
 • BBC iPlayer (Storbritannien, gratis)
 • Fox Sports (Australien)
 • SRF (Schweiz)

Wimbledon på BBC iPlayer

Jag försökte titta på Wimbledon 2017 på BBC iPlayer för ett tag sedan. Vet du vad som hände? Jag blev så frustrerande geo-felmeddelande:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “

Gratis Wimbledon Stream Geoblocked utanför Storbritannien

Om du använder en VPN, du kan arbeta runt dessa geo-restriktioner och komma åt alla begränsade webbplatser enligt servern du ansluter till. Om du till exempel ansluter till en US-server, du kommer att kunna strömma som ESPN och Hulu. Det beror på din den ursprungliga IP-adressen är täckt och du har en amerikansk IP-adress istället.

Stream Rafael Nadal vs Novak Djokovic med VPN

Eftersom jag arbetade med BBC iPlayer, tar jag det som ett exempel för att visa dig vad du behöver göra för att titta på Nada vs Novak live hur som helste. Här är stegen:

 1. Först behöver du ett ordentligt VPN för jobbet. BBC kan blockera VPN: er, så se till att välja en trovärdig. Om du inte vet vad du ska välja föreslår jag vad jag använder, ExpressVPN.
 2. Gå till din ursprungliga App Store och ladda ner deras klient. Om du inte hittar det, besök deras webbplats och få den dit.
 3. Installera VPN-applikationen på din enhet och logga in med dina referenser.
 4. Nu, ansluta till en server i Storbritannien om BBC iPlayer är ditt val. Du kan också använda:
  • En amerikansk server för ESPN.
  • En australisk server för 7Plus.
  • En schweizisk server för SRF.
 5. Hit anslut och vänta tills anslutningen sker.
 6. Nu, starta din kanalWebbplats eller dess dedikerade om det finns tillgängligt.
 7. Titta på Nadal vs Djokovic var som helstBBC iPlayer Unblocked

Jag föreslog redan ExpressVPN eftersom det fortfarande fungerar med BBC iPlayer. Men det finns andra bästa VPN: er för BBC iPlayer och de presenteras i tabellen nedan.

Hur man streamer Nadal vs Djokovic Online med hjälp av smart DNS

Ett annat sätt att kringgå geobegränsningar är att använda Smarta DNS-ombud. Detta alternativ omdirigerar inte hela trafiken bara bit som låter kanalen bestämma din plats. När DNS-delen har ändrats kan du se den legendariska showdown live var du än är.

Låt oss ta en titt på hur du kan titta på Novak vs Nadal med smart DNS:

 1. Du behöver också en trovärdig leverantör i det här fallet. Prova Unlocator de erbjuder en 7-dagars gratisversion.
 2. Använd därefter dessa installationsguider för att ställa in Smart DNS på din plattform. Guiderna är mycket enkla att följa. Välj bara din enhet och följ de medföljande stegen.
 3. En gång gjort, besök BBC iPlayer.
 4. Strömma Wimbledon-konflikten 2018 mellan Nadal och Djokovic var som helst.

Fördelarna du får här är att du inte tappar internethastigheten i processen som din data krypteras inte. Och eftersom din IP-adress förblir intakt förblir dina lokala kanaler fullt funktionella. Men var försiktig, smart DNS är inte ett säkert tillvägagångssätt. Om du vill ha säkerhet, ska du bättre arbeta med ett VPN. Om inte, försök Unlocator ut, 7 dagar är bra att ta reda på om detta ger är bra eller inte.

Stream Wimbledon 2018 gratis live online – The Bottom Line

Federers oväntade utgång från kvartfinalen var en besvikelse men semifinalen mellan Djokovic och Nadal kommer säkert att vara värt att titta på. Vilken av dessa tennisjättar tror du kommer att nå Wimbledon Final 2018? Vilken metod valde du för att strömma matchen, VPN eller Smart DNS? Dela dina förutsägelser nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me