Hur man tittar bättre på att ringa Saul säsong 4 utanför USA

Hur man tittar på fjärde säsongen av Better Call Saul utanför USA? Den nya säsongen Better Call Saul kommer att ha premiär den 4 augusti på AMC i USA. En besvikelse är AMC geo-blockerad utomlands, vilket betyder att människor som bor i Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland inte kan se serien. Better Call Saul fans kan dock använda a VPN eller Smart DNS  till avblockera AMC för att strömma sin senaste säsong. Med någon av dessa metoder som används kommer du att kunna strömma Better Call Saul online på PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Xbox, PS4, Roku, Apple TV, Fire TV Stick eller Chromecast.


Hur man tittar på Better Call Saul säsong 4 utanför USA

Hur man tittar på Better Call Saul säsong 4 utanför USA

Hur man bättre kan se Saul utanför USA med hjälp av en VPN

Better Call Saul säsong 4 är bara några veckor borta från att släppas och förväntas hämta sig efter branden i Chuck’s (spelat av Michael McKean) hus. Fans utomlands kommer inte att veta om Chuck överlevde men hans död om de inte prenumererar på ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk är en säker metod för att skicka din Internet-trafik via en annan dator på Internet. Det skapar också en digital tunnel genom vilken dina data passerar och krypteras. Din anslutning omdirigeras via en VPN-server och därmed ger dig serverns IP-adress (i det land där den ligger i). Så här kan du se Better Watch Saul Season 4 Utanför Storbritannien med hjälp av en VPN:

 1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör. Undvik gratis VPN: er som Hola.
 2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto kan du ladda ner och installera VPN-appen från VPN-leverantörens webbplats.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
 4. Du verkar nu surfa på webben med en Amerikansk IP-adress.
 5. Detta tillvägagångssätt låter dig blockera alla amerikanska kanaler var som helst utomlands inklusive RävNBC, ABC, Freeform, A&E, CW-TV, och Hulu.

Allt du behöver göra för att få blockerad AMC för att se den fjärde säsongen av Better Call Saul är prenumererad på ExpressVPN. Detta är den överlägset mest pålitliga och pålitliga tjänsteleverantören som garanterar att kringgå restriktioner och avblockera innehåll över hela världen. Här är de bästa VPN-skivorna du kan använda se Better Call Saul utanför USA.

Hur man bättre kan se Saul utanför USA med smarta DNS-proxy

Ett annat sätt att få blockerad AMC utanför USA är genom en smart DNS-proxy. Med hjälp av Smart DNS-server kan du och njuta av obegränsad åtkomst till webbplatser och tjänster som AMC som om du befann dig i det land där åtkomst är tillåten. Medan en smart DNS inte är den säkraste metoden, är den definitivt mycket snabbare än en VPN. Så här kommer du att avmarkera AMC utanför USA med hjälp av en smart DNS:

 1. Gå över till Unlocator och registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Nu när du har skapat ditt Smart DNS-konto ställer du in Smart DNS på din streamingenhet: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 och Xbox. 
 3. Besök AMC-webbplatsen eller starta AMC-applikationen.
 4. Logga in och stream Better Call Saul Season 4 live online.

Unlocator fungerar som charm med avblockering av geobegränsat innehåll, inklusive AMC. Du kan också använda Unlocator för att avblockera andra stora strömningstjänster som Hulu, Fox, NBC och CW TV utanför USA. Det erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod och kräver inte kreditkort. Det är en snabb och effektiv Smart DNS-proxy som kan låta dig över 200 kanaler blockeras oavsett var du är.

Better Call Saul säsong 4

Säsong fyra av Better Call Saul förnyades i juni förra året och gick i produktion tillbaka i januari. Better Call Saul S4 bekräftas att återvända måndag 6 augusti när det kommer att sändas på AMC i Amerika. Den här säsongen kommer Jimmy (Bob Odenkirk) närmare sin fullständiga omvandling till Saul Goodman, vilket är något fans kan se fram emot. Vince Gilligan retade: ”Varje år närmar vi oss att Jimmy McGill blir Saul Goodman, och det här året blir inte annorlunda. Jimmy och Sauls världar samlas, och därför står det anledning att världarna av Better Call Saul och Breaking Bad överlappar djupare och djupare i varandra också. ”

Bob Odenkirk kommer naturligtvis att vara tillbaka som Jimmy McGill, AKA Saul Goodman. Andra rollmedlemmar inkluderar Rhea Seehorn och Jonathan Banks som Kim Wexler respektive Mike Ehrmantraut. Säsong fyra kommer också att se Patrick Fabian återvända som Jimmys rival Howard Hamlin, Giancarlo Esposito som Breaking Bads ikoniska skurk Gus Fring och Michael Mando som Ignacio ‘Nacho’ Varga, samt Daniel och Luis Moncada som de skrämmande kusinerna Leonel och Marco Salamanca . Här är titlar på de första fem avsnitten:

 • Smoke: Avsnitt 1
 • Andning: Avsnitt 2
 • Något vackert: Avsnitt 3
 • Diskussion: Avsnitt 4
 • Quite a Ride: Avsnitt 5

Förhandsvisning av Better Call Saul Season 4 Trailer

Se Better Call Saul säsong 4 utanför USA

Better Call Saul säsong 4 kommer att träffa skärmar i augusti, men bara de lokala amerikanska invånarna och VPN / Smart DNS-användare kan se sin premiär. Fans kan förvänta sig att saker ska ta en mörkare vändning och vänta på fascinerande resultat under den kommande säsongen och upptäcka om den Döden kommer att leda till att Jimmy blir Saul? Det enda sättet att ta reda på – för de utanför USA – är om de får en VPN eller SmartDNS.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map