Hur man tittar på 2020 Masters Snooker Live Stream

De Dafabet Masters Championship äger rum mellan 12 januari, 2020 och 19 januari 2020 vid Alexandra Palace i London. England. Alltsedan John Spencer lyfte trofén in 1975, turneringen har fått mycket surr över hela världen. Vilket ger oss till det faktum att inte alla kan se det online med tillstånd av geo-begränsningar. Men det håller på att förändras idag. Det är enkelt, det är enkelt och det är en guide till se 2020 Masters Snooker live var som helst.


Hur man tittar på 2020 Masters Snooker Live Stream

Hur man tittar på 2020 Masters Snooker Live Stream

2020 Masters Snooker – Global Broadcasters

Snooker är en mycket populär sport runt om i världen, vilket gör det ganska uppenbart varför det har så många programföretag. Tillbaka in 2016, World Snooker Championship drog nästan 300 miljoner tittare globalt, med 210 miljoner av dem i Kina ensam.

Enligt min mening skulle tittarskapet vara så mycket högre än detta om kanalerna inte skulle vara det geo-begränsad till sina länder endast. Du ser, varje kanal på listan nedan täcker bara Snookersändning i dess respektive region.

Det beror på upphovsrättslagar och distributionsavtal. Därför begränsar de tittarna till en viss plats. Men hur kan strömningstjänster eller webbplatser bestämma din plats? Lätt att använda din offentlig IP-adress.

Din IP-adress avslöjar mycket information om dig, inklusive din enhetens fysiska vistelseort. När tjänsten bestämmer din plats kommer den att göra det blockera du nästan direkt. Men det är ett problem vi är här för att åtgärda. Så, för tillfället, kolla in vilka kanaler du kan strömma 2020 Dafabet Masters på och lämna resten till mig.

 • BBC iPlayer (STORBRITANNIEN)
 • DAZN (USA, Kanada och Brasilien)
 • Eurosport (Pan-Europa)
 • CCTV (Kina)
 • Sky Go NZ (Nya Zeeland)

Det här är kanalerna följt av deras tillgänglighetsområde. När du är klar med den här guiden kan du göra det få tillgång till dem oavsett var du bor på kartan.

Masters 2020 – den faktiska globala täckningen

Trots att de finns i en handfull länder kommer många fans inte chansen att se det. Men med en Virtuellt privat nätverk, Att kringgå regionala begränsningar blir en enkel uppgift.

En VPN är ett cybersecurity-verktyg som skyddar dina data och förändrar din virtuella vistelseort det ögonblick du träffar connect. Det omdirigerar din trafik genom a privat tunnel, bevilja dig kryptering av militär kvalitet och a ny IP-adress i processen.

Naturligtvis är denna IP-adress giltig i det land där servern du valde finns. Jag ska ge dig ett exempel på BBC iPlayer som kanalen är fri.

Om du ansluter till en server i Storbritannien, du kan få en Storbritanniens IP-adress även om du bor i USA, Australien, Förenade Arabemiraten, Kina, eller någon annanstans utomlands.

Detta kommer att lura BBC att tro att du för närvarande bor i Storbritannien. Således kan du titta på Snooker Masters 2020 live online. Du kan använda samma metod för att komma åt alla andra kanaler på listan, men som jag nämnde, BBC iPlayer är gratis.

Stegen – Masters 2020 överallt

Behöver du en mer omfattande look? här är hur man ställer in allt.

 1. Först måste du göra det registrera dig hos en VPN-leverantör.
 2. Nu när du har ett VPN-konto är det dags att installera VPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Starta applikationen, logga in och anslut sedan till en server där sändning är tillgänglig:
  • US-server för DAZN.
  • UK-server för BBC iPlayer.
  • Server på Nya Zeeland för Sky NZ, etc …
 4. Starta kanalens webbplats eller applikation.
 5. Du kan strömma Dafabet Masters 2020 lev var du än är.

Tänk på att inte alla VPN fungerar med liknande BBC iPlayer och DAZN. Dessa tjänster tillämpar någon form av VPN-block som avslutar din åtkomst. Men om du vill titta på Masters-turneringen 2020 live online, registrera dig med det beprövade ExpressVPN. Jag har också inkluderat andra VPN-tjänster som du kan använda för att kringgå regionala begränsningar nedan.

Se 2020 Dafabet Masters Live online med smarta DNS-proxier

Smart DNS Proxy också avblockerar geobegränsade webbplatser tycka om BBC iPlayer för snooker fans utanför Storbritannien. Även om denna metod fungerar på ett annat sätt för att kringgå geografiska begränsningar. Här är vad du borde veta.

 • Smart DNS är kompatibel med vilken strömningsenhet som helst. Du kan titta på BBC iPlayer på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV och Xbox
 • Ett smart DNS förändras inte din IP-adress (Du kan navigera mellan begränsade kanaler och lokala kanaler samtidigt).
 • Ett smart DNS krypterar inte din Internet-trafik, vilket innebär att du kommer att strömma i full hastighet.
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, Smart DNS fungerar förmodligen inte bra för dig.

Som fallet med VPN stöder inte alla smarta DNS-proxytjänster avblockera BBC iPlayer utomlands. Om du vill använda Smart DNS till se 2020 Masters Snooker live online, registrera med Unlocator. Unlocator fungerar med BBC och har en 7-dagars gratisversion också.

2020 Masters Snooker – Inuti Dafabetet

Jag är personligen fortfarande berörd av vad som hände i det senaste mästerskapet. O’Sullivan var en stor favorit för att vinna Dafabet 2019, men han hamnade som tvåan. 

Jag har aldrig sett detta hända inom idrott förut, men Ronny avfärdade sin medalje och gav det till en medlem av folkmassan. Det var en enastående gest till hur ödmjuk spelaren är.

Ronny förlorade mot Judd Trump, vilket gör Trumf din försvarande mästare för 2020 Masters. Han sätts direkt in i första omgången. Men frågan är, kommer han att vinna den här gången också?

Prispengarna är också ganska anständiga, vilket gör dem totalt £ 725 tusen. Så här distribueras det:

 • Vinnare: £ 250,000
 • Runner-up: 100 000 £
 • Semifinal: 60 000 £
 • Kvartfinal: 30 000 £
 • Sista 16: 15 000 £
 • Högsta paus: 15 000 £

Tidigare vinnare

Mästerskapet skulle inte vara vad det är om inte för tidigare turneringar och vinnare. Så låt mig ge dig en snabb resa nedåt i minnesfältet och se några av dem som lyfte trofén tidigare 12 januari 2020 träffar vår kalender.

Hur man tittar på 2020 Masters Snooker Free Live Online?

Det är det ingen tvekan om Judd Trump kommer att göra en enorm ansträngning för att behålla sin titel när han går mot toppspelare från hela världen. Det kommer säkert inte att vara lätt i närvaro av snookerlegender.

Nu för att sammanfatta allt, om du bor i ett land som sändning inte är tillgängligt, använd heller VPN eller Smart DNS till strömma 2020 Masters live online. Slå mig upp i kommentarerna nedan om du vill ha mer hjälp i ställa in de två tjänsterna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map