Hur man tittar på AEW Fyter Fest 2023 Live online

Tillbaka i maj tog AEW världen med storm med Double or Nothing. Nu, den 29 juni, lovar kampanjen att gå ännu högre med deras Fyter Fest-evenemang. Fyter Fest äger rum på Dayonta Beach, Floridas Ocean Center. Du kan strömma showen gratis på Bleacher Report Live förutsatt att du bor i USA. Men tänk om du inte är i Amerika? Vad är alternativen? Åh, oroa dig inte, jag täckte dig. Den här guiden visar dig exakt hur man streamer AEW Fyter Fest live var som helst i världen.

Hur man tittar på AEW Fyter Fest 2023 Live online

Hur man tittar på AEW Fyter Fest 2023 Live online

AEW Fyter Fest på B / R Live

B / R Live är en amerikansk kanal som är värd för dussintals sportevenemang. Namn bara sporten och den är där. Du kan hitta sådana som AEW, UEFA Champions League, The Rich Eisen Show, ONE Championship, World Armwrestling League, UEFA Europa League och National Lacrosse League.

Men precis som de flesta kanaler runt om i världen tillåter Bleacher Report Live inte åtkomst till tittare som bor utanför USA. Med andra ord, om du har en IP-adress utanför USA nekas din åtkomst. Det ögonblick du besöker deras webbplats från utlandet kommer detta geo-felmeddelande att blockera dig omedelbart:

Lyckligtvis har det aldrig varit lättare att kringgå geobegränsningar när du arbetar med ett VPN. Oroa dig inte när du är klar med att läsa det här, du kommer att titta på AEW Fyter Fest på din iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Roku eller FireStick på nolltid.

  Download Pokemon Go with VPN Fake GPS Location Spoofing

Hur man tittar på AEW Fyter Fest Live med en VPN

Internet är inte ett säkert ställe att vandra runt i utan lämpliga försiktighetsåtgärder. Virtuella privata nätverk är de bästa verktygen du kan använda när du surfar på nätet, särskilt om du är ansluten till ett offentligt nätverk. Med en VPN kan du streama webben på ett säkert sätt med tillstånd av dess kryptering av militär kvalitet. Det är inte allt, välrenommerade VPN: er logga inte in din personliga information, vilket betyder att allt du gör online inte registreras av företaget.

Okej, så vi introducerade ett VPN-koncept för dem som fortfarande är i mörkret. När det gäller åtkomst till B / R Live är avblockeringsprocessen ganska enkel. Som vi nämnde, kanalen kräver en amerikansk IP-adress för att fungera. Det är en enkel uppgift för en VPN som den täcker din ursprungliga IP och tilldelar dig en giltig i det land där servern du ansluter till är baserad. Om servern är i USA, ska du få en amerikansk IP-adress. Som ett resultat får du tillgång till alla amerikanska-baserade kanaler inklusive B / R Live, Hulu och US Netflix.

Stream Fyter Fest gratis

Så, utan ytterligare förtjänst, nedan hittar du stegen du behöver avblockera B / R Live och strömma Fyter Fest gratis live var som helst:

 1. Registrera först med en trovärdig VPN-tjänsteleverantör. jag rekomenderar ExpressVPN eftersom det är en av de bästa VPN-leverantörerna i branschen.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på en kompatibel enhet. Du hittar klienter tillgängliga för PC, MacOS, Android, iOS och Fire Stick.
 3. Starta nu applikationen och logga in med dina VPN-referenser.
 4. Efter det, gå över till serverlistan och ansluta till en amerikansk server.
 5. Vänta några sekunder tills anslutningen sker. Du kan kontrollera om du har fått den nya IP-adressen med vår IP-identifierare.
 6. Starta B / R LiveWebbplats eller deras dedikerade applikation.
 7. Stream AEW Fyter Fest live var du än är.
  Cómo acceder a sitios bloqueados por su ISP

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningspolicy och tusentals servrar runt om i världen, inklusive brinnande snabba i USA. För att göra det ännu bättre om du prenumererar på deras tjänst via vår webbplats får du njuta av ExpressVPN för 15 månader istället för 12. Det är en win-win med tanke på att du kommer att dra nytta av 49% rabatt det ursprungliga månatliga priset. Om det inte visar sig vara ditt val, ta en titt på tabellen nedan och välj ett av dessa topp-VPN som ett alternativ.

Är AEW Fyter Fest tillgänglig internationellt?

För ett tag sedan släppte AEW detaljer om deras första brittiska avtal idag, på ITV i Storbritannien. Vi fick redan se Double or Nothing gratis tillbaka i maj på kanalen. Det ser dock ut som att ITV i Storbritannien inte kommer att sända showen denna gång.

Lyckligtvis gick en ny kanal in och tog över den officiella sändningen för evenemanget, FiteTV. Trots att det kommer att finnas i flera länder kommer evenemanget inte att kostnadsfritt. Du kommer att kunna köpa den som en PPV när FiteTV gör det tillgängligt. För bra för att vara sant? Tja, Fite TV: s Twitter-konto börjar skilja sig.Fite TV AEW

För att lägga till ett körsbär på toppen, är Fite TV tillgängligt på en hel massa streaming-plattformar. Därför kan du njuta av AEW Fyter Fest live på:

 • Chromecast
 • Apple TV
 • Roku
 • Android TV
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Amazon Fire Stick
 • PlayStation 4 (webbläsare)

AEW Fyter Fest – Vad du behöver veta

För inte så länge sedan lämnade Dean Ambrose från WWE. Han gjorde ett chockerande uppträdande på Double or Nothing och undertecknade ett flerårigt avtal med promoteringen som Jon Moxley.

  La mejor VPN para Pantaya

Fyter Fest sänds live den 29 juni kl 20:00 ET från Ocean Center, i Daytona Beach, Florida. Det kommer att innehålla den första matchen för den tidigare WWE-brottaren mot Joey Janela.

Å andra sidan måste Hangman Page komma igenom tre brottare som gav honom hård konkurrens i Casino Battle Royal innan han hamnade som seger. Låt oss bara hoppas att han kommer ut utan några skador eftersom han kommer att möta Chris Jericho vid augusti All Out-evenemanget.

Lucha Brothers har retat en mysteriumpartner för att hjälpa dem i sin kamp med The Elite. Pac är inte längre i laget så de var tvungna att leta efter ett alternativ. Vill du gissa eller ska jag bara säga det? Okej, så kommer laget att hålla det under Lucha-reglerna genom att få hjälp av Laredo Kid. Detta kommer att vara en spännande högflygning-matchning med massor av risker och enastående flygningar.

Åh, förresten, kortet är staplat med fantastiska matcher inklusive en all-time favorit, en Hardcore Match. Låt oss titta på vad som ingår på Fyter Fests matchkort:

 • Cody Rhodes vs Debry Allin
 • Jon Moxley vs Joey Janela
 • Elite vs Lucha Brothers och Laredo Kid
 • Jebailey vs Michael Nakazawa (Hardcore Match)
 • Adam “Hangman” Page vs Jungle Boy vs MJF vs Jimmy Havoc (Four Way match)
 • Nyla Rose vs Yuka Sakazaki vs Riho (Triple Threat Match)

Stream AEW Fyter Fest 2023 Live – Parting Words

Vi älskar alla gratis saker och lyckligtvis är Fyter Fest tillgänglig utan kostnad alls om du strömmar det på B / R Live. Å andra sidan kanske Fite TV inte är tillgänglig i din region. Så i båda fallen en trovärdig VPN-leverantör som ExpressVPN kan lösa ditt problem och låter dig titta på AEW Fyter Fest oavsett var du är på kartan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me